Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Finns det någon mening med steroid förväntade kurser?/

Finns det någon mening med steroid förväntade kurser?

Finns det någon mening med steroid förväntade kurser?

Q: "De flesta av de kurser av anabola steroider, som ni skriver, eller sista 8-12 veckor, eller exakt två veckor. Varför är det så att när cykeln är längre än 2 veckor, kommer du tenderar att förlänga det upp till 8 veckor, och ibland längre? Det finns några situationer där längden av fortsättningskurser vettigt? "

A: Naturligtvis är dessa situationer inträffa.

Anledningen till att vissa steroid kurser varar exakt två veckor, och varken mer eller mindre, att när varaktigheten av undertryckande av naturliga testosteron produktion är 14 dagar eller mindre, är återhämtningen förvånansvärt snabbt, men betydligt långsammare så snart en person mer än denna gräns. Så om din kurs är längre, i de flesta fall, "det är vettigt" att göra det mycket längre. Endast i mycket sällsynta fall kan det finna orsaken (om någon existerar) att fortsätta kursen mindre än 14 dagar.

En orsak till den relativa sällsynthet 3-7 veckors kurser som jag gör dem i syfte att uppnå de mål och uppfylla preferenser varje idrottsman, och inte innebär någon egen ram. Till exempel var jag ständigt ombedd att göra 8- och 10-veckors kurser, men enligt min mening, har ingen någonsin bad mig att hjälpa honom göra pratyazhёnnostyu kurs i sju till nio veckor. Det är bara den mänskliga naturen att de flesta föredrar att ha sin kurs var runt jämnt antal. Men ett udda antal veckor kan vara lika effektiva.

Mellan antal veckor, exempelvis 3-7, kan vara särskilt lämpligt när det gäller utbildning cykler, på grund av som ändras varje vecka belastning och (eller) mängden träning. I detta fall, oavsett vad du gör - det enda träningscykel, eller flera, den ena efter den andra - gör det förmodligen meningsfullt för dem att anpassa din kurs av anabola steroider.

Varaktigheten av steroidanvändning inte alltid måste följa hela längden av utbildningen; Steroider kan användas vid en tidpunkt när utbildning hårdare eller få muskelstyrka och är mer benägna.

När du tränar cykler går en efter en, eller upprepas några gånger, varvat med olika andra pass, sedan en annan fråga är, hur planerade "mellanliggande" vecka. Som regel, det beror mycket på det enskilda fallet, men användningen av sanna principer kommer fortfarande framgångsrikt planera.