Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Nutrition på en kurs av steroider/

Nutrition på en kurs av steroider

Nutrition på en kurs av steroider

Användningen av farmakologi i kroppsbyggnad är associerad med vissa faktorer som påverkar deras positiva användning. Om du använder steroider, inte följer vissa regler för att äta, då får de förväntade resultaten mycket problematisk. Som regel påverkar detta tidiga idrottare.

En av de viktigaste faktorerna är hälsosam ätning vid det stadium av steroidanvändning. Näring i människoliv spelar en viktig roll, eftersom den direkt påverkar människors hälsa och kroppens form. Om du aktivt deltar i sport får du råd från erfarna idrottsmän, men äter inte rätt, när kroppen inte har ett komplett utbud av näringsämnen, borde du inte räkna med ett positivt resultat. Endast ett integrerat förhållningssätt till något av problemen kan ge ett positivt resultat.

Näringens närhet när man tar steroider

Den viktigaste nyansen, som alltid bör komma ihåg, är ökad kaloriäring. Anabola droger ökar hastigheten på metaboliska processer i kroppen, vilket leder till en snabb återhämtning till uppbyggnaden av muskelvolymer, vilket kräver tillgång till byggmaterial (protein) och mer energi och energi (kolhydrater). Fysiska övningar (inklusive kraften) är anledningen till att muskelvävnad ökar vikt, men processen för realisering upptas av kroppen på grundval av näring, återhämtning, hormonell bakgrund etc.

Erfaren kroppsbyggare ökar doserna av läkemedel som innehåller protein i 2 gånger. Om den vanliga metoden för protein består av 2 gram per kilo av en persons vikt, då man tar steroider, ökar dosen till 4 gram per kilo. När man tar steroider bör man komma ihåg att näring i denna period, när det gäller kost, inte skiljer sig praktiskt taget från mat i massagen, men mat tas med ökat energivärde (mer kalorier och proteiner). I kosten bör inkluderas livsmedel som består av 55-60% kolhydrater, 30% proteiner och 10% fett. Sådana proportioner har en positiv effekt på idrottarens hälsa och bidrar till en ökning i muskelmassa. Basen av kosten bör vara långa kolhydrater (ris, bovete), liksom proteinprodukter (stuga ost, kyckling, ägg, proteincocktails). Det är lika viktigt att äta mat som består av fiber och ett komplex av vitaminer. Som regel finns de i grönsaker och frukter.

Effektiv diet på kursen


  • Frukost nummer 1 - Hercules med 1 glas vatten, en halvtimme efter sömnen.
  • Frukost nummer 2 - 100 gram bovete +100 gram kött och grönsaker.
  • Lunch - 50 gram bovete + 100 gram kött med grönsaker.
  • Snack - 50 gram bovete + 3 ägg.
  • Innan träningens början - kolhydrater + aminosyror (eller mottagning av geyner).
  • Middag - 100 gram bovete + 175 gram kött + grönsaker + 2 ägg (+ kreatin, om nödvändigt).
  • Middag # 2 - 100 gram kött + grönsaker + 2,5 ägg.
  • En timme före sänggåendet - kockost eller proteinskaka.

Såsom kan ses från kosten ökar mängden protein här. Bovete kan ersättas med ris eller äta dem i sin tur. Ägg ska användas kokt: rå eller friterad helst inte. Under denna period kan du dessutom äta protein, kreatin och aminosyror för att förbättra prestanda. För att maximera effekten är kosten uppdelad i flera måltider, med hänsyn till sådana regler som kolhydrater mer under dagen, och mindre proteiner på morgonen, men mer på kvällen. I detta avseende innehåller den andra middagen inte långa kolhydrater, men kött används. En timme före sänggåendet är det bättre att äta protein, så att det matar muskler på natten, vilket förhindrar katabolism.

Under träningsperioder behöver kroppen mycket att dricka, så du borde dricka vatten regelbundet och i sin helhet. Omedelbart efter sömnen är det lämpligt att dricka ett glas vatten, vilket kommer att börja magen. Denna regel kommer att bli användbar för vardagen.