Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Kursen är kort men går länge/

Kursen är kort men går länge

Kursen är kort men går länge

Ett stort antal idrottare är övertygade om effektiviteten av långa anabola kurser. Denna artikel annonserar inte motsatsen, det beskriver bara fördelarna med en kort kurs med steroidanvändning. Enligt forskningen är detta tillvägagångssätt ännu mer säkert och effektivt.

När du kommunicerar med professionella idrottare kan du höra att under den förberedande perioden före tävlingen kan de ta åtta månader för droger, följt av en tre eller fyra månaders paus. Men det finns fall där kursen varade i mer än ett år. Samtidigt, en annan kurs, till exempel primobolana, kan de säkert ta vila.

Funktioner av korta kurser

Det är omedelbart nödvändigt att säga att de kurser som kommer att diskuteras idag är ganska specifika. Detta gäller inte bara deras varaktighet eller använd steroider, men också doser. När du planerar kursen måste du beräkna allt så att när det slutar är blodet rent från steroider. Detta kräver god kunskap om tiden för verkan av alla steroider och deras effekt på kroppen. Till exempel kan du använda testosteron cypionat, som finns i kroppen i ungefär två veckor. Men, testosteronpropionat fungerar mycket snabbare och har en inverkan på kroppen för två, högst tre dagar. Detta är grunden till råd från ett stort antal specialister inom steroider, som jag rekommenderar att injicera en gång i veckan och inte i två, som tidigare. Varför låt testosteronnivån falla till ett minimum och höja sedan igen det?

Tror dock inte att det är värt att ordna en åtta veckors kurs, till exempel däcken, och efter fyra veckors vila igen för att fortsätta det. Om man ska gå på detta sätt kommer kursens verkliga längd att vara tio veckor och endast två kommer att vara för restaurering. Detta är väldigt lite för kroppen och effektiviteten av att ta drogen kommer att försämras kraftigt.

Idrottarna som använde formeln "8 + 4" som beskrivs idag under kursen lyckades få ca tio kilo. Det är viktigt att komma ihåg att människokroppen helt enkelt inte fysiskt kan ständigt skapa muskelvävnad. I genomsnitt ska idrottarna, vars kurs är åtta månader, lägga till fem kilo varje månad. Totalt för hela kursen är 40 kilo. Om det var så, skulle någon kroppsbyggare nu vara som Mr. Olympia. Som ett exempel är en cykel mycket lämplig. Om motorcyklisten ständigt pressar gas, kommer "motor" snabbt att misslyckas.

Utan tvekan, i ett sådant fall, kommer en sådan hacker att leda loppet för en tid, men han kommer fortfarande att bli överhalad. Och just nu kommer han att vara upptagen med att reparera. Livet ska gå i en naturlig rytm och endast i det här fallet är det möjligt att uppnå bra resultat.

Människokroppen kan anpassa sig i nästan vilken miljö som helst. Om kolhydrater avlägsnas i några dagar från deras näringsprogram och sedan läggs till kommer kroppen att lagra dem och vänta på ett nytt "misslyckande". En liknande situation kommer att vara med vatten eller protein. Organismen kommer alltid att märka att ett främmande ämne har införts i det, och dess reaktion på vad som händer kommer omedelbart att följa. Med införandet av en stor dos av samma testosteron kommer kroppen efter några dagar att sluta producera det naturliga hormonet. Brott mot kroppens naturliga hormonprogram leder inte till något bra och det är mycket lättare att återhämta sig efter en kort cykel.

Det är svårt att hitta logiken i det faktum att den vikt som uppnåtts under åtta månader i slutet av pausen är nästan helt förlorad? Låt oss se vad som händer när det gäller kursen, som varar åtta veckor. För den här perioden är det ganska enkelt att få cirka tio kilo. För en fyra veckors semester kommer det att finnas högst två, som tidigare var vatten och det här är en ganska naturlig process. Under resten av tiden kommer idrottsutövaren att kunna spara allt som genererades under kursen. Efter detta kommer kroppen att förberedas för vidare rekrytering.

Ett annat exempel kan nämnas, kanske radikalt, men ändå kan han illustrera hela situationen hela tiden. För jämförelse, ta alkohol och en steroid. Båda ämnena är hälsofarliga, och alkohol i detta avseende strider kraftigt om anabola droger. Praktiskt taget med 100% visshet kan man säga att det är mycket värre att dricka varje dag i åtta månader, varefter man tar en paus. För kroppen blir mindre smärtsam konsumtion av alkohol i åtta veckor och efterföljande vila. Naturligtvis är det inte nödvändigt att dricka, men redan i åtta veckor. Men det viktigaste var nu att förmedla själva kärnan i formeln "8 + 4". Organismen är mycket bättre om den får en frekvent paus efter ett brott mot arbetsregimen.

Med linjen under alla ovanstående skulle jag vilja nämna en sak till. Det kan mycket väl vara att detta låter ironiskt, men det är sant. Om du använder något av de två planerna som beskrivs idag under kalenderåret, så kommer det i båda fallen att finnas absolut ingen skillnad mellan den aktuella tiden för användning av droger och vila. Detta är lätt att kontrollera genom att ta en vanlig kalender och gör inga komplicerade beräkningar. Men den mest effektiva av dem kommer att vara ett åtta veckors alternativ