Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Vilka resultat kan man förvänta sig en kurs av steroider?/

Vilka resultat kan man förvänta sig en kurs av steroider?

Vilka resultat kan man förvänta sig en kurs av steroider?

Fråga: "Hur mycket muskelmassa du förväntar dig från en kurs av steroider? Det är klart att de senare kurser inte kommer att ge samma resultat som den första kursen, men det fungerar alls? "

A: Under den första kursen, kan öka muskelmassan vara 5 kg under de första två veckorna, eller ca 10 kg per 8 veckors användning. Naturligtvis under förutsättning att kursen görs korrekt, och du äter därefter.

I fallet med två-veckors kurser, kan nybörjare brukar få av 2,5 kg muskelmassa för kursen, så länge som den når en total vinst på 12 kg nettovikt.

I fallet med en 8-veckors kurs, andra kursen ger ofta en ökning av den totala 2,5-5 kg ​​mer muskelmassa.

Efter en total netto viktökning når en högre nivå av 12-15 kg naturligt hög, ytterligare tillväxt är i allmänhet mycket långsammare. Detta är inte på grund av antalet kurser, och på grund av det faktum att personen har gått långt utöver den naturliga maximum. Dessa siffror är inte absolut. Vissa nå en mycket större.

Vid någon tidpunkt uppsättningen av vikt kan reduceras, till exempel, upp till 1,5 kg per år. Sådan var utvecklingen av Lee Haney under perioden mellan den första och sista tävling, "Mr Olympia".

I de fall där en person, av någon anledning, förlorar en hel del muskelmassa, kan återhämtningen vara mycket snabbt, som en nybörjare eller bättre. Om viktförlust (i beräkningen av den maximala) var låg, återhämtningen vanligtvis kan vara ganska långsam.

I alla dessa fall, under "tillsats av muskelmassa," menar jag någon skillnad i vikt efter kursen, om olja ligger kvar på samma nivå, eller muskelmassa efter kursen, om hänsyn tas till de förändringar av fettmassa.

Under kursen själv, kan väga (ungefär) med 4-5 kg ​​mer på grund av vätskeansamling i musklerna. Vid slutet av kursen vikten försvinner snabbt, eftersom Det representerar inte en faktisk ökning av sammandragnings protein. Men väga denna viktökning är lätt märkbar under kursen, och uppenbarligen ökar muskelstorlek.