Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Roman stol/

Roman stol

Roman stol

Roman stol - en simulator som du kan pumpa upp pressen och för att stärka ryggmusklerna. Det kan hittas i någon gym, men också många av hans inköp att använda hemma.Vilken typ av övningar du kan utföra på det, kommer detta att diskuteras i denna artikel.


Former av den romerska stolen

Roman stolen är av flera typer. Här är de:

  • Lutande bänk med mjuk botten. Vid denna projektil måste placeras så att fötterna har väckts för rullarna. På simulatorn måste du helt lägga ner till rygg, axlar och huvud plant mot bänken.
  • Lutande bänk med mjuka kuddar för fötter och knän. I detta fall är de övre rullarna placerade bakom knäna, och för den lägre kranen av foten. I det här fallet, rygg, bör axlar och huvud passa väl till bänken.
  • Roman stol för översträckning. I detta fall har simulatorn en mjuk kudde, som bör ges en fot. Här är istället för den vanliga bänk finns. Följaktligen har simulatorn inte behöver gå till sängs och sitta ner.

 

Oavsett typ av tränare du väljer, är principen densamma - lyfter torso eller ben för att blåsa upp musklerna.

Vilka övningar kan göras på en romersk stol?

Roman stol - en simulator där du kan göra övningar såsom vridning och översträckning.


Vrida romerska stolen

Den romerska stolen kan göra för att vrida press. En sådan övning cirkulerar nästan alla magmusklerna. Endast med hjälp av sin man kan uppnå utseendet på ett vackert mönster på pressen. Nyckeln till framgång i det här fallet - gör det ups kroppen ordentligt och regelbundet. Teknik för vändningar är som följer:

 • Sitta på bänken. Dra foten av rullarna är belägna vid botten av simulatorn;
 • Ligg på en bänk, händerna bakom huvudet tar bort eller sätta dem på bröstet på tvären.
 • Andas ut och följa ökningen av stammen. Det är därför nödvändigt att övervaka situationen tillbaka. Det måste vara vridna. Det är omöjligt att genomföra ökningen av kroppen utan att vrida tillbaka, det vill säga med direkt kropp, annars kan det finnas problem med ryggen. Pannan, försöker röra knäet.
 • På toppen av paus för två sekunder och sakta sänka kroppen tillbaka. Alla rörelser bör vara släta. Det får inte finnas några ryck.
 • Motion upprepa 10-15 gånger, gör 3 set. När tekniken behärskas bör antalet repetitioner gradvis ökas till 25.

 

Tryck kan blåsas upp på annat sätt i den romerska stolen. Det finns en typ av träning som sned twist. I detta fall bör ökningen av stammen utföras inte direkt, men med en avvikelse åt sidan. I detta fall bör en arm tilldelas av huvudet, och den andra måste vila på låret. Vid lyft höljet behovet av armbågen arm, som är placerad bakom huvudet, röra det motsatta benet.

 

Omvänd Crunch finns också. I det här fallet behöver du inte utföra lyfter bålen och benlyft och bäckenet. I detta fall skall huvudet vara placerad på en romersk stol, där benen låg. Händer samtidigt måste ta på den mjuka kuddar. När du andas ut, måste du höja benen och bäckenet. När du andas in ska få tillbaka dem.

 

Oavsett typ av vändningar du väljer, måste du utföra övningarna regelbundet. Samtidigt, vara medveten om att kuberna visas endast om ett lager av fett på magen är minimal. Bantnings övningar är inte lämpliga.

 

Sträckning av den romerska stolen

 

Utbildare - dessa är övningar som utförs på en romersk stol. Deras främsta mål - att pumpa tillbaka muskler, press, skinkor.

 

Att göra dessa övningar behöver följande:

 • Ta utgångsläget på simulatorn: Sitt på sätet, dra foten av lägre axlar. Knäppte händerna.
 • Andas in och följa lutningen på rygg kroppen avrundas tillbaka. torso bör därmed gå ner till 60 grader.
 • Andas in och återvända tillbaka. Utför 20-25 reps och 3 uppsättningar.

 

Sträckning av regeln är. Först av allt, inte sätta kroppen lutar för låg. Om du håller din rygg i en vinkel på 90 grader, kommer ryggraden får en tung last och som ett resultat kan det bli problem. Dessutom, behovet styra själv böjning. Så om du håller ryggen rak, sedan igen på ryggraden har för mycket belastning. Du måste också hålla ett öga på sina fötter. Böj inte knäna. Benen ska bara vara rak, annars motion utförs korrekt.

Sträckning kan utföras på annat sätt. På simulator, i detta fall bör placeras nedåt. I detta fall bör sätet placeras under dina höfter och dina fötter och skenben måste ta för de mjuka valsarna. Vidare också följa sluttningarna ner avrundas tillbaka. Det rekommenderas inte att luta kroppen är för låg. 60 graders lutning skulle vara tillräckligt.

Sådana övningar rekommenderas inte med ryggproblem, annars kan du göra situationen värre.

 

Roman stol hemma

 

Som redan nämnts, kan de romerska stol övningar också utföras hemma. För att göra detta kommer att behöva köpa denna utrustning. Detta kan vara en bänk för sit-ups, och ett skal för att utföra övningar som översträckning. Tekniken kommer att vara densamma som under träningen på gymmet.


Hemma kan övningarna utföras dagligen. Du bör dock komma ihåg säkerheten. Hemma du inte kan försäkra. Därför experter rekommenderar att hålla klasser i den romerska stolen endast i gymmet.

Övningar i romerska stolen hjälper dig att snabbt och effektivt pumpa magmusklerna och tillbaka. Utbildningen kan ske i gymmet och hemma. Det viktigaste - Försök att inte missa klasser, göra det rätta och minns säkerhet.