Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Blås för defekter/

Blås för defekter

Du är säker på att med din kropp en hel del problem, och tror att åtgärda de brister som kommer att ta år? I själva verket, har kroppen brister alls. Vi bestämde oss för att göra sig av med dem en gång för alla?! Var vid gott mod! I ett svep, ju mer vi har förberett för dina recept, beprövad genom åren du har att göra? Ta och uppfylla vad som skrivs.

Inga högar!

Släpar efter i utvecklingen och inte blöder bröstmusklerna? Håll upp resultatet. Hur länge? Det är inte uppenbart bröst!

Komplex:

övningar

uppsättningar

repriser

Lutande information om blocket

4

10

Lutande hantel pressar

7-8

10

delning

3

10

Den huvudsakliga utövandet av denna komplexa - lutande bänkpress. Innan du börjar, är det lämpligt att värma upp, nämligen att göra 2-3 ljus tillvägagångssätt, men på den horisontella linjen. Denna träning är inte perenapryazhet delts, till organ som inrättats fungerar. Efter, att vinkeln på bänk i 30-40 grader och ta en startposition. För i förfarandet enligt utövandet öka belastningen på det inre området av bröstmusklerna, rotera handleden, vilket minskar vinkeln på hantlar.

Hemligheten utförande: hantlar, måste du ta på en partner. Varför? På grund av den nödvändiga vikten. I så fall, om du självständigt kan höja hantlarna, kommer att ha någon effekt. klicka därför med rätt vikt, och även när du är försäkrad för din säkerhet.

En hylsa som inte är pop!

För biceps övning är huvudlyftstången stående. Men denna övning inte riktar sig endast till massan, som mellanrörelseomfång i den största sänkningen av biceps. Om du vill utveckla en topp, måste du träna för att få den största sänkningen av biceps är inte i mitten av amplituden, och i slutet. Vi föreslår att du följer topphöjd, och ser inte ner på honom, som vanligt. För att göra detta kommer vi att titta i spegeln.

Och så, i början! Vi utför bockning vid höga block. Lockar i övningen fortsätta tills biceps topp är den högsta. När kommer du att ta ställning för den maximala toppen, hålla positionen för 2-5 sekunder. Du är klar! Mer! Och även lite! Alla räta armar. Så, genom visuell inspektion, kommer du att uppnå den ultimata höjd biceps. Gör 7-8 set med 10 repetitioner. Vår kropp vänjer sig vid samma teknik. Dikt i ett par veckor, kommer vi att ändra det upp en bit. Således, bortsett från toppen av pinnen, kommer vi att försena rörelsen i mitten av amplitud, sedan igen för att återföra handtaget till den övre punkten, och först därefter från toppen av återgången till utgångsläget. Således har vi en rörelse kombinerar och saktar ner och upprepa.

Bonus för läsarna: annan övning för att nå målet! Denna övning - alternerande hantel böjning i sittande ställning. Men det kommer att föra oss till en speciell teknik. Vi är inte i färd med att övningen sig palm utåt, kommer vi först distribuera handflatan och så inte längre kommer att ändra sitt läge.

Triceps pumpas upp, så att säga, för att pumpa det?!

Eller triceps triceps muskler är muskeln, med hjälp av vilken förlängningsarmen bakre grupp. Triceps består av tre så kallade paket: lång, mediala och bokstav. På grund av denna struktur, triceps uppstod och började spela, behöver inte utföra övningar på vikt, såsom det franska bänkpress, pressar ner och motion med en vikt över huvudet.

Så motion är en förlängning av händerna bakom huvudet med en hantel. Utför varje övning minst 10-12 repetitioner per set, varje hand skift. För hantel övningar, väljer denna tyngd, så att du kan plocka upp på triceps, och inte chitingovat. Under övningen hantel är nödvändigt att sänka den nedre att känna spänningen i triceps. Armbåge hand som utför övningen, ta undan.

Rådet. För att starta, plocka upp en hantel med en liten vikt för att utveckla muskelminne och i framtiden, gör övningen korrekt.

Hur länge övningen? Efter 2-3 uppsättningar komma till spegeln och visuellt bedöma triceps tillväxt. Om det inte finns någon tillväxt, fortsätter vi framåt! Sådan slakt komplex är önskvärt att göra varje 7-10 dagar för att undvika överträning.

Magen är, ingen press!

Vi satt på en diet, avrundat uppåt allt fettet, fettet är borta, men bilden är fortfarande partisk? Tja, för dig, ett omfattande program, som är hemligheten till en speciell sekvens av övningar. Så det borde ställa strikt ordning.

Komplex:

1). Omvänd Crunch: horisontella kroppsställning på bänken (utan lutningsvinkel), händerna bakom huvudet håller på bänken, halv böjda ben - denna situation utför vridkraft press lyfta bäckenet;

2). Sido twist: från en liggande ställning på ryggen (händerna bakom huvudet, ett ben i en vinkel på nittio grader, det andra benet böjt, i beroende av det) dras till armbågen heteronymic ben, utför vridning.

3). Vrida med raka ben: raka ben lyft uppåt när vridning dras till fotsulorna.

4). Förlängning tillbaka liggande: position på magen, nedåt. Händerna bakom huvudet, lyfter huvudet och axlarna upp.

5). Pil: att bli stolläget (på knän, händer på linjerna), dra händerna framåt och bakåt med motsatt ben. Bo i detta läge under 10 sekunder. Återvänder till utgångsläget, upprepa med andra benet och med den andra handen.

Detta komplex utföra 10 reps per set. Antalet uppsättningar beror på din fysiska kondition, 30-60 sekunder vila mellan omgångarna. Lägg varje vecka antalet repetitioner i nätverket. Enligt resultaten, måste du gå upp till 20-25 reps per set.

Denna oattraktivt förhållandet mellan bredden av axlarna och midjan!

Vad skulle överraska andra, men fungerade inte! Så det var inte förrän i slutet av pumpade mediet delts. Troligtvis, gjorde du bara bänkpress, och använde inte mitt delts.

Sido utspädning av hantlar kommer att hjälpa dig att rätta till situationen. Stor vikt bör undvikas, eftersom det är nödvändigt att uppnå en renhet av prestanda. Gör 6-8 set med 8-12 repetitioner.

Efter följer axelryckningar, i olika varianter som kommer att hjälpa räta på ryggen.