Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Korta kurser av steroider/

Korta kurser av steroider

Korta kurser av steroider

Nybörjare idrottare eller de som inte har mål bodybuilding professionellt, föredrar att ta läkemedels stöd inte är konstant, utan i form av korta kurser. En otrolig ökning av muskelmassan på detta sätt för att uppnå, kommer naturligtvis inte att lyckas. Men att få en märkbar effekt på kort tid är ganska uppnåelig.

Fördelar med korta kurser av steroider

  1. Det viktigaste, som lockar korta kurser av steroider - förmågan att snabbt få ett konkret resultat.
  2. Sannolikheten för att få biverkningar reduceras många gånger. Kort kurs med ytterligare en viloperiod av beredningar ger minimala skador på kroppen, och ibland gör att du kan bli av med det.
  3. En attraktiv sida till denna metod att ta anabola är också ett bra tillfälle att spara på köp av mediciner.
  4. Även efter avslutad kurs fortsätter efterverkan i flera veckor.

Varianter av kurser av steroider


Variationer av sådana mottagningsmetoder är många. Valet av det lämpliga beror i stor utsträckning på idrottarnas mål och individuella kvaliteter. Korta kurser av steroider kan skilja sig både i varaktighet och i huruvida monopreparationer eller komplex används i dem.
Oftast är tidsintervallet med växlingen av medicineringstillträde och avvisning av dem, som idrottare är orienterade på, så här: 2 veckor / 2 veckor; 3 veckor / 2-3 veckor; 4 veckor / 4-6 veckor; 6 veckor / 6-8 veckor. Med detta schema får du resultat och minimal skada. Du kan ge ett exempel på flera korta kurser. Men de är alla bekanta: valet av ett specifikt är baserat på rekommendationer från en specialist.

  1. Tre veckor tar en suspension av testosteron i kombination med trenbolon och methandrostenolon, sedan inom en vecka - klomid, dinitrofenol och insulin. En vecka bara med insulin och klomid, och den sista veckan med insulin och dinitrofenol.
  2. Under de första tre veckorna finns en mottagning av en suspension av testosteron, trenbolon, oxandrolon. Vid 4 och 5 veckor avbryts de två första drogerna, och de ersätts av clomid och clenbuterol. Vid 6: e veckan tas clomid inte.
  3. I tre veckor använder de oxymetholon och stanozolol. Sedan två veckor - klomid, insulin och cytom. Cykeln slutar med ett veckovis intag av insulin och cytomel.
  4. Kursen börjar med tre veckors användning av testosteron, trenbolon, methandrostenolon, klomid, IGF-1 och tillväxthormon. Sedan för de senaste två veckorna förblir de sista tre drogerna kvar. Den sista veckan är intaget av IGF-1 och tillväxthormon.