Ring Oss : kontakta oss via email
Thyro3

Thyro3

Thyro3

Märke:Alpha Pharma
Artikelnummer:571
Tillgänglighet:2-3 Days
Package: 25 mikrogram/fliken. (30 fliken.)
Substance: liotyronin (T3)
  • 13.86€

Allmän information om T3 Greece i Sverige


Läkemedlet, vars huvudsakliga aktiva föreningen av liotyronin. T3 Cytomel-en drog som är ett hormon sköldkörtel. Inte är mindre populär bland kroppsbyggare att dessa steroider. Det används både av män och kvinnor för att öka ämnesomsättningen. Även om läkemedlet är en syntetisk, men de processer som orsakar hos människor uppstår är desamma och utformningen av sköldkörtelhormon. Den huvudsakliga funktionen av hormonet - fettförbränning. Därför inför tävlingen idrottare deltar aktivt Cytomel viktminskning. Är viktigt i det här fallet är inte att överdriva. Också under torkningsprocessen.


 Liothyronine kurs och hormondos

Börjar ta p-piller ska vara med dosen mer låg. Till att börja med kommer 25 mikrogram konvergerar mot 25 mcg, för idrottare med erfarenhet -. Dessutom dosen ökar varje 4-5 dagar och det med tiden kommer till 100 mikrogram per dag. Efter hälften av hormonerna naturligtvis finns det en gradvis minskning av dosen. För en bättre assimilation och normal tolerans kan hormoner tagit medicin i tre doser per dag. Inte kan dubbel dos, som används efter kursen hormon. Detsamma gäller för kvinnor, gravida kvinnor, mödrar, spädbarn och i synnerhet upp till 18 år.
Innan take hormoner bör du konsultera med din läkare. För att undvika biverkningar och manifestationer av reaktioner allergiska inte är önskvärd.


Hormoner vyer

Drogen är mycket effektiv för torkning. Bränna fett kroppen. Används för att påskynda ämnesomsättningen.
För ett rimligt pris kan du köpa drogen, och för att uppnå goda resultat på kort sikt.


Möjliga hormoner biverkningar i Sverige

Användningen av läkemedlet inom en viss tid, för att inte överskrida den dos är inte förenat med biverkningar. Men många bodybuilders noterade viss svaghet som är producerar när tar Cytomel. Oftast i början av den hormonella Naturligtvis finns det hjärtklappning, obehag i området för sköldkörteln och placeringen av en handskakning. Men, och ett halvt år eller två veckor, är allt normaliseras. Resultatet är användningen av hormonet av förlusten av massan fett av till 10 kg under 5-6 veckor. Perioden för godkännande bör växla är med en viloperiod på minst två månader. Av det annars kan den misslyckade idrottsman utvecklas i körteln sköldkörteln.

För kvinnor, risken för virilization, även till hormondoser relativt låga. Injektion av idrottare, rekommenderas inte eftersom det kan orsaka störningar såsom höja tonfall, onormal sexuell aktivitet, fördelningen av kroppen och ansiktshår och inneboende virilisering annan.

Läkemedlet rekommenderas inte för personer med funktionsnedsättning i arbete endokrina komplexa, liksom de som har allvarliga brister och sjukdomar i det kardiovaskulära systemet, drabbades av en tumörsjukdom eller njursvikt.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt