Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ För din deltoidmuskeln/

För din deltoidmuskeln

Deltoidmuskeln deltar inte bara i axeln böjning och sträckning, men också deltar med bortförandet av händerna åt sidan och bildar den yttre konturen av axeln. Från rykande het för läsarna att rekommendera en uppsättning delta. Men först några ord om deltoideusmuskeln.

Några ord om deltan:

Under utbildningen måste du i första hand ge resultat. Muskeln i slutet av ett träningspass bör bokstavligen förstenade och vägrade. Du kan inte flytta din hand efter? - Det innebär ett bra jobb. Och som är villig att gå uppför trapporna i 30,40,50 .. upprepningar! Det finns en stark anda!

Du bör sträva efter att åstadkomma pumpning. Utför inte upprepa att bara göra, känna musklerna arbeta. Du kan välja att utföra 2-3 set till slut och känna muskelpumpning.

Och alltid sträva efter att tidpunkten för toppmuskelsammandragning, förlänga den här gången, gör ett stopp på toppen av amplituden. Trots allt, i detta läge kommer du att arbeta en muskel djup, och alla muskelfibrerna har tid att känna tyngden.

Champions säger 12 repetitioner per set är fortfarande långt ifrån ett jobb som att sträva. Huvudregeln bör vara dina känslor under utbildningen, så att du kommer att förstå, jag gör ett par oplanerade metoder behöver.

Sluta jaga den stora vikt, det bodybuilding! Placera den andra mål i sig, och vikten är inte en prioritet. För vissa övningar du behöver göra en löjlig vikt, men det betyder inte att arbetet inte kommer att bli.

Lyckas i arbetet med endast de deltat som inte arbetar blint. Håll mentalt på jobbet deltan för blodflöde, medan det för muskel hårdnar. Det enda sättet du kommer att uppnå maximal pump.

De säger att effektnivån beror på våra gener. Men inte bara volymen av våra muskler. Pumpa, pumpa, pumpa och igen! Och muskel är definitivt börja växa.

Dagens tips: förtroende, men kontrollera. Ta en kurs för att arbeta deltan och vänta på resultatet.

Anläggningen ligger på deltoideusmuskeln:

1.                  Pressar med hantlar i en sittande ställning.

metoder

repriser

4

12-50

Vid starten, med positionen för sitter på en gymnastikbänk, är vi fokuserade med fötterna. Hantlar Håll rakt och grepp i startposition höja dina händer, böja dem vid armbågen (armbågarna parallellt med golvet strikt hålla), och håll hantlarna i linje.

Vi trycker hantlarna uppåt, inte slår mot varandra, räta armarna vid armbågen.

För bättre pumpning, till utgångsläget tillbaka hantlar slow motion.

2.                  Lyft hantlar i handen från en sittande ställning.

metoder

repriser

4

12-50

I början, även acceptera läget att sitta på en gymnastik bänk, vi är fokuserade med fötterna. Händerna hålla rak, hantlar i höfterna.

Upp med händerna parallellt med golvet från denna position. Höga händer inte plocka upp! På toppen kan du stoppa, sedan tillbaka hantlarna till utgångsläget.

Tips: Välj en hantel vikt är inte alltför tung, så att på toppen av amplituden, kan du göra en tydlig stopp.

Och inte vackla kroppen när du lyfter hantlar.

3.                  Späd handen via block i backen.

metoder

repriser

4

12-50

Att bli mellan blocken, vi luta och hålla handtaget tvärblocken. Vi tillhandahåller avels händer. På toppen av amplituderna slutar, måste du gå tillbaka till utgångsläget.

Denna övning bör hjälpa dig att räkna ut de bakre balk deltan. Du behöver bara känna det.

4.                  Hand utspädningar med användning av block i en stående position.

metoder

repriser

4

12-50

I början och blir mellan blocken, blocken hålla handtaget framför ett kors.

Förflyttningen av händerna i denna övning är identisk med lyft hantlarna till sidorna av sittställning. Vi föder även händer och gör ett stopp vid den tidpunkt då händer är parallella med golvet. Den enda skillnaden är att när man arbetar med block korsade rep.

Sakta tillbaka till utgångsläget. Med tanke på att detta