Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Hormonberedningar: styrka, vikt och uthållighet/

Hormonberedningar: styrka, vikt och uthållighet

Hormonberedningar: styrka, vikt och uthållighet

Många idrottare och speciellt kroppsbyggare är i ständig sökning efter olika sätt att öka muskelmassan, för att öka prestationsnivån. För att göra detta, används ofta kemikalier, bland annat hormoner. Anabola hormoner i maktsporter upptar en speciell nisch som påverkar olika biologiska processer.

Så visade det sig att hormoner fick en viktig och särskild roll vid reglering av processer med avseende på att stimulera tillväxten av muskelmassa, liksom att öka kroppens övergripande uthållighet.

För träningsprocessen är basen testosteron. Hos män är nivån på detta könshormon i blodet vid fysiska övningar större än innehållet i andra androgena föreningar.

Det bör noteras att testosteron är inblandat i syntesen av protein och andra metaboliska processer. Det är en utmärkt hormonell anabole, som ökar muskeln, accelererar regenerering av vävnader och förbättrar ämnesomsättningen, och ökar också fettförbränningshastigheten. Det är svårt att föreställa sig, men testosteron är ansvarig för 70% av muskelfibrernas tillväxt under träning.

Det produceras av testikelceller, det är ansvarigt för reglering av hormoner. Det är bara nödvändigt att minska dess prestanda i kroppen med flera procent, eftersom en person känner omedelbart det. Det är slöhet och trötthet, störs med sömnlöshet med periodisk huvudvärk. Och för träning, och inte värt att prata om: den totala uthålligheten faller, upphör personen att visa positiva förändringar i muskelmassans tillväxt, det påverkar metaboliska processer negativt.

Därför använder idrottare hormonella droger som hjälper till att få mer signifikanta resultat från intensiva belastningar. Experter rekommenderar androstenedion eller testosteronpropionat, och priserna på hormoner motsvarar deras effektivitet.

Du kan använda droger med stimulerande natur, till exempel Tribulus. Naturligtvis, på denna lista över droger slutar inte, kan du ta andra analoger. Men det är viktigt innan du köper hormonella droger, du måste gå igenom ett detaljerat samråd med en specialist som helt och hållet kan avslöja alla positiva och negativa aspekter av ett ämne.

Viktig information!

Korrekt hormonellt stöd för idrottare spelar en stor roll. Men användningen av hormoner har allvarliga konsekvenser. Och allt på grund av det faktum att kroppen i det här fallet börjar stoppa sin syntes. Kroppen, som var ansvarig för detta, börjar atrofi. För att få effekten måste du ta stora doser, eftersom kroppen bara absorberar upp till 10% av substansen, resten är en splittringsprocess och elimineras från kroppen.

Idrottare bör förstå att det finns många kontraindikationer och biverkningar. Tänk dig, dina celler började jobba flera gånger snabbare, men med samma vitala aktivitet. De är utarmade och börjar dö i en särskilt stor skala.

HGH i sport.

Det produceras av kroppen själv, och det kan också komma i form av en syntetisk tillsats. Dessa är proteinhormoner som främjar kroppstillväxt och förbättrar ämnesomsättningen. Deras antal i kroppen påverkas av:

 • påkänning
 • laster
 • diet
 • sätt att slappna av
 • kroppsvikt

Fördelar:

 • Hög anabolisk effekt.
 • Hjälper bränna fett.
 • Ökad cellregenerering.
 • Stärker kroppens immunförsvar.
 • Föryngrar huden.
 • Förbättrar ämnesomsättningen.
 • brister


Under normal användning och efterlevnad av medicinering dosering inte orsakar negativa effekter, men i strid med reglerna för Naturligtvis kan du uppleva en rad biverkningar:


 • "Tunnelsyndromet".
 • Ackumulering av vätska i kroppen
 • Ökar blodtrycket.
 • Akromegali och hypertoni i hjärtat kan uppstå.
 • Det bör noteras att användningen av läkemedlet i kombination med tillsatser (arginin och glutamin) medför tre eller till och med fyra gånger mer effekt.

Androstendion

Idrottare vänder sig ofta till detta läkemedel. Det här manliga hormonet, som är ansvarigt för muskelbildning, gör rösten lägre, höjer sexdriften och mängden hår på kroppen.

Androstenedion blir ibland testosteron eller estron. På grund av detta kan det vara en föregångare i skapandet av testosteron, vilket säkerställer utförandet av många anabola och androgena funktioner. Observera att det kan bli dihydrotestosteron. Om hans kropp är för mycket, börjar mannen lida av alopeci och överdriven tillväxt av prostata.

Därför kan du inte slumpmässigt ta hormoner och alla typer av kosttillskott - det kommer ingen nytta av det, men skadan kommer att läggas till betydligt.

Testosteronpropionat.

Av rätt anses det nästan den mest populära i bodybuilding steroid. Det ökar muskelmassan och styrkan, men på grund av dess egenskaper används det oftare för torkning.

Detta är en av de många testosteronestrarna. Det är bäst att köpa drogen från indiska och brittiska tillverkare.

Drogen har en mycket hög anabole (hundra procent av testosteron) och androgen aktivitet. Läkemedlet är inte giftigt för levern. Det tas av injektionsmetoden. Ämnet varar två till tre dagar, och detektionstiden är nästan 4 veckor.

Effekter av läkemedlet:

 • Främjar tillväxten av muskelmassa.
 • Minskar kroppsfett.
 • Skapar en vacker kroppslättnad.
 • Ökar sexuell lust.

Det bör noteras att oavsett hur utmärkt effekten av hormonella droger, innan de används, behöver du gå igenom ett detaljerat samråd. Du bör se en läkare som kommer att berätta för dig om du kan ta detta eller det här läkemedlet. Hormoner är mycket allvarliga ämnen, vilket ger lika mycket nytta, hur mycket och skada, om du bryter mot kursens korrekta gång.

Det viktigaste är att följa alla recept och rekommendationer och under inga omständigheter avvika från rätt dosering.