Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Sedan vikten kraften/

Sedan vikten kraften

När en kroppsbyggare har styrka uthållighet, men styrkeindikatorer inte växer, sedan tala om viktökning är inte nödvändigt. Som alltid, till en början ger dig ökning i balans, efter stoppet och stampar.

En välbekant situation, när du först ta vikten, säger 70 kilo och börja arbeta med sex repetitioner, lägga till varje en upprepning utbildningen. Så du kommer sakta men säkert till tolv repetitioner. Och den klassiska bodybuilding ringer dig efter att övervinna detta rubicon upp i vikt.

En genomförde ett experiment, och i stället för den vanliga gradvis ökning av antalet repetitioner utförs en gång omhuldade av tolv repetitioner. Och vet du vad? Ingenting har förändrats! Eftersom hela denna tid på detta sätt, gick vi till kraften i uthållighet, snarare än styrka. Hur ska vi höja strömmen, utan vilken ingen har någonsin gått upp i vikt?

Den nyaste tekniken!

Utbildningen bör utföras av ett särskilt system som består av sju utbildning. Som ett resultat, sex träningspass vi kommer till en viktökning på 10%. Systemet är utformat just för tung grundutbildning.

Var och en av de sex träningspass, kommer vi att arbeta för att öka vikten med fem procent av sin ursprungliga kroppsvikt vid första träningspasset. Den väsentliga skillnaden i detta system är också det faktum att antalet repetitioner av övning på motsatsen, kommer vi att minska.

Och vi måste avsluta med en vikt på tio procent över det normala. Och denna vikt kommer att fungera för oss.

Under träning per muskel grupp kommer att utföra två eller tre övningar, varav en är grundläggande, och resten är valfria. Det är lämpligt att tillämpa tekniken för att alla övningar inom ramen för utbildningsdagen. Vila mellan träningspassen bör vara fem / sju dagar.

Om inte kommer att utföra planerade antalet repetitioner i utbildning, är det inte nödvändigt att utföra träning igen, gå vidare som planerat.

Varningssystem!

Den första träningspasset. Rörelse styrketräning och bör vara normalt för dig att kvalitativt utföra 4 uppsättningar 6 repetitioner. Vila mellan set i 2-3 minuter. Till exempel, är ytvikten 100 kg.

Den andra träningssessionen. Angående 4 metoder, men minska antalet försök till 5. Denna ökande vikten med 5%. Totalt, bar 105 kg, Getaway

Den tredje träningspass. Vid denna tid, 4 uppsättningar av fyra upprepa. Baren har 110 kg!

Den fjärde motion. Och här är en viktig punkt! Hemlig nivå! Vi går tillbaka till den ursprungliga, och utföra 4 set, 6 reps igen. Arbetsvikt med 105 kg.

Den femte övningen. Nu, respektive, ett system, öka vikten, men minska antalet repetitioner per set. Utför 5 reps och har 4 uppsättningar. Vikt - 110 kg.

Den sjätte utbildning. I den här övningen tar vi maximum för oss i detta system, vikt 115 kg. Eftersom denna vikt är nödvändigt att utföra en 4 4 retry strategi.

Sjunde motion. Final. Det finns 4 uppsättningar av 6 reps. Vikt - 110 kg. Vi har uppnått målet att öka arbetsvikt på 10% av det normala.

Vinna styrka och massa, kommer vi att uppnå detta genom en stegvis träningssystem. Så, först vi ökat vikten, som arbetar på strömmen och vikten var. Sedan gav vi musklerna att slappna av när minskad vikt. Nästa steg, redan utvilad och redo att arbeta musklerna vi lagt vikt igen. Så vi nå målet - vikt!

Om din kropp har misslyckats, och systemet kommer inte ut att utföra, ta dig extra dagar för att vila för återvinning.