Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Planck/

Planck

Planck

Planck - en statisk övning som gör det möjligt att gå ner i vikt och dra muskler utan ansträngande träning. Dessutom, för dess genomförande inte kräver mycket tid. Däremot kan ett positivt resultat uppnås endast om att göra allt rätt och regelbundet.

 

Rörelse princip övningen bar för viktminskning

Inte alla människor som lider av övervikt, börjar göra baren, eftersom de inte tror på dess effektivitet, och det är förgäves.

 

Faktum är att nästan alla muskler under träning får stark belastning. Framför allt handlar det om musklerna i skinkorna, axlar, rygg och armar. Dock är den största belastningen magmusklerna. Med denna mage och sidor snabbt lämnar fett och midjan blir tunnare och skarpare.

 

Dessutom är gupp jämnas (den så kallade celluliter) på lår och skinkor. förbättrar också kroppshållning och krökning försvinner. Därför bör bar göras inte bara för estetiska, men också för medicinska ändamål.Hur bar för viktminskning

Denna övning, som har sagts måste göras på rätt sätt och regelbundet. Först då kommer det att ge ett positivt resultat. Så behöver bar göras enligt reglerna:

  • Håll dina muskler spänd. Försök att inte slappna av under övningen, annars effekten inte kommer att bli.
  • Håll ryggen rak. Vi kan inte tillåta att det böjs.
  • Sänk inte ner huvudet. Du måste hela övningen att titta Vered.
  • Strumpor bör hållas samman. Denna muskel kommer att få maximal spänning. Ju längre är varandras tår kommer övningen vara mindre effektiva.
  • Kroppen bör bilda en rak linje med ben och huvud. Endast på detta sätt kommer att stå rätt.


Hur länge ska jag hålla baren

Hur länge ska jag hålla baren - det är en av de första frågorna som uppstår för de flesta nybörjare.

 

I den första etappen av utbildning är inte nödvändigt att ta den maximala tiden. För nybörjare, det viktigaste - att ta pose korrekt. För att vara mer exakt, som du behöver för att hålla baren, är det tillräckligt att 10-20 sekunder. Varje dag bör denna tid ökas, och föra den upp till 5 minuter.

 

Hur man gör de metoder? En utbildning som krävs för att utföra 2-3 set. De behöver inte öka, annars kommer du bara natreniruete muskel uthållighet och kommer inte att uppnå viktminskning effekt.

Positiva resultat kan uppnås om du inte tränar en, och hela komplexet. Planck i olika poser kommer att bidra till att ta bort fett från magen snabbare och sidor, samt dra skinkorna, för att bli av med celluliter och gör dina ben smal.


Alternativ träning rem

Planck bantning mage och sidor kan göras på olika sätt. Det är bäst att börja med en uppsättning av klassiska poser, ändra det till en annan plats.

Klassisk rem

Ligg på mage. Efter att vila mot armbågarna på golvet. Armbågarna bör placeras direkt under axlarna. Armbågsleden måste bilda en vinkel av 90 grader. Fötter sätta på strumpor. Kroppen bör bilda en rak linje. Att göra denna nivå bör vara varje dag. Om du missar en klass, kommer att ha någon effekt.

 

Plank med fokus på direkta händer

 

Uprites palmer på golvet. Händerna i detta fall bör vara rak. Fötter sätta på strumpor. Detta fält rekommenderas att göra så mycket som möjligt. Endast detta kommer att garantera att oljan lämnar magen och sidorna. Om du tröttnar snabbt, är det nödvändigt att avbryta övningen, och samtidigt öka antalet metoder. Att resultatet blev inte vänta på sig, bör baren utföra på en daglig basis.

 

Side strap

Den här övningen hjälper till att uppnå bästa bantning effekt, sidorna och mage.

I detta fall är det nödvändigt att fastställa sidan, genom att utföra tonvikten på en armbåge böjd vid vinkel av 90 grader. Det ska placeras strax nedanför axeln. Second hand måste dras upp. Detta bar för viktminskning kräver båda sidor. För att snabbt få resultat måste du göra motion varje dag.

 

Tallrik med upphöjda ben

Utgångsläget är densamma som i den klassiska pose, men här ett ben bör höjas till en nivå strax ovanför axlarna. Stå i ett sådant läge kan vara 20 sekunder eller mer, varefter takten bör ändras. Att resultatet blev inte vänta på sig, behöver du baren varje dag på båda sidor.

 

Plank med sin hand upp

Med denna hållning kan vara på kort tid för att ta bort fett från magen och sidorna. Utgångsläge, både i baren med en betoning på raka armar, men i detta fall bör man höja sin hand över axelhöjd. kan vara av 20 sekunder i en sådan position ovan, så är det nödvändigt att ändra handen. Baren bör göra det varje dag, först en och sedan den andra sidan.


Komplicerad sida bar

Med denna övning kan du uppnå viktminskning mage och sidor på kort tid.

 

Utgångsläget i detta fall är densamma som den laterala hållning. Men här komplexiteten ligger i det faktum att det är nödvändigt att lyfta den övre benet så högt som möjligt, och dra upp övertaget. Efter denna övning ska utföras på den andra sidan. Att göra det behöver varje dag.

 

Planck - denna övning effektivitet som bevisas av många positiva omdömen och expertutlåtanden om lämplighet. För att uppnå viktminskning, måste du göra det ordentligt och regelbundet. Men för dem som vill ha snabba resultat, bör du utföra ett komplex av övningar. Då fett från magen och sidorna lämna så snart som möjligt.