Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/ Översikt över de olika oljebaser/

Översikt över de olika oljebaser

Översikt över de olika oljebaser

En genomgång av olika oljiga baser, lösningsmedel och bakteriostatika som används för framställning av steroider i hemmet

Fråga: "Jag vill förbereda mig steroider, men jag vet inte mycket om fördelarna och nackdelarna med de olika oljebaserade lösningsmedel och bakteriostatika."

A: Först, låt oss tänka på vilken typ av olja som ska användas.

Det enklaste och, enligt min mening, är det bäst att köpa sojaolja Wesson varumärke i snabbköpet. Han har en mycket lång "track record" av framgångsrik användning. Denna olja är bättre än något annat, som kan köpas i en stormarknad, på grund av dess höga transparens, vilket innebär att det finns praktiskt taget inga partiklar.

Andra typer av olja i livsmedelsbutiker är oftast något oklart i många fall är det inte så märkbar, men ändå, det är, vilket är fallet med många typer av naturliga oljor som produceras av företag som specialiserat sig på försäljning av kroppsbyggare.

Samtidigt bör det påpekas att effektiva läkemedel framställs med hjälp av majs, bomullsfrö, jordnötsolja eller druvkärneolja som säljs av försäljare sådana och andra vegetabiliska oljor. I vissa fall är försäljare som säljer vegetabiliska oljor, i själva verket, farmaceutisk kvalitet, som erhållits från företag som Croda. Denna olja - ett utmärkt val

Eftersom mer exotiska oljor, såsom linolja, nattljusolja, och m. P., kan föredras som en mer näringsrik för oral administration, vissa byggare vill använda dem för injektion. Jag är det inte rekommenderas, eftersom dessa produkter tenderar att innehålla en hel del av partikelmaterial, och det är möjligt att även om oljan ser transparent, kan injektion orsaka en allergisk reaktion, även om en sådan reaktion inte förekommer i människor när de intas. Innehöll också i olje medlet kan vara en probiotisk (ger nödvändiga näringsämnen för bakterierna). Inte alla sådana material som krävs för att tas bort submikron filter.

Ett annat bra alternativ skulle vara oleat. Dess fördel är lägre än den för vegetabilisk olja eller oljor från frön, viskositet och ökad förmåga att lösa upp. Potentiella nackdelar kan vara en individuell reaktion på oleat i vissa fall och dålig kvalitet på etyloleat i andra. Jag har undvikit att använda etyloleat industriell, laboratorium eller okänd klass. Han måste ha en klass USP eller FCC. I vilket fall som helst skulle jag ha gjort några test injektioner av 1 ml, före blandning av pulvret med ett stort antal oleat.

Som lösningsmedel, är det lämpligt att använda bensyl. Till exempel, trenbolonacetat upplöst i ren Wesson vegetabilisk olja i ett förhållande av endast 50 mg / ml, och med en blandning av 20 protsenov benzilbezoata och 80 procent kan uppnås Wesson oljeförhållande av 100 mg / ml.

Annat lösningsmedel är guajakol. Om du följer instruktionerna, för att säkerställa fullständig upplösning av minst riskfyllda tillvägagångssättet är att användas för att följa det, inte för att undvika detta tillvägagångssätt. Inga negativa effekter av detta kommer inte att leda. Men resten, kan jag inte se något behov av att göra det, och han kommer aldrig att använda.

Bensylalkohol har bakteriostatiska egenskaper: med andra ord, brukar det inte dödar bakterier, men förhindrar deras förökning. Nettooljesteroid lösning utan partiklar inte innehåller någon form av näringsämnen som behövs för tillväxt av bakterier. Till exempel, det finns inga källor till kväve, kalium, fosfor, etc, som är väsentliga för bakteriell tillväxt. Men om till exempel, oljelösning eller hud partiklar får mat, kommer det att vara möjligt för bakterier. Men när gummiproppen rengöring och användning av nya nålar inte kommer att hända.

Emellertid kan någon förorena lösningen och är därför användbart inte mer än 5 procent koncentration av bensylalkohol. Många tror att det är "nödvändigt". Enligt min mening, för mycket efterfrågan. Jag använde inte en sådan koncentration under många år, eftersom det kan orsaka irritation, och aldrig haft några problem. Kanske det är önskvärt att en viss person kan, för de flesta, men ansåg det nödvändigt att använda lämplig olja och ett lämpligt förfarande - med detta jag inte håller.