Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Peptiden HGH Frag (176-191)/

Peptiden HGH Frag (176-191)

Peptiden HGH Frag (176-191)
Peptiden HGH Frag (176-191) används av de som har bestämt sig för att bli av med övervikt på det vanliga sättet. Många hävdar att det med hjälp av detta läkemedel är möjligt att lösa ett signifikant problem för kvinnor - detta är atrofi av adrenoreceptorer av fettvävnad. På internet kan du observera hur seriös framgång diskuteras och själva läkemedlet används även av kroppsbyggare.
 

Effekter av peptid för viktminskning


Den kemiska strukturen av läkemedlet liknar en del av molekylen av humant somatotronhormon (GR). Vid användning av peptid kan man förvänta sig:

  • Aktiv fettförbränning. De agerar läkemedel på adrenerga receptorer av fettceller i händelse av brist på kalorier kan ge en viss effekt.
  • De personer som använder peptiden bör helst kosta och motionera.
  • Acceleration av återhämtningsprocesser efter avslutad utbildning.
  • Förstärkning av benvävnad, vilket minskar sannolikheten för osteoporos.
  • Föryngring av kroppen.
  • Ökning av arbetsförmågan oavsett kost, vilket hjälper en organism att stödja aktiviteten vid den begränsade maten.
  • Minskar effekten på insulinnivåer, vilket optimerar blodsockernivån.

Det enda som ännu inte är känt är hur högt tillväxthormonet är. Praktisk användning av peptid HGH Frag (176-191) reduceras till dess användning av idrottare som behöver lindring av muskel när muskelmassa förvärvat nödvändiga volymer. Läkemedlet gäller inte anabola steroider därför inte används i processen för massonabora muskler. Detta indikerar det faktum att det inte kommer att vara möjligt att få imponerande mängder muskler när man använder den. medan det finns rykten om att han aktivt används för att förbereda sig för tävlingar i fitnessbikinier.

Hur man tar HGH Frag 176-191


Problemet är att läkemedlet injiceras med en spruta på en tom mage. Med andra ord är det speciella att ta pentin injektioner, vilket inte alltid är bekvämt, och det är inte säkert. Dosen av läkemedlet kan vara från 100 till 1000 mg per dag, uppdelad i flera injektioner. Första gången läkemedlet tas omedelbart efter sömnen och först efter en och en halv timme får man äta. Därefter prickar läkemedlet i intervallet mellan måltiderna, bibehåller samma tid. Eftersom förfarandet bör utföras regelbundet är det för många idrottare ett verkligt problem. Med andra ord behöver du viljestyrka och disciplin, annars kan du inte känna resultatet. När träningen sker, introduceras den sista injektionen en halvtimme före träning och på fridagen - precis före sänggåendet.
 
Inträdesperioden för HGH Frag (176-191) bör inte vara längre än 12 veckor. Faktum är att det inte rekommenderas att begränsa dig själv till näring under lång tid. När det gäller själva peptiden orsakar administrationen inte biverkningar. Att ta en peptid bör vara begränsad till mat, särskilt livsmedel som innehåller kolhydrater med ett högt glykemiskt index. Detta är det enda sättet att förvänta sig framgång i fettförbränning. Saken är att kolhydrater, som kommer in i kroppen, ökar nivån av insulin, vilket neutraliserar peptidens verkan. Detta tillvägagångssätt för fettförbränning ger inte konkreta resultat.

Biverkningar


I fallet med HGH Frag-peptid (176-191) detekterades inte biverkningar eller de undersöktes inte noggrant. De flesta idrottare hävdar att injektionsställena skadar eller kliar. Detta är inte förvånande, eftersom antalet injektioner är för stort, är dessutom injektioner vanligen inte utförda professionellt.

Recensioner


Merparten av återkopplingen är att peptiden HGH Frag (176-191) har en positiv effekt på fettförbränning. Samtidigt beskriver få personer uppgifter om diet.

Förutom positiva, det finns också negativa recensioner. Vissa idrottare, kroppsbyggare, detta läkemedel är helt enkelt jämförda med ett tillväxthormon, vars mottagning inte ger de önskade resultaten.