Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Kvinnor och användningen av anabola steroider/

Kvinnor och användningen av anabola steroider

Kvinnor och användningen av anabola steroider

Q: "Är det bättre att använda en kvinna - irnektsionnye steroid estrar av långsiktiga eller kortsiktiga åtgärder? Jag betyder i termer av risken för masculinization av att använda anabola steroider. Och om kvinnor bör ges större delen av anabola steroider i början av kursen, hur gör du rekommendera för män? "

A: själva, vilket innebär att det finns blod och bekvämlighet snarare än estrar själva. Estrar har ingen effekt på vare anabolism eller maskulinisering.

Svaret på din fråga verkligen beror på tillämpningen.

Om du inte är bekant med den anabola steroiden eller dos, är det bättre att ta till kortverkande steroider, eftersom om mängden av steroiden är för stor, kommer det att snabbt avlägsnas från kroppen efter utsättande.

Så, till exempel om du vill använda testosteron, även om det är obehagligt att administreras dagligen, skulle det vara bättre att få erfarenhet med användning av testosteronpropionat, testosteronenantat och inte CYPIONAT eller testosteron.

Eller, om du vill använda nandrolon, är det bättre att börja med nandrolon fenilpropiata snarare än nandrolon decanoate.

Efter bestämning av önskade dosen av kortverkande ester, och vara säker på att dosen är korrekt, att då bättre switch sända en långsiktig åtgärd, eftersom det kommer att ge en mer stabil blod. Jag skulle fortfarande ha behållit frekvensen av injektion, företrädesvis åtminstone tre gånger i veckan, en gång, för att uppnå en stabil nivå i blodet.

Jag brukar rekommendera att kvinnor inte kommer in de flesta av anabola steroider i början av kursen, som säkrare att starta från en lägre nivå i blodet, vilket ökar det långsamt, det är bättre tolereras psykiskt, och resultaten kommer fortfarande tenderar att vara mycket bra. Men om du är bekant och känner dig bekväm med denna nivå av dosering, kan du ange huvud dos vid kursstart.

En sista anmärkning om detta ämne: att säkerställa korrekt dosering är oftast bäst att lösa injicerbara steroid i en ny steril flaska. Till exempel, om du vill införa 10 mg testosteron propionat och veckonummer divideras med 7 injektioner per dag, dosen vara endast 1,4 mg / dag i fallet där mängden av läkemedlet är 100 mg / ml. Bara mäta upp en dos är inte möjligt med hjälp av en spruta. Om läkemedlet upplöses i 10 gånger, till exempel genom att kombinera 1 ml med 9 ml sterilt lämplig olja, kan uppnås noggrann dosering. I detta fall, behovet av att mäta med hjälp av en insulinspruta "14 ME», snarare än «1,4 ME»

Dessutom, insulinspruta grade halv kubikcentimeter som möjliggör mer exakt dos än sprutor graderade i en cc. Se, att inte tala sprutorna graderade i 3 kubikmeter. cm.