Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Anabola Steroider Kvinnor/

Anabola Steroider Kvinnor

Anabola Steroider Kvinnor
Steroider är föreningar som skapats främst för att bygga muskler i en snabbare takt än vad som är normalt motion skulle tillåta. De flesta steroider innehåller kol och andra kemikalier som har fokuserat på att skapa snabbare muskeltillväxt. Användningen av vissa steroider har förbjudits. Men när folk vill använda dem i syfte att deras egen snarare än för tävlingsidrott, kan de använda dem på det sätt de vill. Hos kvinnor, användning av steroider för att bygga muskler och öka fysisk aktivitet har vissa fördelar och nackdelar som vi skall ta itu med här.

Fördelar med steroider i Kvinnor


Fördelarna med steroider i kvinnor är liknande dem hos män och inkluderar;

• Snabbare kroppstillväxt

När man använder steroider, kommer kroppen i allmänhet att växa snabbare än om de inte hade använt steroider. Denna aspekt kan vara märkt speciellt när höjden betraktas. Med tanke på att steroider stimulerar i allmänhet tillväxt i alla delar av kroppen, kommer de flesta kvinnor ser snabba resultat med tanke på att kropparna av de flesta kvinnor, är anbud jämfört med de män kommer att reagera snabbare på steroider än vad som skulle förekomma hos män.

• Ökning av Uthållighet och styrka

När man kombinerar träning med användning av steroider, kommer de sannolikt att ha en snabbare ökning av deras styrka och uthållighet. Denna aspekt är bra för sportaktiviteter även steroider kunde landa idrottaren ett förbud om de upptäcks. Kvinnor som arbetar ut kommer att gynnas av steroider med tanke på att de tillåter dem att bli starkare i en snabbare takt än vad som skulle ha hänt utan steroider. Man måste vara noga med att kombinera rätt mängder av steroider med motion för bästa resultat. I annat fall kan resultaten inte vara lätt synlig även efter lång användning av steroiderna av valet.

• Snabbare återvinnings

Steroider är uppbyggda av föreningar som är tänkta att bygga vävnader, muskler och andra delar av kroppen. Av denna anledning, när någon blir skadad, kommer de att bidra till att se till att de läker snabbare. Säger en person tårar sina muskler eller senor. Vanligtvis skulle de få en tid för att läka enligt den normala läkningshastigheten. Med steroider, dock kan en minska läkningsperioden och med upp till en halv av den. Den skadade delen av kroppen kommer att växa tillbaka i en snabbare takt när rätt mängd steroider används.

Nackdelar med steroider hos kvinnor


Efter att ha fokuserat på fördelarna, låt oss nu ta itu med nackdelarna med steroidanvändning hos kvinnor.

• Humörförändringar; steroider har visat sig orsaka stora störningar i stämningar av de kvinnor som använder dem för övningsändamål. Även i vissa kvinnor effekterna är milda, några går ofta in bedrifter av ilska i den utsträckning som de kan skada omgivningen. Utan ordentlig vård, kan man lätt se effekterna av steroider gör dem självmordsbenägen. När de används under en lång tid, kan de också göra användaren vanföreställningar.

• onormal tillväxt; det finns väldigt många abnorma utväxter som kan uppstå hos kvinnor som använder steroider. Till exempel kan de ha hårväxt på deras ansikten som är onormalt för kvinnor. Förutom det, kan deras kroppsdelar blir manligt såsom genom förlusten av brösten och ersättning med muskler. De kan också se en förändring i deras röster att manly särskilt när steroider har varit i bruk under en längre tid. Menstruationscykeln kan också vara kraftigt hämmas av steroiderna i den mån de kan försvinna helt och hållet.

• Skador; när man använder steroider under en lång tid, kan effekten bli att deras kroppar började förkasta steroider. Till exempel kan ett börja blöda genom näsan under långa tidsperioder. Att förlora blod när de utövar kommer sannolikt att leda till anemi eller andra liknande sjukdomar. Långa steroid användningsområden kommer att mötas med ökad muskel bristningar, senskador och andra skador på kroppen. Några fall har rapporterats sömnlöshet och värkande leder efter att ha använt steroider för länge.

Alla dessa effekter kan avskaffas om rätt mängd och typ av steroider används. Att försöka växa muskler och uthållighet för fort kommer bara att leda biverkningar.