Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Populära steroider/

Populära steroider

Populära steroider

Olika stadier av muskelkraftsbyggnad kräver ett särskilt urval av mediciner. Därför kan ett par även de mest kända drogerna inte göra.


Populära steroider av vikt


  • Nandrolon, han är Retabolil, han är också Deca-Durabolin, han lockar helt enkelt idrottarna med höga indikatorer på tillväxten av skelettmuskler. Dess relativa säkerhet och förmågan att använda den tillräckligt länge - det andra pluset av drogen. Det finns en återgång, men det är obetydligt. Nandrolone är inte det mest kraftfulla verktyget, men ger det bästa förhållandet: resultatet och dess bevarande mot bakgrund av att minimera bieffekten.
  • Methandrostenalon, även känt under namnen Methandienone eller Dianabol, och enklare - Metan. Han anses vara det bästa av orala medel. I mer än femtio år har han inte förlorat relevans, vilket ger idrottare en snabb ökning av muskulaturen. Trots signifikanta indikatorer på effekten av recoil och en märkbar bieffekt föredrar idrottare metan.
  • Fenobolin, annars kallad Nerobolil eller Turinabol, har en kemisk likhet med Methandrostenalone. Det är liknande i sin effekt. Preparatet skiljer sig inte åt så effektivt inflytande på en uppsättning muskelmassa, men muskulaturen bildas samtidigt en mer kvalitativ och lägre nivå av recoil. Så många idrottare satte honom på andra plats i rangordningen.
  • Testosteronantantat från alla andra derivat av detta naturliga hormon ger högsta priser vid rekrytering av muskelmassa. Den existerande likheten med den naturliga anabola steroiden manifesteras både i läkemedlets potenta verkan och i närvaro av en mängd olika bieffekter.
  • Oxymetalone (synonymt med Anadrol) är en av de mest kraftfulla anabola drogerna. Och om vi valde populära steroider, med fokus endast på denna kvalitet, så skulle det ta toppen av betyget. Men dess negativa effekt på levern, hjärt- och hormonsystemet reducerar signifikant möjligheten att använda oximetallon.


Populära steroider för lättnad


  • Oxandrolon (eller Anavar) är det säkraste sättet. Måttlig anabola aktivitet och en låg nivå av androgener, en god effekt på bildandet av muskler uppskurna i kombination med låg toxicitet - det breda spridningskällor av läkemedlet.
  • Winstrol (ett annat namn är Stanozolol) har samma effekt som Anavar. Det är mer toxiskt, så det är att föredra att använda injektionsformen.
  • Testosteronpropionat fungerar bra både vid det stadium av muskelväxt och i bildandet av dess lättnad. I många år är han en av de mest populära ämnena i kroppsbyggnad.