Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Lyft skivstång biceps/

Lyft skivstång biceps

Lyft skivstång biceps

För att maximera effekten av biceps bar anses oumbärlig av ett skal. Populära utövar sin uppgång är grunden för studier av handen muskler, nämligen brachialis biceps muskler. Den är lämplig för både nybörjare och erfarna idrottare, men hans teknik är inte så enkelt.

För maximal effekt, att svänga biceps med en skivstång är nödvändig för att korrekt iaktta några av de nyanser och försöker olika varianter av skaltillväxt. Sådan utbildning elementet inte bara öka mängden muskel biceps, men också stärka brachioradialis muskeln. För att förstå hur man kan pumpa upp dina biceps skivstång, måste du ta isär de tekniska detaljerna och alternativ lyft skivstång mer i detalj.

 

Korrekt boom lyftutrustning för biceps

Vid lyft någon belastning i det dagliga livet, vanligtvis skulder biceps är inblandade är inte helt. Att höja staven kan inte kallas anatomiska motion, eftersom genomförandet av teknik kräver att spåra varje rörelse med deltagande i arbetet i de olika muskelgrupper. Samtidigt utför övningen, kan du inte använda för mycket vikt, delvis flytta sina ansträngningar på andra muskler. Förståelse motion technology är av största vikt för genomförandet av stapeln lyft eller motion prestanda kommer att vara försumbar.

Korrekt lyft skivstång på en biceps stående baseras på följande åtgärder:

 • när curlstång tas vid axelbredd, ben stående på samma nivå och lätt böjda vid knäna;
 • snurra platt, handflatan uppåt magmusklerna i spänning;
 • axlar behöver lite pull back och bröstet framåt, hålla muskelspänningar, kan du börja styrketräning upp;
 • Endast flytta underarmen och biceps, axlar sig bättre att hålla en statisk position;
 • föra stången till axelhöjd, vid full muskelkontraktion är fördröjd vid slutpunkten för två sekunder, sedan smidigt nedre skalet.

 

Den maximalt möjliga med de informerade spännings önskade muskelgrupper, med amplituden för rörelse i en vid båge och med en ren rörelse effekt - ingen övervikt och skarp skal gjutning. För att kunna arbeta biceps bar stiger snabbare än dropparna och armbågarna på den lägsta punkten kan du inte räta helt undvika blockering av armbågsleden.

 

Utföranden av lyft skivstång biceps

Variationen i tekniken är mycket bekvämt, eftersom det gör det möjligt att välja det mest effektiva sättet att bänkpress i varje enskilt fall. Rod lyfte biceps på följande sätt:


Lyft skivstång biceps stående

Denna version av övningarna som beskrivs ovan, men följande rekommendationer kan läggas till det:

 • rätt att höja skalet är nödvändigt för en korrekt hållning bör lutningen på bålen inte;
 • armbågar ska placeras strikt på sidorna av bålen;
 • handlederna förblir stationära i en statisk spänning.

 

Lyft skivstång biceps omvänd grepp

Den här övningen är en variant av det klassiska bänkpress och är utformad för att påverka utvecklingen av skuldermuskulaturen och korrigera obalansen mellan biceps och brachioradialis muskler. Lyft skivstång biceps vända grepp om de tekniska nyanser som liknar den klassiska show av projektilen, med en skillnad i tillfångatagandet av händerna - palms bör titta ner (direkt capture).

 

Det är strängt förbjudet rörelse av handleden. För att utesluta smärtsyndrom kan bandage dem med en elastisk binda.

 

Utövar lyft skivstång biceps omvänt grepp, ofta inte tillräckligt starka för att lyfta soft shell i botten av rörelsen amplitud. Att höja ett ryck rekommenderas inte, är det förenat med ryggmärgsskador. Att rikta biceps laststången skulle stiga gradvis.

 

Lyft skivstång biceps sitter

Alla koncentrationen av exponering för variationer i utförandet av denna övning faller på biceps, kan baren samtidigt har en hel del vikt.

 

Dock bör man lägga vikt. Vid den maximala avvikelsen tillbaka alltför tung skal kan uppväga den mänskliga och släppa tillbaka.

 

Utföra bänkpress, måste du sitta ner på pallen, bänk eller en speciell skal - Scott bänk och ta baren på axelbredd, handflatorna uppåt. När du andas ut, böj armarna lyfta skalet bröstet. Amplituden av ökningen av bågen ska vara den högsta, och kroppen chassi förblir rak. För att korrekt och effektivt agera på skuldermuskulaturen kräver full koncentration på de övre och mellersta delarna av biceps.

 

Lyftstång med Scott bänk

Isolerad övning att träna biceps är en bänkpress skivstång på bänken vid Scott. Detta skal effektivt kan arbeta genom den nedre delen av biceps, men denna uppgradering alternativet används i regel, erfarna idrottare. Utan ordentlig utbildning, kommer en person på en bänk Scott vara svårt att fördela belastningen på muskelgrupper. lyftutrustning i detta fall är enligt följande:

 • sitter på bänken Ckotta, måste du lägga händerna på stativet och ta ett brett grepp skal;
 • följt av en långsam ökning stång via lockar till hakan nivå;
 • måste du smidigt nedre skalet, hålla spänningen i axelkroppen.

 

Utföra upphov med Scott bänk, måste du strikt följa positionen för handleden, kontrollera deras orörlighet.

För kvalitet pumpa biceps och uppnå snabba resultat bör komma ihåg viktiga punkter. När curlstång inte bör vara alltför svårt - det bara minskar den önskade effekten på brachialis biceps. Placeringen av karossen ska vara jämn, med rak rygg och i mitt huvud är det nödvändigt att upprätthålla en konstant spänning medvetna kärna muskler.