Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Nandrolone decanoate/

Nandrolone decanoate

Nandrolone decanoate

Beskrivning

Detta läkemedel är anabola. Den är utvecklad på grundval av en komponent med samma namn och refererar till de utbredda och kraftfullare formerna av testosteron. Du kan köpa en kurs av Nandrolone Decanoate på vår hemsida.

Anabolism från testosteron ökar en och en halv gånger under Nandrolone decanoate och den androgena effekten minskar och motsvarar en tredjedel av originalet. Det är på grund av detta att Nandrolone decongate är ett kraftfullt anabole medel, och dess skadliga effekter är signifikant reducerade.

Effekt

Användningen av Nandrolone decanoate ger en stor ökning av muskelmassan. Från effekten av nandrolondanoat i en månad blir idrottaren 4-10 kg. Läkemedlet stärker immunsystemet, stärker benvävnaden, påverkar minskningen av ledsmärta, förbättrar syretransporten. Resultaten kan variera beroende på nivån på den fysiska belastningen, den använda volymen och idrottarens känslighet för läkemedlet.

Biverkningar

När man tar den rekommenderade dosen, observeras biverkningarna av Nandrolone decanoate praktiskt taget inte. Ökningen i mängden dos som tas hotar utvecklingen av gynekomasti och ackumulering av vatten i kroppen.

Biverkningen av Nandrolone decanoate leder till inhibering av produktionen av sin egen testosteron. För att återställa denna funktion bör PCT utföras och inte överstiga kursen i mer än 10 veckor.

Sådana fördelar med detta läkemedel som någon idrottare. Men dess allvarliga nackdel är en ganska lång tidsfördröjning i kroppen. Den fullständiga reningscykeln är 1,5-2 år. Nandrolondekanoat har en genomsnittlig kostnad, så alla har råd med det.

Hur man tar

För interna injektioner framställs beredningen i form av en lösning som liknar olja. Före användning ska preparatet värmas. Doseringen väljs beroende på förhållandet 4 mg per 1 kg kroppsvikt och ligger i genomsnitt från 200 till 600 mg per vecka. Nandrolondonat är ett långverkande läkemedel, därför tas det en gång i veckan.

Det aktiva ämnet når en toppkoncentration i kroppen efter 24 timmar. Därefter minskar koncentrationen något och stannar vid denna nivå i ca 10 dagar. Kursen varar i 4 veckor. Instruktioner för nandrolondananoat bör studeras mycket noggrant för att undvika komplikationer.

Nandrolone decanoate används både separat och tillsammans med olika läkemedel. En ganska bra uppsättning muskler ger en parning med Sustamed eller Danabol. En utmärkt effekt observeras med en gemensam upptagning med Winstrol. Efter kursens slut fastställs resultatet med hjälp av Clenbuterol, vilket leder till upphörande av kataboliska processer. Du kan köpa en kurs av nandrolon decanoat tillsammans med andra droger i vår webbutik.

Kvinnor kan använda denna steroid, men i små volymer, vars storlek föreskrivs av en erfaren person. Även om androgena effekter av Nandrolone decanoate och reduceras, men hos kvinnor förekommer obehagliga fenomen i form av utseendet av manliga sexuella egenskaper efter att ha tagit stora doser.

Det är också värt att överväga att läkemedlet har kontraindikationer för: överkänslighet, svag njure och hjärta, prostatacancer. Tack vare priset på nandrolon decanoat kan du köpa många andra steroider, för bästa resultat.

Recensioner

Många idrottsmän som redan har tagit drogen säger om dess effektiva egenskaper: ökning av styrka och muskelmassa, liksom komplicerat inflytande på hälsotillståndet. Recensioner av nandrolon decanoat har alltid varit bland de bästa inom farmakologins område.

Enligt recensioner på nandrolon decanoat fungerar immunsystemet bättre, det finns inga gemensamma smärtor, det finns en ökning av styrkan uthållighet och återställande förmågor i kroppen.