Ring Oss : kontakta oss via email
/ Bloggar/

Bloggar

30/01/å
5 övningar för att stärka bukmusklerna

För att fullt ut stärka bukmusklerna räcker det inte att utföra endast 1-2 standardövningar, som att vrida eller lyfta benen. Magmusklerna - är ett komplex av olika muskler som arbetar i olika vinklar, och att verkligen diversifiera stärka detta område, måste du regelbundet utföra multifunktionella övningar som jämnt kommer att distribuera belastningen över medieområdet och därmed kommer hela bandet bearbetas kvalitativt.

För att en sådan storskalig studie av pressen och några av de andra muskelgrupper är involverade inte blir alltför tröttsamt, bättre trafikdata som ska ingå i programmet med jämna mellanrum (var 1-3 veckor), i slutet av utbildningen, i stället för de vanliga övningar för pressen och i resten av tiden att utföra grunden - vridning, lyftben etc.

Så här är 5 övningar som utarbetar alla bukmusklerna på ett komplicerat sätt: 

Squats med en bar ovanför ditt huvud.

Krympor med en bar ovanför sina huvuden, som klassiska sit-ups, kommer att tvinga arbetsmusklerna att fullt ut utveckla sin potential under tillvägagångssättet. Specialeffekt av denna variant av knäböj som arbetar här är inte bara ben och skinkor, men också kraftigt aktiverat hela pressen. Detta beror på höjda och hållna händer och balanserar torso för att upprätthålla balans. I det här fallet är det mycket viktigt att hålla rätt hållning med en något böjd rygg så att det inte finns någon negativ belastning på ryggraden och nedre delen. Eftersom vikt skivstång är inte stor, fungerar denna multifunktionella träning främst för magmusklerna och övergripande kardiovaskulär uthållighet än ben. 2-3 tillvägagångssätt, 10-15 repetitioner - det bästa alternativet.

Planck.

Denna mycket effektiva statiska träning innefattar också ett antal muskler, inklusive hela pressen. Statisk belastning i allmänhet idag Plankaya är en av de mest studerade inom bodybuilding. Dess fördelar och effektivitet blir allt tydligare. Och när framsteg kan komma till som kommer att skapa simulatorer statisk belastning (vikt retention), som kommer att kontrolleras av en dator som utför det, samtidigt, den roll som försäkringsgivare för idrottaren. "Static" säkra någon annan typ av utbildning och mest utvecklade inte bara styrka och muskelstorlek, men också fästningen av leder, ligament och senor.

Här i "baren" ser vi samma sak. Det är nödvändigt att hålla sig i det främre läget under en period av 60-90 sekunder (eller mer) står enbart på händerna och tårna inte röra golvet eller knän eller mage och rygg ska vara helt rak, eftersom bandet :). Under denna tid kommer alla arbetsmuskler att få den mest riktade belastningen, och pressen kommer att bli djupt utarbetad på 100%, alla områden.

Mill med vikter.

När "fabriken" höll en träningsmål alla magmusklerna med betoning på obliques, och endast i detta unika övnings obliques används så intensiv och kraftfull att deras utveckling och förbättrad typ av lättnad kommer att vara synlig så snart som möjligt. Det viktigaste här - att medvetet ha kontroll över rörelsens hela tiden, gör repetition långsamt och låt inte farten eller gravitations churn ränta, höja eller sänka torso ryck är det traumatiskt för ryggen. Kvalitetsbelastningen ska känna sig inte bara i pressen utan även i skinkorna, såväl som i hamstringarna. Naturligtvis bör tyngd inte vara för tung, för att inte bli distraherad av "kamp" hålla vikter och använda mental energi för att styra de arbetande musklerna, känsla full belastning i dem.

Den turkiska uppgången.

Detta är en stor multi-purpose övning som kan helt enkelt vara oumbärlig i utbildningen arsenal av många sporter, särskilt i kraft, eller om specifikt kräver smidighet och uthållighet. I allmänhet är den turkiska uppgången mycket lik tvärutbildning, där alla muskelgrupper är inblandade, både i kraftarbete och uthållighet. Den moderna fitnessutvecklingen blir alltmer i riktning mot multifunktionell träning med övningar som utvecklar hela kroppen. Det är den här fysiska förberedelsen som är mest lämplig för vardagen. Personen, i vilket fall, borde vara stark, övningen är turkisk lyftning, hård, snabb, mager, med starka muskler. Bara allt detta och utveckla liknande övningar och crossfire i allmänhet.

I den "turkiska uppgången" väljer varje person sin egen mått av intensitet och antalet tillvägagångssätt, beroende på graden av hans träning. Till att börja med är det bättre att utföra utan vikt för att behärska körningsteknik som är bekväm för dig och sedan ta en vikt. Så att musklerna utvecklas jämnt, är det bättre att göra för varje sida i tur och ordning (vid 1), till exempel köra 5 gånger, först hålla en hantel i höger hand och lyfta den högra foten, sedan upprepa samma sak, hålla vikten i vänster hand, och stiger från vänster ben och så vidare tills till varje sida finns 5 hissar och sänker till den ursprungliga liggande positionen.

Hyperextensions i den romerska stolen med en vändning av stammen.

Den här övningen riktar sig främst till nedre delen av ryggen, men om det görs med kroppen roterar med varje ökning, då arbetet kommer att verkligt samband obliques, och hela pressen som helhet. Som ett resultat kommer en komplicerad studie att utföras av muskelgrupper som är involverade i att stabilisera kroppen under sit-ups, sit-rod pressar eller andra grundläggande övningar. Det är denna multifunktionella muskelutveckling som gör träningen mycket effektivare.

30/01/å
Kroppsbyggnad: Hur man undviker axelskador

Bog är de mest mobila och instabil del av den mänskliga kroppen, samtidigt är de oftare än andra muskelgrupper löper risk för skada, både under träning och i olika livssituationer, till exempel när de utför fysiskt arbete eller något annat arbete i samband med förhöjda laster. Därför finns det två viktiga faktorer som har en positiv inverkan på axlarna hälsa, bibehålla sina resultat och göra starka: 1) axlar bör skyddas, i den meningen att före varje träningspass måste vara helt värma upp och under träning, arbetsvikt ökade gradvis, tekniskt korrekt upprepning 2) axlar bör utbildas Till sådana svåra arrangerade muskler som skuldra (Delta), var alltid redo för en eventuell överskotts stress, kommer de säkerligen att vara stark och robust, så att de helt enkelt inte kan vara utan utbildning av hög kvalitet. Det är också viktigt att veta att axlarna får en tung belastning i nästan alla övningar för torso, och därför måste den nödvändiga försiktighetsåtgärden följas och där.

Vi lär oss om hur bäst du kan träna och vad du ska göra för att undvika axelskador.

De främsta orsakerna till axelskador:

 • - Felaktig övning
 • - för ofta utförande av pressen (när de körs flera gånger i följd i ett komplex)
 • - överträning (trötthet)
 • - att inte använda rätt kosttillskott för att stärka brosk och leder (vid behov), till exempel en konventionell gelatin eller särskilda komplexa tillsatser.

Arnold bänkpress En säker press - den negativa fasen är inte mindre viktig än den positiva. Ett stort antal besökare på gym är i första hand fokuserat på utvecklingen av pectoral muskler. De utövar fanatiskt alla slags press, som orimligt laddar baren. Den största missuppfattningen här är att de glömmer axlarna, som i press spelar en av huvudrollerna. I ett försök att tvinga indikatorer zhimah och kraftfull utveckling av spädbarn, är det nödvändigt att träna, respektive, och axlar, så att de kunde stå emot hela lasten, och på lång sikt, eller riskerar successiv skada.

Nästa viktiga punkt är repetitionsfasen i pressen. När du lyfter vikten måste stången sänkas under kontroll av, eller i vart fall inte kan kasta stången till bröstet, så att hon därmed otpruzhinila för enklare nästa hiss. Detta är ett tecken på för mycket barbell vikt och ett säkert sätt att axelskada. Dessutom laddar den negativa fasen musklerna såväl som den positiva. Med en negativ kan du skala musklerna mer.

Ett annat vanligt problem som leder till en axelskada är ojämnheten att sätta armarna i barpressen. Ett litet skeva, som vid första anblicken kanske inte alltför märkbar kommer den systematiska upprepningen överbelasta axeln som väger mer vikt, ja, det så småningom kommer att leda till skador. Dorian Yates - avelhantlar Det är därför viktigt att alltid hålla nacken jämnt och ta sig tid att starta tillvägagångssättet. Om du märker att håll nacken inte är exakt rak, är det bättre att placera baren på stolparna och justera greppet. Hastighet kan vara farlig, även om inte idag, men då.

Säker axelträning.

I delträningen bestäms allt av en kvalitativ uppvärmning. Om axlarna är väl uppvärmda, är de redo att arbeta, om inte - det finns risk för skada. Förutom de cirkulära rotationer händer för att värma perfekta avels hantlar i hand med låg vikt och lyft hantlar framför dig, och med en lätt vikt. Dessa övningar innebär att alla deltoidmuskelens bunter och knådar axelledet involveras. Naturligtvis finns det många upprepningar för uppvärmning - 15-20 (1-2 tillvägagångssätt).

Tryck på hantlar.

Glöm inte den här effektiva träningen. Dess plus är att hantelpressen utvecklar axlarna väsentligt, samtidigt som de inte direkt påverkar axelledet. Eftersom varje hantel Jay Cutler och Victor Martinez tränar separat (till skillnad från baren), är små stabilisatorer bättre utvecklade här. Den mest optimala versionen av presshantlar - palmer hela tiden framåt.

Bänkskivstång med bröstkorg.

För många kan barbellstången från bröstet visa sig vara ett mycket säkrare alternativ än barbellspärren bakom huvudet. Faktum är att i det ögonblick då stången sänks bakom huvudet får axelledet en oundviklig del av överbelastning, som i tid kan leda till skada. Och tvärtom är barbellpressen från bröstet säkrare när det gäller negativ belastning på fogen, samtidigt som du tränar delarna väl. Förresten, kan denna situation förstås väl av exemplet med en 8-tider Mr Olympia Ronnie Coleman, som tidigare i sin karriär innerligt utföra skivstång bänk på grund av huvudet tills han skadade sin axel. På grund av skadan var han tvungen att lämna träningen i flera månader och, som de säger, föll länge ur vaggan länge tills den återhämtades helt. Coleman själv sa senare att han borde ha uppmärksammat denna obekväma övning förut för att undvika allvarliga skador. Sedan dess har han blivit bättre att lyssna på sin kropp och avlägsna från komplexet de rörelser som visade sig vara mycket obekväma för honom. Han ersatte bänken från Ronnie Kolemanza huvudet på bänken med bröstet och fortsatte att utvecklas med tiden, bygga en legendarisk muskler med en kraftfull skuldergördeln. I allmänhet blev Ronnie Colemans kroppsbyggnad en av de bästa i historien om professionell bodybuilding.

Shraga med hantlar (första bilden av artikeln).

Denna övning är grundläggande för trapezius muskeln. Och det är skakorna med hantlar som kraftigt kan utveckla trapezan utan skadlig användning av axelskarven. Vad kan inte sägas om en annan ganska effektiv övning - dra baren till hakan med ett smalt grepp. Tryckstång till hakan är särskilt utvecklar höjden av trapets, dess visuella uppgradering till halsen, men de tävlande som har haft en axelskada, eller som inte vill överbelasta axelleden är det kontraindicerat. I det här fallet är det bättre att använda shrags, antingen med en skivstång eller med hantlar. Resultatet är bunden, och risken för skada på axelns ledning minimeras. Skalarna gör trapesen kraftigare, vilket gör att hela axeln blir mer atletisk.

30/01/å
Technique of squats med en skivstång på axlarna

Bodybuilding och powerlifting är helt olika discipliner. Om du av någon viktig först och främst muskler och hur de ser ut, den andra viktiga sak - är att höja så mycket som möjligt vikt och tekniskt korrekt.

Men vad var inte som den här typen av "järn game", det finns mellan dem och kontaktpunkten, till exempel lifterskie övningar såsom knäböj, bänkpress horisontell och marklyft, för att muntra och utförs i bodybuilding. Och om zhimom och blir mer eller mindre tydlig, eftersom resultatet av maskiner återstår i stort sett oförändrad, med knäböj hela vägen, eftersom styrkelyft rätta kände djupa knäböj, och bodybuilding mest knäböj tills låren parallella med golvet, eller till och med lite högre. Vad är skillnaden mellan hiss och kroppsbyggnadshuggningstekniker? Om detta vidare.

Ofta finns jämförelser kroppsbyggare och styrkelyftare, säger de, vissa ser cool, med lättnad och skrymmande muskler, medan andra höjer en sådan enorm vikt att stången är böjd i en båge. Faktum är att få kroppsbyggare kan jämföra i styrka med lyftare. En av dessa Tom Platz prisedaniyakulturistov-idrottare på en gång var: Ronnie Coleman, Tom Platz, Eddie Robinson, Franco Colombo och några andra. Och kraftöverföringarna, som inte ser så uttrycksfulla ut, kan utföra knep helt enkelt med vikter. Till exempel, vissa rekordhållare, såsom: Lee Moran, Paul Anderson, Fred Hatfield och Ed Coan vann otroligt vikt knäböj - 450 kg! Tyvärr är sådan utbildning en orsak till fysiologiska förändringar som omlagras till pauerliftinga kropp, anpassa den för extrema belastningar. Och om någon vill gå ut ur lyftarna i bodybuilding, är den första uppgiften att bli av med fett och borttagandet av estetiska obalans är alltför stora skinkor. Att göra djupa knutar utvecklar alltid skinkorna intensivt. Detta är den första anledningen till att många bodybuilders gör sit-ups endast till parallell av låret på golvet, försöker arbeta huvudsakligen quadriceps. Trots allt behöver kroppsbyggare, tillsammans med muskelutvecklingen, ha en estetik.

Bred, medium och smal formulering av benen.

I styrkelyft används brett hållning, vilket är helt naturligt, eftersom detta alternativ är knäböj med en bred redogörelse för nogsilovoy och bästa möjliggör djupa knäböj med stora vikter. alla universella i bodybuilding. Många bodybuilders använder cyclicity i knäböj teknik. Till exempel kan en 2-3 fot träning rad de gör sit-ups med bred hållning, sedan samma sak med den genomsnittliga uttalande, ja, nästa 2-3 träning - med en smal formulering av benen. Detta val är enkelt förklaras, en bodybuilder är det viktigt att ladda quadriceps från olika vinklar, vilket gör dem mer kraftfull och mer volym från alla håll.

Squat med breda-uppsättning fötter (tårna något mellanrum) för att fördela belastningen quadriceps med tonvikt på deras inre delen, med en genomsnittlig mottagnings fötter - arbetar med samma fokus på den inre och yttre delen, och en smal rack utvecklar huvudsakligen yttre quadriceps. Förresten, en av de första professionella idrottsmän, utföra knäböj med en smal formulering av benen, var Franco Columbu - 2-Squats med en smal formulering nogkratny Mr Olympia. Colombo, på den tiden var känd inte bara en enorm makt och hans massiva tillbaka, men det faktum att han var först med att utveckla ett välskött utanför quadriceps. Andra idrottare har märkt detta och började undra vad övningar att utföra Franco? En Colombo bara helt enkelt gjort regelbundna knäböj med en smal formulering av benen. Så har denna möjlighet blivit populärt i pro miljö.

Hur man bygger en kraftfull fyrhjulingar?

- Intensiv träning.

Quads - en stor grupp av muskler och att fullt ut arbeta igenom dem, bör utbildning vara intensiv, med en ganska stor vikter i övningar utförs på uteffekt. Men samtidigt får vi inte glömma att detta inte tyngdlyftning och vikt Baren i sig är inte så viktigt. Det första steget är att tänka på den positiva belastning av muskler som svarar på den ökade träningen. Så vi måste välja en arbetsvikt på sådant som du kan utföra 6-8 "rena" reps till låret parallellt med golvet.

Knäböj - basis.

Knäböj är verkligen en stor övning, inte bara för fötterna, men också för utvecklingen av kraften i hela kroppen. Den här övningen är bättre än den andra aktiverar produktionen av egna hormoner, Prisedaniyakotorye påverka tillväxten av muskelmassa. Därför brukar, efter en tid, regelbundet utföra sit-ups, många börjar märka hur ökar inte bara quadriceps, men det finns en betydande tillväxt av alla muskler. Naturligt, den totala styrkan växer också signifikant. Därför bör utföras squats regelbundet, men inte mer än en gång i veckan, eftersom det är svårt att grundläggande träning, varefter kroppen behöver tillräcklig viloperiod. Ben i allmänhet också behöver träna inte oftare än en gång i veckan, så de är helt återställd.

Ibland är det möjligt för den tid (2-4 veckor) för att avlägsna knäböj från deras komplexa och ersätter den med andra övningar såsom hacka knäböj, eller ens utföra endast förlängnings och ben lockar. Det blir en stor resten av kroppen från tunga knäböj som kommer att föra förnyad kraft att återvända till denna övning.

Squats + bänkpress eller squat + benförlängning.

En sådan tandem kanske inte fungerar quadricepses. Så, efter tunga upplägg, vilar du 30-60 sekunder och går till simulatorn med fötterna pressa. Squats med en bar - Evan CentopaniVes i simulatorn är liten, med vilken du kan göra 15 "rena" repetitioner. Utförande av 12-15 år intensiva repetitioner bokstavligen "spränga" brigader och deras stora chock, som kommer att vara en kraftfull stimulans för tillväxt.

En liknande effekt uppträder i supersetet av knäböjning + benförlängning. Efter tunga kramar vilar du 30 sekunder och går till benförlängningar och utför 10-12 repetitioner. Denna metod kommer att orsaka en brännande känsla i musklerna i den exempellösa, men det är precis vad som krävs för hela stimulera tillväxten.

Tvingade repetitioner.

I knep kan muskelsvikt uppträda plötsligt och i detta fall blir denna övning extremt farlig. Därför är partnerens försäkring obligatorisk här, så att du när som helst kommer att få den nödvändiga assistansen. Men partnerns roll slutar inte bara med försäkring mot "vägran". Det kan också bidra till att uppnå 1-2 slutliga repetitioner från en parallell squat, som du själv inte kunde göra redan, men skulle bara utföra delvisa repetitioner. "Fast och Furious" från parallellen kommer mer effektivt att ladda quadriceps och ytterligare aktivera produktionen av naturliga hormoner för tillväxten av muskelmassa och styrka.

Benutbildning:

 1. Klackar med en skivstång på axlarna: 2-3 uppvärmningssatser - 15-12 repetitioner; 2 arbetsuppsättningar - 6-8 repetitioner;
 2. Fottryck: 1-2 uppvärmningssatser - 10-12 repetitioner; 1-2 arbetsuppsättningar - 8-10 repetitioner;
 3. Benförlängning i simulatorn: 3 uppsättningar - 10-12 repetitioner;
 4. Benböjning i ljussimulatorn: 3 uppsättningar - 10-12 repetitioner.

30/01/å
Vad borde vara greppets bredd i bänkpressen?

Undrar du vad som ska vara greppets bredd, varje gång du klättrar upp linjen? Välj ett grepp som matchar dina mål med denna enkla guide.

Kanske tänkte du aldrig riktigt hur långt från varandra händerna ligger i bänkpressen, men bara att flytta dem runt nacken till mitten eller till pannkakorna kan ge ett fantastiskt resultat. Således är det möjligt att omdirigera träningsstimulerna från överdelen till de nedre eller från de inre till de yttre delarna av pectoralmusklerna. Gripets bredd påverkar även rörelseområdet och det faktum att du kan lyfta arbetsvikten.

Avståndet mellan händerna inom 25-30 cm är lämpligt för bänkpress som lägger ett smalt grepp under träning av händer. Han laddar idealiskt triceps, och samtidigt inre fibrer av pectoral muskler. Underarmarna i denna position är inte strikt vinkelrätt mot golvet; De bildar en något skarp vinkel (mindre än 90 grader). För de flesta motsvarar detta grepp ett avstånd som är något mindre än axelns bredd.

När du lägger dina händer så nära som möjligt till pannkakorna blir underarmarnas vinkel trubbig och de är inte vinkelräta mot golvet. Accentet flyttas till pectoralmusklerna, speciellt deras yttre delar: belastningen på axlarna växer. I denna position utför tricepsna en mycket mindre mängd arbete, men du kan lyfta mer vikt, eftersom du laddar bröstet mer aktivt och förkortar stångens bana. Men många märker att för denna kraftförstärkning är det nödvändigt att betala en smärta i axlarna.

Standardvalet för bänkpress är ett mellanläge mellan ett smalt och brett grepp. När baren är vid den lägsta punkten är underarmarna nästan vinkelräta mot golvet. För de flesta idrottare är detta den bekvämaste bredden. Och det bästa greppet för den övergripande utvecklingen av pectoral muskler är en där du kan träna med komfort från dag till dag, eller hur?

Det fjärde alternativet är det bakre greppet i baren. För att ett sådant grepp ska få ett resultat bör underarmarna vara strikt vinkelräta mot golvet och armbågarna ska vara så nära sidorna som möjligt. Denna modifiering rekryterar aktivt triceps, men laddar också övre tufts av pectoral muskler.

Vilket grepp ska jag använda?

För varje alternativ finns tid och plats, och det beror på dina mål. Tänk inte att det bara är ett standardgrepp för grundläggande uppsättningar, och resten är bara lämpliga som tillägg. Du kan utnyttja ett omvänd eller smalt grepp under en eller två cykler. Till exempel kan du använda greppvariationen i dina träningsprogram:

 • För triceps: smalt eller omvänd grepp
 • För bröstets övre del: omvänd grepp
 • För bröstets botten: ett smalt grepp
 • Att arbeta med maximal vikt: ett brett grepp
 • För yttre bröst: brett grepp
 • Mjuk för axelförband: standard eller smalt grepp

30/01/å
Faktorer som bestämmer rätt start i atleticism

Många som planerar att börja allvarlig träning i atleticism, som gradvis flyttar från de första försöksövningarna, vet ibland inte vart man ska börja, hur man gör det första steget. Men det första steget är mycket viktigt - mycket beror på rätt start. Betydande framsteg i "järnspel" är möjliga med att lägga en solid grund i början. Det är denna bas som ligger till grund för framtida resultat.

Vad menar vi med ordet "första steget"? Naturligtvis är detta valet av den optimala metoden för atletisk träning och förmågan att korrekt utföra grundläggande övningar, såsom bänkpress på en vågrät bänk, sit-ups, hissar till biceps,

Eftersom historien om huvudövningarna var i tidigare artiklar kommer vi att överväga principerna för att välja en träningsteknik.

Först och främst är det mycket viktigt att bestämma vilken typ av tillägg du vill ha. Utan att ta hänsyn till dess egenskaper, organismens fysiologiska specificitet, är det omöjligt att välja rätt metod. Till exempel: vad som bör rekommenderas till mager inte passar dem som är benägen att övervikt etc. Det finns tre huvudsakliga endomorfa, ektomorfa och mesomorforkonstitutionella typer: endomorfa, ekomomorfa och mesomorfa. Endomorfa typer karakteriseras av avrundade former, squat, vanligtvis ett starkt ben. De kännetecknas av en tendens att ackumulera subkutant fett och upplever alltid svårigheter med att "släppa" övervikt. Ekomomorf typ - dessa är tunna människor, smala, utan överflödiga fettavlagringar. Mesomorf typ (atletisk) är den genomsnittliga typen av personer som är mest benägna att göra kroppsbyggnad. Deras ryggrad är bred i axlarna, musklerna brukar utvecklas bra med styrketräning.

I "ren" form är alla dessa typer mycket sällsynta. Den överväldigande majoriteten av människor är sammansatta så att dessa tecken kombineras. Till exempel: kroppens övre del kan vara mer benägna till en typ, medan den nedre delen till den andra och så vidare.

Du måste också ta hänsyn till din nervösa typ. Academician I. Pavlov särskiljde fyra sådana typer: a) stark, balanserad, mobil; b) stark, balanserad, orörlig; c) stark, obalanserad, irritabel, snabb; d) svag.

Lyft dumbbells till biceps växelvis Balanserade och mobila typer tolererar väl träningsbelastningen, återhämtar sig snabbare, behåller den förvärvade formen under lång tid. För svag och immobil är anpassning till lasten svårare, återhämtningsprocesser och lärande av motoriska färdigheter är långsammare.

Det är självklart viktigt att veta det viktigaste, oavsett vilken typ du är orolig för, framgången kommer fortfarande att vara, det är bara nödvändigt att engagera sig kontinuerligt och regelbundet, med hjälp av rätt metoder.

Hur många gånger i veckan ska jag träna?

Baserat på den genomsnittliga varaktigheten av återhämtningsprocesser bör nybörjare genomföra 2-3 träningstimmar i veckan, växlande dagar i klasser och vila. Till exempel, måndag, onsdag, fredag ​​- träningsdagar och vilodagars vila. Härifrån finns det ytterligare en fråga: hur ofta tränar man muskler? Det optimala alternativet kommer att träna alla muskelgrupper en gång i veckan och dela dem i två eller tre träningspass. Till exempel, idag är bröstet och ryggen utarbetad, i nästa Arnold Schwarzenegger - kroppsbyggnad - ben, ja, och i den tredje träningen - deltar och händer. På någon grupp av muskler utför inte mer än 3 arbetsmetoder (utan hänsyn till uppvärmning).

Val av tid för klasser.

I de flesta fall faller "topp" av fysisk prestation på andra halvan av dagen, från cirka 16 till 19 timmar. Men i systematiska studier som utförs samtidigt, utvecklas en viss stereotyp, som gradvis förskjuter "topp" av arbetskapacitet till en annan tid.

Om du är engagerad i mentalt arbete, led en orörlig livsstil, träna bör vara mer dynamisk, men införandet i jobbet gradvis, uppvärmning är mer aktiv och längre. Om du arbetar fysiskt väljer du övningar som skulle ladda dina muskler på ett annat sätt. Om du arbetar och studerar, har du inte mycket vila, då träningen bör genomföras så att efter dem finns det antingen vilopaus eller mentalt arbete.

Du måste börja träna ungefär 2 timmar efter att ha ätit och avslutat senast 2-3 timmar före sänggåendet. Sova - inte mindre än 7-8 timmar. Maten ska vara regelbunden, minst 3 gånger om dagen. I mat håller du dig till mat som är rik på högkvalitativa proteiner och kolhydrater, konsumerar mer färskt grönsaker och frukter som innehåller mineraler och vitaminer som är nödvändiga för en korrekt behandling av metaboliska och återvinningsprocesser. Torka inte mat, får inte bäras av konfekt och mjölprodukter, särskilt från vitmjöl. Undvik produkter med hög koncentration av raffinerat socker. Kategoriskt bör överge sådana skadliga Dorian Yates - tryck hantlar, vanor, som att röka och dricka, vilket oundvikligen kommer att leda till noll alla dina ansträngningar.

Jag skulle också vilja varna nybörjare av vissa karakteristiska fel:

 • Försök inte att påskynda framgången genom att kopiera träningsmetoderna hos erfarna idrottare, vars organismer redan är vana vid höga belastningar. Detta kommer endast att uppnå överträning och överträning
 • Ta inte bort med alltför stora träningsskalor - det här är skönt med överansträngning och skada, och inte nödvändigtvis snabb. Hela insidiousness av skador i bodybuilding ligger i det faktum att det kan utvecklas mycket långsamt, gradvis riva eller överbelasta ligament och senor. Tja, då, även efter en lång tid, kan du bli skadad inte i träning, utan bara göra något arbete. Och vem kan gissa just nu, att orsaken till skada var frekvent träning med för mycket vikt,
 • fokuseras under klassen. Man bör komma ihåg att den psykologiska inställningen och det förnuftiga utförandet av varje upprepning är det viktigaste villkoret för att förbättra neuromuskulära anslutningar och därigenom öka träningens effektivitet.
 • börja med en enkel och tror inte att det finns några mirakulösa övningar som leder till otroliga framsteg snabbare än andra. Baserat på kroppens egenskaper, graden av fysisk kondition och dess förmåga, sätter en uppgift för dig själv som skulle inspirera dig och som du faktiskt kan uppfylla. Om du är tunna, försvagade man, gör inga misstag, i en månad kommer du inte Hercules men målmedveten träning nödvändigtvis leda till positiva resultat; Om du är "lanseras" midjan eller lidande fullständighet - träning i veckan kommer inte att göra dig smal, men efter en period av träning kommer definitivt att förbättras. Generellt händer ingenting på en gång, allt med vad det började och det tar tid att uppnå framgång. Började engagera sig i klart förstå problemet inom de närmaste 2-3 månaderna, och kommer till gym, helt koncentrera sig på tanken att det är från denna övning och de uppgifter som tilldelats den, beror på att uppnå ditt mål.

  Planera lektioner så denna metod för att arbeta med stora vikter i etapper, först behärska den vikt som gör att du kan så småningom få muskelstyrka, stärka senor, flexibelt doseras belastning. Ändå måste du uppnå optimala resultat i utvalda övningar och förändra ditt utseende under befintlig kurs, från de uppsatta uppgifterna och din konstitution. Detta kommer att vara ett bra incitament för vidareutbildning för att uppnå ännu mer. Om du är atletisk natur - jämnt öka styrkan och volymen av alla muskelgrupper, är tunna om - aktivt arbeta på volymerna, om du är överviktig - Vi sökte genom motion och kost för att förlora oönskade kilo, gör musklerna hårdare och mer levande.
    Alla träningar bör föregås av en intensiv uppvärmning. Dess mål är att förbereda muskler och speciellt ledband, senor att arbeta med höga belastningar och undvika skador.
    16/11/å
    PCT: restaurering av testiklar

    Under behandling efter kursen normaliserar vi kroppens hormonella bakgrund, som var deprimerad av användningen av artificiella androgener. Ju tidigare vi återhämtar, desto tidigare blir det möjligt att starta en ny anabolisk kurs och fortsätta att drömma om vackra muskler. Återhämtning innefattar att öka mängden normalt testosteron, minska östrogen och prolactin, samt återställa testiklarna, återställa leverskydd, minska skadligt kolesterol och kortisol, vilket påverkar nedbrytningen av muskelfibrer. Vi kommer att prata om dessa restaureringsprocesser i den här artikeln.

    Återställande av testiklar.

    Eftersom testiklarna svarar på testiklarna, under mottagandet av anabola verkar de somna, sluta släppa det manliga könshormonet och spermierna, eftersom testosteron redan är för mycket i kroppen. För att vakna testiklarna och leda ett normalt sexliv, krävs användning av gonadotropin eller hCG. Gonadotropin används under kursen med målet att påminna vår kropp om att det har ett sådant organ som testiklarna och det är nödvändigt att producera spermier. HCG är samma LH, vars koncentration beror på produktionen av testosteron. Om du tar HCG på kursen, går testiklarna inte somna helt, men som om de är i en halv sömn. De vet fortfarande vem de är, varför de är här och vad de ska göra, så återhämtning efter kursen med hCG kommer att hända mycket snabbare.

    Varför kan du inte gå in i gonadotropin efter kursen?

    Någon gör det, men det här är ett dåligt sätt att använda hCG. HCG är ett substitut för LH, dess användning efter att kursen är nästan värdelös och i allmänhet inte kan leda till att testiklarna vaknar. Den används bara för att hålla dem i gott humör och idrottaren hade då möjlighet att väcka dem snabbt och smärtfritt. Doseringen av gonadotropin bestäms individuellt såväl som varaktigheten av användningen. Allt beror på kroppens fysiska egenskaper, idrottarens individuella egenskaper. Det är också nödvändigt från tid till annan att utföra test och studier av testiklarna för att övervaka hur medicinen påverkar deras prestanda.

    När används Proviron?

    Proviron först blockerar aromatiseringen och för det andra ökar libido. I allmänhet används det oftast för att hjälpa libido, det vill säga sexuell funktion. Om det behövs kan du använda proviron. Om inte, nej. Det är bäst att bekämpa östrogener med letrazol och dostinex, och lämna Provviron till dem som lider och lider av en dålig erektion. Naturligtvis kan dess förmåga att göra testosteronfri vara användbar. I det här fallet kan det tas i doser upp till 50 mg per dag. Men vi rekommenderar oss att du uppmärksammar andra droger.

    Återställande av leverskydd.

    Levern är ett mycket viktigt organ i vår kropp. Levern tar ett slag som vi inte drömmer om. Alla piller vi dricker reflekterar på levern - det är vår trofasta försvarare och riddare utan en rustning. Naturligtvis påverkar steroider hennes hälsa och metabolism av gallan. Det är nödvändigt att ta ständiga tester som kommer att avslöja kränkningar av hennes arbete och skador.

    Det krävs att man går till ett kemiskt laboratorium och skickar en analys till bilirubin och andra viktiga leverenzymer som vältaligt berättar om sitt tillstånd efter en anabolisk kurs. För att skydda levern är sådana läkemedel som Carcil, liksom Legalons botemedel, lämpliga. Mycket bra visar sig Silibor och många andra beredningar baserade på en speciell växt med frön från mjölktisteln. Karsil gör det möjligt att normalisera metabolismen i levern och återställa dess skyddande funktion.

    Detsamma gäller Legalons läkemedel, vilket minskar effekterna av toxiner på levern, återställer sina cellulära membran och regenererar levern. Det kan användas både på den mest anabola kursen för leverskydd och under efterbehandling. Normalisera gallan kan vara med hjälp av Flamin.

    Heptral, som kan behandla olika patologier i levern, kan hjälpa till att hjälpa den att regenerera. I allmänhet bör man också dricka mediciner som kan hjälpa levern att återhämta sig snabbt, för att inkludera processen för regenerering och tillväxt av nya celler. Men ser inte reklamen för sådana medel, som lovar en omedelbar återställning av levern på kort tid. Det är bäst att använda drogerna som testats av erfarna idrottare och proffs.

    Och även professionella tar ofta drogen Ornithine, eftersom det höjer nivån av ammoniak, som normaliserar proteinmetabolism och skyddar levern. Den appliceras på PCT, men med villkoret - testen tas och kontrolleras ständigt. Men nyligen har det blivit forskningsdata att Ornithine inte hjälper mycket levern, så användningen beror på dina önskemål.

    I alla fall rekommenderar vi att du använder Karsil och Legalon för att återställa levern och dess funktioner, liksom Heptral, som skyddar levervävnaden. Ett annat bra alternativ, som redan nämnts, är Flamin. Återigen uppmärksammar vi det faktum att en analys av leverenzymer är avgörande för alla idrottare som använder steroidläkemedel.

    Sänka kolesterol

    Det första vi behöver göra är att klara prov för kolesterol, annars vet vi inte indikatorn för dess nivå. Om det finns mer dåligt kolesterol måste du arbeta för att höja bra kolesterol. Normalisering av nivån på detta ämne uppnås genom kost - i kosten läggs ett stort antal grönsaker och fiskolja. Du måste använda en fet fisk - till exempel koka mer makrill, ät nötter, använd olja för påfyllning. Köp olivolja och linolja.

    Dessa livsmedel kommer att berika sallader och hjälpa till att minska dåligt kolesterol, ta det tillbaka till det normala. Slutligen ta fiskolja, vilket hjälper till att normalisera kolesterol utan att ändra kosten.

    Vad ska man göra med blodtryck på kursen?

    En idrottsman som använder steroider bör övervaka sitt blodtryck. Hans norm är 140/90. Eftersom anabolics kan öka mängden blod i kroppen ökar trycket. Allt detta påverkar hjärtets arbete och andra väldigt viktiga organ. Om idrottaren har problem med njurarna är det också viktigt att vara uppmärksam på blodtryck och sätt att normalisera. Om trycket är mycket högt, ska du använda Enalapril. I allmänhet bör du konsultera en läkare för en mer detaljerad och grundlig undersökning, eftersom detta inte är ett skämt.

    Minskad kortisolnivå.

    Cortisol är ett ämne som förstör musklerna, förvandlar dem till energi, grovt sett. På grund av honom förlorar vi muskeln vi behöver. Det är bäst att bara bli av med stress, vila och sova efter kursen. Men det finns också droger som kommer att hjälpa till att påverka nivån av kortisol. Dessa är Clenbuterol, Glutamin, Insulin, och även tillväxthormoner. Alla dessa läkemedel är i allmänhet mycket säkra och hjälper till att minska koncentrationen av kortisol.

    Och vi rekommenderar att du inte fokuserar på de droger du använder efter kursen under PBC, men på rätt vila, näring och motion. Utan dessa ingredienser kan du aldrig korrekt återställa den hormonella bakgrunden utan att hälsan och muskelmassan skadas.

    Träna kvalitativt! Och du blir glad. Lycka till alla.


    16/11/å
    Den första kursen av steroider för nybörjare

    Vad är steroider? Vad är deras syfte? Denna artikel är en grundläggande anteckning avsedd för personer som just har börjat delta i bodybuilding och är intresserade av anabola steroider. Artikeln kommer att klargöra vissa termer som är relaterade till anabolicsvärlden, där steroidbeginners kurs börjar och hur man bygger den korrekt för att undvika starka biverkningar.

    Steroid kurs - början

    En steroidkurs är användning av steroidläkemedel (AAS) under en viss tid. Varaktigheten av kursen är från fyra till femton veckor och beror på de uppgifter som tilldelats och AAC självt. Som regel hänvisas vissa steroider, till exempel methandrostenolon, stanazolol eller testosteronendantat, till AAS. Under första kursen, för att få effektiva resultat, ta steroider i en viss kombination.

    En "inledande kurs" eller, som det också kallas, "den första kursen av steroider för nybörjare" inkluderar korttidig användning av en eller flera AAS.

    "Nybörjare" inkluderar de idrottare som aldrig har tagit anabola steroider och är inte medvetna om alla risker som är förknippade med användandet av dessa "tunga" droger, och önskar en kort stund för att uppnå fantastiska resultat.

    Innan du börjar en steroidkurs bör du förstå själv en sak: du kan bara uppnå de önskade resultaten om du använder din "naturliga" förmåga att göra detta, och AAS-preparat är bara en extra nyckel som hjälper till med detta.

    Det är oerhört viktigt att en person som bestämmer sig för att kasta in i den anaboliska världen, medveten om alla möjliga risker, lärde sig i detalj om informationen om alla steroider och visste också vilken postkursbehandling (PKT) är.

    Injektioner och tabletterade steroider.

    Huvuddelen av "nykomlingar" uppfattar injektioner som en mycket komplex metod. Det är därför som de flesta föredrar att ta tabletter, till exempel methandrostenolon (metan), stanozolol, proiron, parabolan etc.

    För kursens effektivitet ska du korrekt välja en kombination av steroider, samt bestämma optimal dos och längd på kursen (de flesta steroider är mycket giftiga och leder till leversjukdomar).

    I allmänhet är den mest ideala kombinationen en kombination av orala steroider med injektioner.

    Urval av läkemedel för första kursen.

    Som det redan sagts ovan måste varje "nybörjare" innan du tar steroider noggrant studera all information om dem. För att utan att förstå drogerna kan användningen leda till mycket oönskade konsekvenser. Helst bör du starta en kurs med steroider "med kort aktivitet". De utsöndras snabbt från kroppen, vilket är mycket viktigt, för när läkemedel börjar orsaka starka biverkningar måste deras användning stoppas.

    Nedan följer en kort sammanfattning av de mest populära steroidpreparaten.

    Testosteron Enanthate

    Steroiden har en långsiktig effekt och är en ester av testosteron. Detta läkemedel tas en gång i veckan eller fem dagar. Drogen har en stark anabole effekt på kroppen, tack vare detta sker en snabb ökning av muskelmassa och styrka. Denna effekt uppnås genom att man ackumulerar vätska i kroppen.

    Ett effektivt resultat för en kort tid kan också ges av en annan steroid - det här är Sustamed.

    "Nybörjare" rekommenderas extremt inte att starta en kurs med att ta testosteron eftersom deras kropp fortfarande har sin egen potential. För dessa ändamål är det bättre att ta svagare steroider, vilket inte orsakar starka biverkningar. Du kan börja ta testosteron om de steroiderna förlorar all sin effektivitet.

    Testosteron Enanthate kan tas i kombination med andra steroider.

    Fördelarna med läkemedlet kan tillskrivas det faktum att det ger en utmärkt effekt både för nybörjare och för erfarna idrottare.

    Trots detta får vi inte glömma den andra sidan. Testosteron Enanthate har en ökad grad av aromatisering, på grund av vad det blir till östrogener, vilket orsakar fettpålagringar hos idrottare, och utvecklar också gynekomasti.

    Självklart fungerar läkemedlet på alla individuellt. Vissa har biverkningar även från att de tar små doser, medan de i andra, även med megadoser, inte visas.

    Danabol

    Läkemedlet på grund av dess anabola och androgena egenskaper möjliggör en kort tid för att få muskelmassa. En idrottare som just börjat ta danabol kan se de första resultaten i en vecka.

    Den rekommenderade dosen för nybörjare är 50 mg, i sex till åtta veckor. Om läkemedlet efter denna period upphör att klara sin funktion, är det nödvändigt att öka dosen eller kombinera den med injektioner. En framgångsrik kombination: danabol + primobolan, danabol + fenobolin.

    Danabol är känt för att orsaka stress på levern. Därför bör du, före kursen, skicka in ett biokemiskt blodprov för att detektera levern.

    Nandrolon däck.

    Utmärkt kombination med testosteron och methandrostenolon. Nybörjare i steroidkurser bör inte överstiga en dos av 200 mg per vecka. Kombinationen av Deca + Dianabol eller Deca + testosteron - ger en snabb och märkbar ökning av muskelmassan.

    Deca anses vara en utmärkt bassteroid, som framgångsrikt kombineras med de flesta andra steroider.

    Deca och Winstrol anses också vara en perfekt kombination, som är lämplig för nybörjare. Det ger inte starka biverkningar och visar bra resultat för nybörjare, som i detta skede inte kräver "kraftfulla" steroider. Använd 50-200 mg Winstrol dagligen (eller varannan dag) och 200-1000 mg Deca en gång i veckan.

    Dessa två steroider behåller svagt vatten, så en stark ökning av muskelmassan bör inte förväntas, men den uppsamlade massan blir "kvalitativ".

    16/11/å
    Kursen är kort men går länge

    Ett stort antal idrottare är övertygade om effektiviteten av långa anabola kurser. Denna artikel annonserar inte motsatsen, det beskriver bara fördelarna med en kort kurs med steroidanvändning. Enligt forskningen är detta tillvägagångssätt ännu mer säkert och effektivt.

    När du kommunicerar med professionella idrottare kan du höra att under den förberedande perioden före tävlingen kan de ta åtta månader för droger, följt av en tre eller fyra månaders paus. Men det finns fall där kursen varade i mer än ett år. Samtidigt, en annan kurs, till exempel primobolana, kan de säkert ta vila.

    Funktioner av korta kurser

    Det är omedelbart nödvändigt att säga att de kurser som kommer att diskuteras idag är ganska specifika. Detta gäller inte bara deras varaktighet eller använd steroider, men också doser. När du planerar kursen måste du beräkna allt så att när det slutar är blodet rent från steroider. Detta kräver god kunskap om tiden för verkan av alla steroider och deras effekt på kroppen. Till exempel kan du använda testosteron cypionat, som finns i kroppen i ungefär två veckor. Men, testosteronpropionat fungerar mycket snabbare och har en inverkan på kroppen för två, högst tre dagar. Detta är grunden till råd från ett stort antal specialister inom steroider, som jag rekommenderar att injicera en gång i veckan och inte i två, som tidigare. Varför låt testosteronnivån falla till ett minimum och höja sedan igen det?

    Tror dock inte att det är värt att ordna en åtta veckors kurs, till exempel däcken, och efter fyra veckors vila igen för att fortsätta det. Om man ska gå på detta sätt kommer kursens verkliga längd att vara tio veckor och endast två kommer att vara för restaurering. Detta är väldigt lite för kroppen och effektiviteten av att ta drogen kommer att försämras kraftigt.

    Idrottarna som använde formeln "8 + 4" som beskrivs idag under kursen lyckades få ca tio kilo. Det är viktigt att komma ihåg att människokroppen helt enkelt inte fysiskt kan ständigt skapa muskelvävnad. I genomsnitt ska idrottarna, vars kurs är åtta månader, lägga till fem kilo varje månad. Totalt för hela kursen är 40 kilo. Om det var så, skulle någon kroppsbyggare nu vara som Mr. Olympia. Som ett exempel är en cykel mycket lämplig. Om motorcyklisten ständigt pressar gas, kommer "motor" snabbt att misslyckas.

    Utan tvekan, i ett sådant fall, kommer en sådan hacker att leda loppet för en tid, men han kommer fortfarande att bli överhalad. Och just nu kommer han att vara upptagen med att reparera. Livet ska gå i en naturlig rytm och endast i det här fallet är det möjligt att uppnå bra resultat.

    Människokroppen kan anpassa sig i nästan vilken miljö som helst. Om kolhydrater avlägsnas i några dagar från deras näringsprogram och sedan läggs till kommer kroppen att lagra dem och vänta på ett nytt "misslyckande". En liknande situation kommer att vara med vatten eller protein. Organismen kommer alltid att märka att ett främmande ämne har införts i det, och dess reaktion på vad som händer kommer omedelbart att följa. Med införandet av en stor dos av samma testosteron kommer kroppen efter några dagar att sluta producera det naturliga hormonet. Brott mot kroppens naturliga hormonprogram leder inte till något bra och det är mycket lättare att återhämta sig efter en kort cykel.

    Det är svårt att hitta logiken i det faktum att den vikt som uppnåtts under åtta månader i slutet av pausen är nästan helt förlorad? Låt oss se vad som händer när det gäller kursen, som varar åtta veckor. För den här perioden är det ganska enkelt att få cirka tio kilo. För en fyra veckors semester kommer det att finnas högst två, som tidigare var vatten och det här är en ganska naturlig process. Under resten av tiden kommer idrottsutövaren att kunna spara allt som genererades under kursen. Efter detta kommer kroppen att förberedas för vidare rekrytering.

    Ett annat exempel kan nämnas, kanske radikalt, men ändå kan han illustrera hela situationen hela tiden. För jämförelse, ta alkohol och en steroid. Båda ämnena är hälsofarliga, och alkohol i detta avseende strider kraftigt om anabola droger. Praktiskt taget med 100% visshet kan man säga att det är mycket värre att dricka varje dag i åtta månader, varefter man tar en paus. För kroppen blir mindre smärtsam konsumtion av alkohol i åtta veckor och efterföljande vila. Naturligtvis är det inte nödvändigt att dricka, men redan i åtta veckor. Men det viktigaste var nu att förmedla själva kärnan i formeln "8 + 4". Organismen är mycket bättre om den får en frekvent paus efter ett brott mot arbetsregimen.

    Med linjen under alla ovanstående skulle jag vilja nämna en sak till. Det kan mycket väl vara att detta låter ironiskt, men det är sant. Om du använder något av de två planerna som beskrivs idag under kalenderåret, så kommer det i båda fallen att finnas absolut ingen skillnad mellan den aktuella tiden för användning av droger och vila. Detta är lätt att kontrollera genom att ta en vanlig kalender och gör inga komplicerade beräkningar. Men den mest effektiva av dem kommer att vara ett åtta veckors alternativ

    16/11/å
    Vem och när har patenterade anabola steroider

    Testosteron är ett av de främsta hormonerna i den manliga kroppen, som är ansvarig för normal sexuell utveckling, för styrkan och tillväxten i muskelmassa. När man försökte introducera naturligt testosteron i kroppen för att förbättra maskulin hälsa. Men sedan disintegrationsperioden var mycket kort fanns inga positiva resultat.

    Under åren har situationen förändrats, och "kemister" har funnit en mer acceptabel metod för att höja nivån av testosteron i kroppen. De utvecklade läkemedel som ökade testosteron och hade en lång period av sönderdelning. Dessa droger kallas anabola steroider.

    Inklusive till 1930, ingen ens misstänkt att testosteron och muskelbyggnad är på något sätt relaterade. Men av en slump upptäckte två forskare som utförde många experiment på detta område att testosteron (med korrekt användning) faktiskt kan öka muskelmassan. Det fanns till och med rykten om att den tyska armén (under Hitlers ordning) använde artificiellt testosteron för ökad aggressivitet och styrka. Men det här är bara rykten. Det finns ingen tillförlitlig information om denna fråga.

    Så historien om utvecklingen av anabola steroider.

    När det blev känt att för mannen och upprätthållandet av hans könsorgan behövde könkörtlar, började forskare låta larmet och leta efter ett läkemedel som kan bidra till att höja nivån av testosteron i blodet.

     Allt började med de vanliga experimenten på djur. Först avlägsnade den berömda forskaren Berthold testiklar till fåglar (roosters). Efter denna effekt förlorade fattiga djur tecknen på manliga individer av denna art. Genom denna erfarenhet blev det känt att endast genom könskörtlar är en man fortfarande en man. Sedan, efter en annan serie experiment, upptäckte Berthold att könkörtlarna på något sätt har effekt på blodet och i allmänhet på hela organismen - detta var början på produktionen av anabola steroider.

    Först producerade "kemister" naturligt testosteron från djurkörtlar. Sedan 1935 har hormonet producerats i en renad form. 1936 började den polska forskaren Ruzicka producera testosteron från kolesterol. Ett annat exempel följdes av ytterligare två apotekare. Från och med detta började historien om utvecklingen av anabola steroider. Testosteron är huvudbeståndsdelen av alla anaboliker.

    När anabola steroider började användas i sport

    VM, som hölls 1954, hade många vinnare från Sovjetunionen. Idrottare och det dåvarande "stora" landet tog första plats i alla viktkategorier. Deras huvudtränare frågades varför det här händer, och han sa att när han förbereder sina viktlifter används testosteron, som injiceras intramuskulärt. Sant eller inte började amerikanska forskare tänka på att hitta ett läkemedel som skulle hjälpa amerikanska idrottare att erövra Sovjetunionen.

    Efter ett annat misslyckande i mästerskapet började Ziegler (huvudtränaren i det amerikanska tyngdlyftningslaget) ge testosteron till sina kunder vid varje träning. Han hittade alla nya metoder för att syntetisera materia, få styrka ännu mer än testosteron.

     Därför skapades 1956 ett läkemedel, vilket är populärt i vår tid, under namnet Dianabol (Methandrostenolone). Bodybuilders Ziegler var mycket starkare och mer än andra amerikanska idrottare, så Dianabol har vunnit världsomspännande popularitet. Fram till 1967 användes anaboliker av viktlifter ständigt och i stora doser, så vissa idrottare hade en "överdos" och en försämring av deras hälsa.

    Således utfärdades 1967 en lag som förbjöd spridning av anabola steroider för idrottsändamål.

    Olympiska spelen och steroiderna.

    Innan man förbjöds att använda steroider för idrottsändamål var tyska idrottare helt beroende av anabola droger. GDR lanserade en plan för att skapa nya anabola steroider genom syntes för tyska idrottare. Kanske trodde någon att det var allt nonsens, men trots sin lilla storlek var Tyskland ett av de första länderna som tog plats i de olympiska spelen bland idrottare. Ibland tog tyskarna hem mer medaljer än amerikaner och idrottare från Sovjetunionen. 1972 introducerade de en så kallad "check", som genomfördes strax innan tävlingen för att se om atletens blod innehåller samma anabola steroider.

    Men tyskarna var fortfarande framåt. De producerade ett läkemedel som lämnade kroppen i endast tre för den sista injektionen. Därför var analysen av IOC (Internationella olympiska kommittén) tyska idrottare inte rädda. De fortsatte att använda steroider strax efter OS.

    Ingen kunde avslöja tyskarna fram till 1989. Oavsiktligt fick alla medier information som den tyska regeringen tillåter att använda steroider till sina idrottare. 1990 har detta redan visat sig säkert. Och det är på grund av detta att anabola steroider är något hemskt och skadligt för människors hälsa.

    Samma år 1990 började anabolics att tillskrivas alla patienter som lider av cancer och aids. Och allt på grund av det faktum att sådana människor snabbt förlorade sin vikt, och som steroider kan bygga muskelmassa - de valdes för att bibehålla en stabil vikt.

    I Förenta staterna började också att tilldela steroider till allvarligt sjuka människor. De kunde endast erhållas på recept. Men även detta hjälpte inte. Idrottare lyckades ändå få sig rätt läkemedel. Därför kom 1988 en lag ut som innebar en straffrättslig bestraffning för dem som olagligt skulle sälja och lagra steroider.

    1990, även i USA, kom en lag ut som säger att anaboliker står bredvid amfetamin, medamfetaminer, opium och morfin. Fördelningen av steroider kommer att bäras exakt med samma ansvar som fördelningen av amfetamin eller opium. Och allt på grund av det faktum att det kan finnas olika biverkningar av anabola steroider.

    Som ett svar protesterade olika organisationer (den amerikanska medicinska organisationen, kontoret för bekämpning av narkotika osv.) På grund av detta beslut. Denna process varade länge. Som ett resultat blir i början av 3 årtusenden steroider igen populära bland idrottsmän. De första användarna var basebollspelare. Förmodligen, på grund av det faktum att ingen dopingkontroll genomfördes före matchen i Higher Baseball League.

    Med tiden sjönk all hype runt steroiderna. Nu säger den amerikanska lagstiftningen att en anabolisk steroid bara är ett läkemedel eller ett hormonellt ämne som på grund av sin kemiska och farmakologiska sammansättning har att göra med testosteron.

    Med all tillgänglig information är anabola steroider fortfarande mycket populära droger bland idrottare och amatörer, eftersom de ger lite hjälp med att bygga muskelmassa. Var inte rädd för dem, men ta dem bara enligt anvisningar och efter att ha kontrollerat din kropps hälsotillstånd.

    14/11/å
    Hormonberedningar: styrka, vikt och uthållighet

    Många idrottare och speciellt kroppsbyggare är i ständig sökning efter olika sätt att öka muskelmassan, för att öka prestationsnivån. För att göra detta, används ofta kemikalier, bland annat hormoner. Anabola hormoner i maktsporter upptar en speciell nisch som påverkar olika biologiska processer.

    Så visade det sig att hormoner fick en viktig och särskild roll vid reglering av processer med avseende på att stimulera tillväxten av muskelmassa, liksom att öka kroppens övergripande uthållighet.

    För träningsprocessen är basen testosteron. Hos män är nivån på detta könshormon i blodet vid fysiska övningar större än innehållet i andra androgena föreningar.

    Det bör noteras att testosteron är inblandat i syntesen av protein och andra metaboliska processer. Det är en utmärkt hormonell anabole, som ökar muskeln, accelererar regenerering av vävnader och förbättrar ämnesomsättningen, och ökar också fettförbränningshastigheten. Det är svårt att föreställa sig, men testosteron är ansvarig för 70% av muskelfibrernas tillväxt under träning.

    Det produceras av testikelceller, det är ansvarigt för reglering av hormoner. Det är bara nödvändigt att minska dess prestanda i kroppen med flera procent, eftersom en person känner omedelbart det. Det är slöhet och trötthet, störs med sömnlöshet med periodisk huvudvärk. Och för träning, och inte värt att prata om: den totala uthålligheten faller, upphör personen att visa positiva förändringar i muskelmassans tillväxt, det påverkar metaboliska processer negativt.

    Därför använder idrottare hormonella droger som hjälper till att få mer signifikanta resultat från intensiva belastningar. Experter rekommenderar androstenedion eller testosteronpropionat, och priserna på hormoner motsvarar deras effektivitet.

    Du kan använda droger med stimulerande natur, till exempel Tribulus. Naturligtvis, på denna lista över droger slutar inte, kan du ta andra analoger. Men det är viktigt innan du köper hormonella droger, du måste gå igenom ett detaljerat samråd med en specialist som helt och hållet kan avslöja alla positiva och negativa aspekter av ett ämne.

    Viktig information!

    Korrekt hormonellt stöd för idrottare spelar en stor roll. Men användningen av hormoner har allvarliga konsekvenser. Och allt på grund av det faktum att kroppen i det här fallet börjar stoppa sin syntes. Kroppen, som var ansvarig för detta, börjar atrofi. För att få effekten måste du ta stora doser, eftersom kroppen bara absorberar upp till 10% av substansen, resten är en splittringsprocess och elimineras från kroppen.

    Idrottare bör förstå att det finns många kontraindikationer och biverkningar. Tänk dig, dina celler började jobba flera gånger snabbare, men med samma vitala aktivitet. De är utarmade och börjar dö i en särskilt stor skala.

    HGH i sport.

    Det produceras av kroppen själv, och det kan också komma i form av en syntetisk tillsats. Dessa är proteinhormoner som främjar kroppstillväxt och förbättrar ämnesomsättningen. Deras antal i kroppen påverkas av:

    • påkänning
    • laster
    • diet
    • sätt att slappna av
    • kroppsvikt

    Fördelar:

    • Hög anabolisk effekt.
    • Hjälper bränna fett.
    • Ökad cellregenerering.
    • Stärker kroppens immunförsvar.
    • Föryngrar huden.
    • Förbättrar ämnesomsättningen.
    • brister


    Under normal användning och efterlevnad av medicinering dosering inte orsakar negativa effekter, men i strid med reglerna för Naturligtvis kan du uppleva en rad biverkningar:


    • "Tunnelsyndromet".
    • Ackumulering av vätska i kroppen
    • Ökar blodtrycket.
    • Akromegali och hypertoni i hjärtat kan uppstå.
    • Det bör noteras att användningen av läkemedlet i kombination med tillsatser (arginin och glutamin) medför tre eller till och med fyra gånger mer effekt.

    Androstendion

    Idrottare vänder sig ofta till detta läkemedel. Det här manliga hormonet, som är ansvarigt för muskelbildning, gör rösten lägre, höjer sexdriften och mängden hår på kroppen.

    Androstenedion blir ibland testosteron eller estron. På grund av detta kan det vara en föregångare i skapandet av testosteron, vilket säkerställer utförandet av många anabola och androgena funktioner. Observera att det kan bli dihydrotestosteron. Om hans kropp är för mycket, börjar mannen lida av alopeci och överdriven tillväxt av prostata.

    Därför kan du inte slumpmässigt ta hormoner och alla typer av kosttillskott - det kommer ingen nytta av det, men skadan kommer att läggas till betydligt.

    Testosteronpropionat.

    Av rätt anses det nästan den mest populära i bodybuilding steroid. Det ökar muskelmassan och styrkan, men på grund av dess egenskaper används det oftare för torkning.

    Detta är en av de många testosteronestrarna. Det är bäst att köpa drogen från indiska och brittiska tillverkare.

    Drogen har en mycket hög anabole (hundra procent av testosteron) och androgen aktivitet. Läkemedlet är inte giftigt för levern. Det tas av injektionsmetoden. Ämnet varar två till tre dagar, och detektionstiden är nästan 4 veckor.

    Effekter av läkemedlet:

    • Främjar tillväxten av muskelmassa.
    • Minskar kroppsfett.
    • Skapar en vacker kroppslättnad.
    • Ökar sexuell lust.

    Det bör noteras att oavsett hur utmärkt effekten av hormonella droger, innan de används, behöver du gå igenom ett detaljerat samråd. Du bör se en läkare som kommer att berätta för dig om du kan ta detta eller det här läkemedlet. Hormoner är mycket allvarliga ämnen, vilket ger lika mycket nytta, hur mycket och skada, om du bryter mot kursens korrekta gång.

    Det viktigaste är att följa alla recept och rekommendationer och under inga omständigheter avvika från rätt dosering.

    14/11/å
    Gynekomasti på kursen och hur man hanterar det?

    För en början ska vi ta reda på vad gynekomasti är. Detta koncept är välkänt för dem som är involverade i kroppsbyggnad. Således är detta processen att öka bröstkörtlar hos män som har hypertrofierade körtlar och fettvävna

    Gynekomasti hos män orsakar spridning av bröstvävnad. Ibland finns det en så kallad falsk gynekomasti, som är karakteristisk för personer som lider av fetma. I det här fallet förstorar de bara bröstet. En karakteristisk yttre manifestation av denna sjukdom är en ökning och en åtdragning i bröstkörteln. Denna godartade formation skiljer sig från fettavlagringar med en tätare struktur. Gynekomasti kan också orsaka smärtsamma känslor vid beröring.

    Orsaker till gynekomasti

    Hennes utseende beror på att mannen dominerar kvinnliga könshormoner. De är i vilken manlig kropp som helst, men om deras antal är normalt, förstörs levern dem snabbt. Men om deras koncentration är för hög och dessutom domar över androgener, kan gynekomasti förekomma. En annan orsak till denna sjukdom kan vara en minskning av antalet manliga hormoner, särskilt testosteron.

    Gynekomasti kan oftast förekomma under hormonella förändringar i kroppen. Till exempel vid födseln, under puberteten (i åldern 12-15 år), när kroppen svimmar (efter 45 år). Det är under dessa perioder som gynekomasti hos män är ganska vanligt. Det kallas en fysiologisk eller idiopatisk gynekomasti. Till mindre vanliga orsaker till detta fenomen ingår en mängd tumörer, primär hypogonadism.

    Dessutom kan du få gyno att veta när man tar vissa tillgångar, särskilt kortikosteroider, anabola steroider, östrogen krämer och andra tricykliska antidepressiva. Kroppsbyggare lider ofta av denna sjukdom. I det här fallet uppstår det att man tar steroider. Men steroider är inte alltid bidrar till utveckling och ytterligare framsteg av sjukdomen, är en betydelsefull roll av faktorer som ärftlighet, felaktig administrering av läkemedel, brott mot sporten. Därför vid första misstanke om sjukdom eller beroende av det, måste du konsultera en läkare som kommer att förskriva läkemedel för att förhindra gynekomasti eller dess omedelbar behandling. Huvudfunktionen hos dessa läkemedel bör vara att blockera förekomsten av kvinnliga hormoner.

    Risk för gynekomasti.

    Detta är en godartad tumör, som i grunden försvinner i sig, inte orsakad av en man med stort obehag. Men om det inte elimineras under lång tid kan det orsaka bröstcancer. Även om det påverkar män mindre ofta än kvinnor, men konsekvenserna är lika beklagliga. Om du märker urladdning från nippeln med en blandning av blod, tät försegling, förstorade lymfkörtlar - kontakta omedelbart en läkare. Han kommer ge kvalificerad hjälp, berätta hur man behandlar gynekomasti.

    Hur man undviker gynekomasti?

    Med hjälp av specialdroger är det möjligt att förebygga sjukdomen. Den vanligaste är Tamoxifen, det är ganska överkomligt och effektivt. Det har en blockerande effekt på östrogenreceptorer. Ta det och något annat läkemedel behövs först efter samråd med läkaren och tränaren. Du kan också bekanta dig med PKT-preparat - här.

    För att förebygga gyno är det inte överflödigt att följa följande regler. Efter en lång mottagning av tillräckligt starka steroider är det nödvändigt att göra PCT. Det innehåller vanligen antiöstrogener, nämligen de ansvarar för produktionen av testosteron. Så du löser problemet med en förhöjd nivå av östrogen, och testosteronnivån kommer tillbaka till normal.

    För att förhindra gynekomasti, använder du ofta drogen Proviron, om kroppen har många adrogener. Det bidrar till att bekämpa östrogen och gör narkotikas handling längre.

    Behandling av gynekomasti

    Vid första skedet utförs behandlingen med hjälp av mediciner. I det här fallet talar vi om en konservativ metod att genomföra terapeutiska förfaranden. Om det är mer försummat eller det är nödvändigt att eliminera en kosmetisk defekt, är det bästa och enda sättet att övervinna denna sjukdom en operation för att avlägsna gynekomasti. Det uppstår som följer: Kirurgen gör ett snitt nära nippeln och resekverar den hypertrophied vävnaden. Detta är bara det första steget att eliminera problemet. Därefter används liposuction, med hjälp av vilken överskott av fettvävnad avlägsnas. Efter operationen löser de flesta ärr snabbt. Efter en till två veckor kan du utföra lätta övningar och efter 4-6 veckor kan du träna som vanligt. Således kan du, med hjälp av operation, helt avstå från gynekomasti och därmed eliminera kosmetiska defekter från denna sjukdom.


    Det finns flera indikationer för snabbt ingrepp med gynekomasti:

    • om det har utvecklats för ett år eller mer
    • om det är nödvändigt att eliminera kosmetiska defekter
    • patienten har förstorade bröstkörtlar;
    • behandling med droger ger inte önskad effekt.


    Aware - betyder beväpnad. Att veta nödvändig information om den möjliga skadan att ta steroider, orsakerna till gynekomasti, kan du enkelt förhindra manifestationen av denna sjukdom.


    Således kan en del väsentliga slutsatser dras av det ovanstående:

    • Direkt kroppsbyggnad kan inte orsaka tumör;
    • Idrotts-icke-hormonell farmakologi bidrar inte till utvecklingen av gynekomasti.
    • Gynekomasti - en godartad neoplasma, det vill säga det är inte en cancer, och inte ens en grund för reproduktion av cancerceller.
    • Denna sjukdom är mycket lättare att förebygga än att bota, så förebyggande är den effektivaste behandlingsmetoden.

    13/11/å
    Nandrolone decanoate

    Beskrivning

    Detta läkemedel är anabola. Den är utvecklad på grundval av en komponent med samma namn och refererar till de utbredda och kraftfullare formerna av testosteron. Du kan köpa en kurs av Nandrolone Decanoate på vår hemsida.

    Anabolism från testosteron ökar en och en halv gånger under Nandrolone decanoate och den androgena effekten minskar och motsvarar en tredjedel av originalet. Det är på grund av detta att Nandrolone decongate är ett kraftfullt anabole medel, och dess skadliga effekter är signifikant reducerade.

    Effekt

    Användningen av Nandrolone decanoate ger en stor ökning av muskelmassan. Från effekten av nandrolondanoat i en månad blir idrottaren 4-10 kg. Läkemedlet stärker immunsystemet, stärker benvävnaden, påverkar minskningen av ledsmärta, förbättrar syretransporten. Resultaten kan variera beroende på nivån på den fysiska belastningen, den använda volymen och idrottarens känslighet för läkemedlet.

    Biverkningar

    När man tar den rekommenderade dosen, observeras biverkningarna av Nandrolone decanoate praktiskt taget inte. Ökningen i mängden dos som tas hotar utvecklingen av gynekomasti och ackumulering av vatten i kroppen.

    Biverkningen av Nandrolone decanoate leder till inhibering av produktionen av sin egen testosteron. För att återställa denna funktion bör PCT utföras och inte överstiga kursen i mer än 10 veckor.

    Sådana fördelar med detta läkemedel som någon idrottare. Men dess allvarliga nackdel är en ganska lång tidsfördröjning i kroppen. Den fullständiga reningscykeln är 1,5-2 år. Nandrolondekanoat har en genomsnittlig kostnad, så alla har råd med det.

    Hur man tar

    För interna injektioner framställs beredningen i form av en lösning som liknar olja. Före användning ska preparatet värmas. Doseringen väljs beroende på förhållandet 4 mg per 1 kg kroppsvikt och ligger i genomsnitt från 200 till 600 mg per vecka. Nandrolondonat är ett långverkande läkemedel, därför tas det en gång i veckan.

    Det aktiva ämnet når en toppkoncentration i kroppen efter 24 timmar. Därefter minskar koncentrationen något och stannar vid denna nivå i ca 10 dagar. Kursen varar i 4 veckor. Instruktioner för nandrolondananoat bör studeras mycket noggrant för att undvika komplikationer.

    Nandrolone decanoate används både separat och tillsammans med olika läkemedel. En ganska bra uppsättning muskler ger en parning med Sustamed eller Danabol. En utmärkt effekt observeras med en gemensam upptagning med Winstrol. Efter kursens slut fastställs resultatet med hjälp av Clenbuterol, vilket leder till upphörande av kataboliska processer. Du kan köpa en kurs av nandrolon decanoat tillsammans med andra droger i vår webbutik.

    Kvinnor kan använda denna steroid, men i små volymer, vars storlek föreskrivs av en erfaren person. Även om androgena effekter av Nandrolone decanoate och reduceras, men hos kvinnor förekommer obehagliga fenomen i form av utseendet av manliga sexuella egenskaper efter att ha tagit stora doser.

    Det är också värt att överväga att läkemedlet har kontraindikationer för: överkänslighet, svag njure och hjärta, prostatacancer. Tack vare priset på nandrolon decanoat kan du köpa många andra steroider, för bästa resultat.

    Recensioner

    Många idrottsmän som redan har tagit drogen säger om dess effektiva egenskaper: ökning av styrka och muskelmassa, liksom komplicerat inflytande på hälsotillståndet. Recensioner av nandrolon decanoat har alltid varit bland de bästa inom farmakologins område.

    Enligt recensioner på nandrolon decanoat fungerar immunsystemet bättre, det finns inga gemensamma smärtor, det finns en ökning av styrkan uthållighet och återställande förmågor i kroppen.

    13/11/å
    Sustanon 250

    Sustanon 250 är ett läkemedel med en anabole effekt, som huvudsakligen används av idrottare för att öka deras styrka.

    Som huvudbeståndsdel i preparatet finns det ett ämne som är identiskt i sin sammansättning med testosteron, det manliga könshormonet. Den bästa sustanon har tagits bort från marknaden, men vi återupptar leveranser och erbjuder dig de bästa priserna.

    Det rekommenderas att använda det uteslutande för idrottare som lyckades nå redan stora höjder men vill använda sina egna organismers reserver och förbättra det tidigare resultatet avsevärt, det vill säga utveckla superförmåga. Sustanon 250 används ofta i kroppsbyggnad.

    Effekt

    • Med hjälp av läkemedlet kan en månad lägga till 6 kilo extra vikt.
    • Sustan 250 har en antikatabolisk effekt.
    • Ökar aptiten.
    • Ökad hemopoiesis. Liknande observeras på grund av bildandet av ytterligare erytrocyter och som ett resultat får kroppen mer syre i samband med ökad uthållighet.
    • Öka sexuell attraktion mot det motsatta könet.

    Biverkningar

    • Det omvandlas till östrogener.
    • Främjar ödembildning.
    • Det finns gynekomasti.


    Et bör också noteras att naturligt testosteron, som produceras i en mans kropp, inte bildas tillfälligt, de feta lagren på höfterna och buken deponeras, vilket är mer typiskt för kvinnor. Steroid Sustanon 250 kan du köpa i vår butik. Effekten kommer inte att hålla dig väntar.

    För att förhindra dessa oönskade åtgärder vid användning av Sustanon-250 är det viktigt att genomgå preparat som Clomid eller Nolvadex. Biverkningar bör kompletteras ännu mer skrämmande stunder, såsom utseende av testikelatrofi, med användning av läkemedlet i åtta veckor i följd. Biverkningar från Sustanon 250 kan undvikas om du följer anvisningarna.

    Dessutom bör det noteras utseendet av hypertrofi av prostata, alopeci, akne, en systematisk ökning av kroppstemperatur, mjälte, slöhet, nervositet, en ökning av blodkolesterol. Tack vare priset på Sustanon 250 i vår butik kan du köpa många andra droger för en bättre kurs.

    Efter injektionen kan en klump eller tätning bildas, vilken ensam går endast efter 2-5 veckor, vilket inte är särskilt uppmuntrande på grund av den konstanta ömheten. Läkemedlet sustanon 250 är ofta förfalskad, men i vår butik garanterar vi endast högkvalitativa produkter till ett lågt pris.

    Hur man tar

    Det rekommenderas att endast ta Sustanon 250-kursen till de personer vars ålder är 21 år för att få ytterligare muskelmassa. Det är också viktigt att män är friska, och de har inga kontraindikationer för användningen av medel med anabiotisk effekt. Effekten av Sustanon 250 är alltid stark, om du följer instruktionerna. Köp den bästa Sustanon 250 i vår butik.

    Sustanon-250 bör konsumeras intramuskulärt i sex veckor, vilket ger fem till sex injektioner. Dosen ska vara 250-500 milligram. När kursen ökar är det viktigt att lägga till gonadotropin.

    Efter tre veckor bör du börja använda testosteronförstärkare parallellt och du måste göra det i fyra veckor i rad så att kroppen börjar producera testosteron i sig.

    För att uppnå optimal effekt när man passerar Sustanon 250-kursen bör man inte glömma användningen av speciell sportnäring som främjar insamlingen av muskelmassa.

    Recensioner

    Idrottare indikerar att i en och en halv månad observeras svåra resultat vid användning av läkemedlet. Till exempel kan du i en och en halv månad få ytterligare 14 kilo. Recensioner av Sustanon 250 i många år är bara bra, allt tack vare den kraftfulla effekten.

    Andra betonar att med användning av 250 mg suspension per månad tillsätts upp till 12 kg, medan det är viktigt att träna mer så att musklerna kan pumpa och konsolidera resultatet. Om du ska tillbringa din bästa kurs i Sustanon 250 kan du köpa det till ett lågt pris i vår butik.

    10/11/å
    Korta kurser av steroider

    Nybörjare idrottare eller de som inte har mål bodybuilding professionellt, föredrar att ta läkemedels stöd inte är konstant, utan i form av korta kurser. En otrolig ökning av muskelmassan på detta sätt för att uppnå, kommer naturligtvis inte att lyckas. Men att få en märkbar effekt på kort tid är ganska uppnåelig.

    Fördelar med korta kurser av steroider

    1. Det viktigaste, som lockar korta kurser av steroider - förmågan att snabbt få ett konkret resultat.
    2. Sannolikheten för att få biverkningar reduceras många gånger. Kort kurs med ytterligare en viloperiod av beredningar ger minimala skador på kroppen, och ibland gör att du kan bli av med det.
    3. En attraktiv sida till denna metod att ta anabola är också ett bra tillfälle att spara på köp av mediciner.
    4. Även efter avslutad kurs fortsätter efterverkan i flera veckor.

    Varianter av kurser av steroider


    Variationer av sådana mottagningsmetoder är många. Valet av det lämpliga beror i stor utsträckning på idrottarnas mål och individuella kvaliteter. Korta kurser av steroider kan skilja sig både i varaktighet och i huruvida monopreparationer eller komplex används i dem.
    Oftast är tidsintervallet med växlingen av medicineringstillträde och avvisning av dem, som idrottare är orienterade på, så här: 2 veckor / 2 veckor; 3 veckor / 2-3 veckor; 4 veckor / 4-6 veckor; 6 veckor / 6-8 veckor. Med detta schema får du resultat och minimal skada. Du kan ge ett exempel på flera korta kurser. Men de är alla bekanta: valet av ett specifikt är baserat på rekommendationer från en specialist.

    1. Tre veckor tar en suspension av testosteron i kombination med trenbolon och methandrostenolon, sedan inom en vecka - klomid, dinitrofenol och insulin. En vecka bara med insulin och klomid, och den sista veckan med insulin och dinitrofenol.
    2. Under de första tre veckorna finns en mottagning av en suspension av testosteron, trenbolon, oxandrolon. Vid 4 och 5 veckor avbryts de två första drogerna, och de ersätts av clomid och clenbuterol. Vid 6: e veckan tas clomid inte.
    3. I tre veckor använder de oxymetholon och stanozolol. Sedan två veckor - klomid, insulin och cytom. Cykeln slutar med ett veckovis intag av insulin och cytomel.
    4. Kursen börjar med tre veckors användning av testosteron, trenbolon, methandrostenolon, klomid, IGF-1 och tillväxthormon. Sedan för de senaste två veckorna förblir de sista tre drogerna kvar. Den sista veckan är intaget av IGF-1 och tillväxthormon.
    10/11/å
    Populära steroider

    Olika stadier av muskelkraftsbyggnad kräver ett särskilt urval av mediciner. Därför kan ett par även de mest kända drogerna inte göra.


    Populära steroider av vikt


    • Nandrolon, han är Retabolil, han är också Deca-Durabolin, han lockar helt enkelt idrottarna med höga indikatorer på tillväxten av skelettmuskler. Dess relativa säkerhet och förmågan att använda den tillräckligt länge - det andra pluset av drogen. Det finns en återgång, men det är obetydligt. Nandrolone är inte det mest kraftfulla verktyget, men ger det bästa förhållandet: resultatet och dess bevarande mot bakgrund av att minimera bieffekten.
    • Methandrostenalon, även känt under namnen Methandienone eller Dianabol, och enklare - Metan. Han anses vara det bästa av orala medel. I mer än femtio år har han inte förlorat relevans, vilket ger idrottare en snabb ökning av muskulaturen. Trots signifikanta indikatorer på effekten av recoil och en märkbar bieffekt föredrar idrottare metan.
    • Fenobolin, annars kallad Nerobolil eller Turinabol, har en kemisk likhet med Methandrostenalone. Det är liknande i sin effekt. Preparatet skiljer sig inte åt så effektivt inflytande på en uppsättning muskelmassa, men muskulaturen bildas samtidigt en mer kvalitativ och lägre nivå av recoil. Så många idrottare satte honom på andra plats i rangordningen.
    • Testosteronantantat från alla andra derivat av detta naturliga hormon ger högsta priser vid rekrytering av muskelmassa. Den existerande likheten med den naturliga anabola steroiden manifesteras både i läkemedlets potenta verkan och i närvaro av en mängd olika bieffekter.
    • Oxymetalone (synonymt med Anadrol) är en av de mest kraftfulla anabola drogerna. Och om vi valde populära steroider, med fokus endast på denna kvalitet, så skulle det ta toppen av betyget. Men dess negativa effekt på levern, hjärt- och hormonsystemet reducerar signifikant möjligheten att använda oximetallon.


    Populära steroider för lättnad


    • Oxandrolon (eller Anavar) är det säkraste sättet. Måttlig anabola aktivitet och en låg nivå av androgener, en god effekt på bildandet av muskler uppskurna i kombination med låg toxicitet - det breda spridningskällor av läkemedlet.
    • Winstrol (ett annat namn är Stanozolol) har samma effekt som Anavar. Det är mer toxiskt, så det är att föredra att använda injektionsformen.
    • Testosteronpropionat fungerar bra både vid det stadium av muskelväxt och i bildandet av dess lättnad. I många år är han en av de mest populära ämnena i kroppsbyggnad.

    08/11/å
    Hur man pumpar ryggen - träna dina ryggmuskler

    Ryggmuskulatur träning


    Pumpning av pectoral muskler och armar ger "latitud", men ingenting kan jämföras med den stora baksidan. För att uppnå önskat resultat krävs en lämplig träning, vars program är utvecklat med hänsyn tagen till idrottarnas förmåga. Träning av muskler har sina egna särdrag, i samband med att muskelmassan på den växer väldigt långsamt, så förvänta dig inte ett snabbt resultat. Det är viktigt att ta hänsyn till många nyanser i övningar och träning.


    Detta kommer att bidra till att undvika de misstag som ofta görs av kroppsbyggare, vilket leder till allvarliga skador på ryggraden. Nybörjare bör vara medvetna om att de med en ryggskada inte längre kan återvända till gymmet och fortsätta träna. Varje övning kräver maximal påverkan. Musklerna kontraherar och sträcker sig helt. Allt görs smidigt och så mycket som möjligt under kontroll.


    Övningar för tillväxten av muskelmassa på ryggen


    Trots en stor grupp av ryggmuskler finns det inte många övningar för deras träning. Standardutbildningen omfattar dragning, dragstång och dragstång i lutningen. I början av träningen rekommenderas det inte att göra stanovuyu. Denna övning tar mycket ansträngning, vilket kommer att vara användbart för den efterföljande träningen. Efter pull-ups är det bättre att byta till stångdragning i lutningen. Böj inte för lågt. Det optimala alternativet är lutningsvinkeln på 70 grader.


    Eftersom dödliften är en tillräckligt traumatisk övning när du utför den måste du bära ett atletiskt bälte. Vid övningar är det nödvändigt att lasten ska vara på baksidan, inte i händerna. Efter att ha gjort axlarna mer rörliga, kommer du att känna hur ryggen fungerar. För detta är det nödvändigt att ta dem framåt när du sänker vikten och dra tillbaka när den lyfts. Enligt erfarna kroppsbyggare är dragning den viktigaste och mest användbara träningen som fungerar på baksidans bredd, så försum inte det. Du kan njuta av stöd för denna övning.


    Vi passerar till de övre utkasten. För att pumpa ryggmusklerna väl är det nödvändigt att sänka blocket till området på bröstets nedre del. Den bakre mitten är utarbetad om du drar blocket genom huvudet. För att få en bred rygg måste du ta blocket till bröstet med ett smalt grepp. I detta fall pumpas den övre delen av ryggen. För att undvika skada vid utförandet av skenorna är det förbjudet att göra cirkulära rörelser. Axlarna får bara gå upp och ner. När du utför övningar ska du hålla ryggen rak och stå fast på fötterna.

    08/11/å
    Dumbbell bänkpress

    Genomföras korrekt hantel bänk i en liggande eller lutande läge väsentligt bidrar till att stärka bröstmuskelgrupper, och tillåter också att ge lindring av musklerna i överkroppen.


    Horisontell press är en av de bästa övningarna som hjälper till att bygga upp och stärka muskelvävnad, dela båren och bilda en referenslindring. Effekten av övningen kan märkas när hantlarna berör högsta punkten av amplituden. På förfarandet för att utföra denna övning kan du lära av den korta kursen som publicerats på den här sidan.


    Utförandeknik


    Först och främst är det värt att komma ihåg att den korrekta horisontella hantelpressen utförs på rak rygg och jämn kropp. Vid lyftning ska hantlarna vara parallella med kroppen, armarna - långsträckta, inte vända i armbågarna. Handlederna ska hållas raka. Startpositionen är horisontell. Förfarande: Höj hantlarna vertikalt på raka armar. Smidig droppe av skal till en vågrät nivå; Upprepa för flera tillvägagångssätt. Att göra övningen orsakar inte komplikationer, men det rekommenderas att du använder flera användbara tips.

    Hemligheter av horisontell press


    1. Med en hantelpress ska projektornas totala vikt inte överstiga vikten på den bar som används i en liknande övning. Således kommer du att uppnå ett bättre balans och kommer att kunna upprepa uppstigningen längs samma bana;
    2. Andning är en av de viktigaste komponenterna i rätt träning.
    3. Hantelbänken pressar från idrottaren en enhetlig och lugn rytm av andning;
    4. För att reglera och förbättra bröstets och torsos stabilitet, rekommenderas att andas in och hålla andan innan du lyfter hantlar. Således kommer musklerna att få ytterligare motstånd mot hög belastning;
    5. Att lyfta hantlar - på inspiration, till lägre utandning: sålunda kommer du att uppnå den mest effektiva omfördelningen av lastning;
    6. Under träningen är det strängt förbjudet att böj ryggen i nedre delen och lyfta höfterna och bäckenet. I motsats till känslor, kommer en platt rygg under träningen att skydda dig mot skador på den nedre delen av pectoral musklerna;
    7. Tryck av hantlar som ligger i att hålla kvar skalen neutralt grepp bidrar till harmoniska ansträngningar distributions triceps muskler, delta-och övre bröstet.

    Vad, var, när?


    Den horisontella pressen av hantlar och skenor är en universell träning och passar alla kategorier av idrottare. Erfarna tränare rekommenderar att denna övning bör ingå i de första stadierna av styrketräning. Du kan utföra som ersättare, och efter en bänkpressstång, kombinerar den med utspädningen av händerna i viloläget. För mer noggrann studie, i slutet av träningen rekommenderas isolering av muskler att arbeta på speciella simulatorer.


    För att undvika skada, rekommenderas det under en träning att utföra från 2 till 4 tillvägagångssätt, inklusive 10-12 repetitioner med periodisk vila. Dumbbell bänkpress är en effektiv övning för människor som drömmer om en märkbar lättnad av en grupp av pectoral muskler. I det här fallet, glöm inte att det korrekta genomförandet av det borde bidra till att bygga och stärka muskelvävnaden, som i sig har en positiv effekt på styrketräning. Horisontell hantelpress gör det möjligt att använda både pectoral och deltoida muskler, såväl som triceps och underarmar.

    03/11/å
    Nutrition på en kurs av steroider

    Användningen av farmakologi i kroppsbyggnad är associerad med vissa faktorer som påverkar deras positiva användning. Om du använder steroider, inte följer vissa regler för att äta, då får de förväntade resultaten mycket problematisk. Som regel påverkar detta tidiga idrottare.

    En av de viktigaste faktorerna är hälsosam ätning vid det stadium av steroidanvändning. Näring i människoliv spelar en viktig roll, eftersom den direkt påverkar människors hälsa och kroppens form. Om du aktivt deltar i sport får du råd från erfarna idrottsmän, men äter inte rätt, när kroppen inte har ett komplett utbud av näringsämnen, borde du inte räkna med ett positivt resultat. Endast ett integrerat förhållningssätt till något av problemen kan ge ett positivt resultat.

    Näringens närhet när man tar steroider

    Den viktigaste nyansen, som alltid bör komma ihåg, är ökad kaloriäring. Anabola droger ökar hastigheten på metaboliska processer i kroppen, vilket leder till en snabb återhämtning till uppbyggnaden av muskelvolymer, vilket kräver tillgång till byggmaterial (protein) och mer energi och energi (kolhydrater). Fysiska övningar (inklusive kraften) är anledningen till att muskelvävnad ökar vikt, men processen för realisering upptas av kroppen på grundval av näring, återhämtning, hormonell bakgrund etc.

    Erfaren kroppsbyggare ökar doserna av läkemedel som innehåller protein i 2 gånger. Om den vanliga metoden för protein består av 2 gram per kilo av en persons vikt, då man tar steroider, ökar dosen till 4 gram per kilo. När man tar steroider bör man komma ihåg att näring i denna period, när det gäller kost, inte skiljer sig praktiskt taget från mat i massagen, men mat tas med ökat energivärde (mer kalorier och proteiner). I kosten bör inkluderas livsmedel som består av 55-60% kolhydrater, 30% proteiner och 10% fett. Sådana proportioner har en positiv effekt på idrottarens hälsa och bidrar till en ökning i muskelmassa. Basen av kosten bör vara långa kolhydrater (ris, bovete), liksom proteinprodukter (stuga ost, kyckling, ägg, proteincocktails). Det är lika viktigt att äta mat som består av fiber och ett komplex av vitaminer. Som regel finns de i grönsaker och frukter.

    Effektiv diet på kursen


    • Frukost nummer 1 - Hercules med 1 glas vatten, en halvtimme efter sömnen.
    • Frukost nummer 2 - 100 gram bovete +100 gram kött och grönsaker.
    • Lunch - 50 gram bovete + 100 gram kött med grönsaker.
    • Snack - 50 gram bovete + 3 ägg.
    • Innan träningens början - kolhydrater + aminosyror (eller mottagning av geyner).
    • Middag - 100 gram bovete + 175 gram kött + grönsaker + 2 ägg (+ kreatin, om nödvändigt).
    • Middag # 2 - 100 gram kött + grönsaker + 2,5 ägg.
    • En timme före sänggåendet - kockost eller proteinskaka.

    Såsom kan ses från kosten ökar mängden protein här. Bovete kan ersättas med ris eller äta dem i sin tur. Ägg ska användas kokt: rå eller friterad helst inte. Under denna period kan du dessutom äta protein, kreatin och aminosyror för att förbättra prestanda. För att maximera effekten är kosten uppdelad i flera måltider, med hänsyn till sådana regler som kolhydrater mer under dagen, och mindre proteiner på morgonen, men mer på kvällen. I detta avseende innehåller den andra middagen inte långa kolhydrater, men kött används. En timme före sänggåendet är det bättre att äta protein, så att det matar muskler på natten, vilket förhindrar katabolism.

    Under träningsperioder behöver kroppen mycket att dricka, så du borde dricka vatten regelbundet och i sin helhet. Omedelbart efter sömnen är det lämpligt att dricka ett glas vatten, vilket kommer att börja magen. Denna regel kommer att bli användbar för vardagen.

    03/11/å
    Peptiden HGH Frag (176-191)
    Peptiden HGH Frag (176-191) används av de som har bestämt sig för att bli av med övervikt på det vanliga sättet. Många hävdar att det med hjälp av detta läkemedel är möjligt att lösa ett signifikant problem för kvinnor - detta är atrofi av adrenoreceptorer av fettvävnad. På internet kan du observera hur seriös framgång diskuteras och själva läkemedlet används även av kroppsbyggare.
     

    Effekter av peptid för viktminskning


    Den kemiska strukturen av läkemedlet liknar en del av molekylen av humant somatotronhormon (GR). Vid användning av peptid kan man förvänta sig:

    • Aktiv fettförbränning. De agerar läkemedel på adrenerga receptorer av fettceller i händelse av brist på kalorier kan ge en viss effekt.
    • De personer som använder peptiden bör helst kosta och motionera.
    • Acceleration av återhämtningsprocesser efter avslutad utbildning.
    • Förstärkning av benvävnad, vilket minskar sannolikheten för osteoporos.
    • Föryngring av kroppen.
    • Ökning av arbetsförmågan oavsett kost, vilket hjälper en organism att stödja aktiviteten vid den begränsade maten.
    • Minskar effekten på insulinnivåer, vilket optimerar blodsockernivån.

    Det enda som ännu inte är känt är hur högt tillväxthormonet är. Praktisk användning av peptid HGH Frag (176-191) reduceras till dess användning av idrottare som behöver lindring av muskel när muskelmassa förvärvat nödvändiga volymer. Läkemedlet gäller inte anabola steroider därför inte används i processen för massonabora muskler. Detta indikerar det faktum att det inte kommer att vara möjligt att få imponerande mängder muskler när man använder den. medan det finns rykten om att han aktivt används för att förbereda sig för tävlingar i fitnessbikinier.

    Hur man tar HGH Frag 176-191


    Problemet är att läkemedlet injiceras med en spruta på en tom mage. Med andra ord är det speciella att ta pentin injektioner, vilket inte alltid är bekvämt, och det är inte säkert. Dosen av läkemedlet kan vara från 100 till 1000 mg per dag, uppdelad i flera injektioner. Första gången läkemedlet tas omedelbart efter sömnen och först efter en och en halv timme får man äta. Därefter prickar läkemedlet i intervallet mellan måltiderna, bibehåller samma tid. Eftersom förfarandet bör utföras regelbundet är det för många idrottare ett verkligt problem. Med andra ord behöver du viljestyrka och disciplin, annars kan du inte känna resultatet. När träningen sker, introduceras den sista injektionen en halvtimme före träning och på fridagen - precis före sänggåendet.
     
    Inträdesperioden för HGH Frag (176-191) bör inte vara längre än 12 veckor. Faktum är att det inte rekommenderas att begränsa dig själv till näring under lång tid. När det gäller själva peptiden orsakar administrationen inte biverkningar. Att ta en peptid bör vara begränsad till mat, särskilt livsmedel som innehåller kolhydrater med ett högt glykemiskt index. Detta är det enda sättet att förvänta sig framgång i fettförbränning. Saken är att kolhydrater, som kommer in i kroppen, ökar nivån av insulin, vilket neutraliserar peptidens verkan. Detta tillvägagångssätt för fettförbränning ger inte konkreta resultat.

    Biverkningar


    I fallet med HGH Frag-peptid (176-191) detekterades inte biverkningar eller de undersöktes inte noggrant. De flesta idrottare hävdar att injektionsställena skadar eller kliar. Detta är inte förvånande, eftersom antalet injektioner är för stort, är dessutom injektioner vanligen inte utförda professionellt.

    Recensioner


    Merparten av återkopplingen är att peptiden HGH Frag (176-191) har en positiv effekt på fettförbränning. Samtidigt beskriver få personer uppgifter om diet.

    Förutom positiva, det finns också negativa recensioner. Vissa idrottare, kroppsbyggare, detta läkemedel är helt enkelt jämförda med ett tillväxthormon, vars mottagning inte ger de önskade resultaten.
    23/06/å
    Lyft skivstång biceps

    För att maximera effekten av biceps bar anses oumbärlig av ett skal. Populära utövar sin uppgång är grunden för studier av handen muskler, nämligen brachialis biceps muskler. Den är lämplig för både nybörjare och erfarna idrottare, men hans teknik är inte så enkelt.

    För maximal effekt, att svänga biceps med en skivstång är nödvändig för att korrekt iaktta några av de nyanser och försöker olika varianter av skaltillväxt. Sådan utbildning elementet inte bara öka mängden muskel biceps, men också stärka brachioradialis muskeln. För att förstå hur man kan pumpa upp dina biceps skivstång, måste du ta isär de tekniska detaljerna och alternativ lyft skivstång mer i detalj.

     

    Korrekt boom lyftutrustning för biceps

    Vid lyft någon belastning i det dagliga livet, vanligtvis skulder biceps är inblandade är inte helt. Att höja staven kan inte kallas anatomiska motion, eftersom genomförandet av teknik kräver att spåra varje rörelse med deltagande i arbetet i de olika muskelgrupper. Samtidigt utför övningen, kan du inte använda för mycket vikt, delvis flytta sina ansträngningar på andra muskler. Förståelse motion technology är av största vikt för genomförandet av stapeln lyft eller motion prestanda kommer att vara försumbar.

    Korrekt lyft skivstång på en biceps stående baseras på följande åtgärder:

    • när curlstång tas vid axelbredd, ben stående på samma nivå och lätt böjda vid knäna;
    • snurra platt, handflatan uppåt magmusklerna i spänning;
    • axlar behöver lite pull back och bröstet framåt, hålla muskelspänningar, kan du börja styrketräning upp;
    • Endast flytta underarmen och biceps, axlar sig bättre att hålla en statisk position;
    • föra stången till axelhöjd, vid full muskelkontraktion är fördröjd vid slutpunkten för två sekunder, sedan smidigt nedre skalet.

     

    Den maximalt möjliga med de informerade spännings önskade muskelgrupper, med amplituden för rörelse i en vid båge och med en ren rörelse effekt - ingen övervikt och skarp skal gjutning. För att kunna arbeta biceps bar stiger snabbare än dropparna och armbågarna på den lägsta punkten kan du inte räta helt undvika blockering av armbågsleden.

     

    Utföranden av lyft skivstång biceps

    Variationen i tekniken är mycket bekvämt, eftersom det gör det möjligt att välja det mest effektiva sättet att bänkpress i varje enskilt fall. Rod lyfte biceps på följande sätt:


    Lyft skivstång biceps stående

    Denna version av övningarna som beskrivs ovan, men följande rekommendationer kan läggas till det:

    • rätt att höja skalet är nödvändigt för en korrekt hållning bör lutningen på bålen inte;
    • armbågar ska placeras strikt på sidorna av bålen;
    • handlederna förblir stationära i en statisk spänning.

     

    Lyft skivstång biceps omvänd grepp

    Den här övningen är en variant av det klassiska bänkpress och är utformad för att påverka utvecklingen av skuldermuskulaturen och korrigera obalansen mellan biceps och brachioradialis muskler. Lyft skivstång biceps vända grepp om de tekniska nyanser som liknar den klassiska show av projektilen, med en skillnad i tillfångatagandet av händerna - palms bör titta ner (direkt capture).

     

    Det är strängt förbjudet rörelse av handleden. För att utesluta smärtsyndrom kan bandage dem med en elastisk binda.

     

    Utövar lyft skivstång biceps omvänt grepp, ofta inte tillräckligt starka för att lyfta soft shell i botten av rörelsen amplitud. Att höja ett ryck rekommenderas inte, är det förenat med ryggmärgsskador. Att rikta biceps laststången skulle stiga gradvis.

     

    Lyft skivstång biceps sitter

    Alla koncentrationen av exponering för variationer i utförandet av denna övning faller på biceps, kan baren samtidigt har en hel del vikt.

     

    Dock bör man lägga vikt. Vid den maximala avvikelsen tillbaka alltför tung skal kan uppväga den mänskliga och släppa tillbaka.

     

    Utföra bänkpress, måste du sitta ner på pallen, bänk eller en speciell skal - Scott bänk och ta baren på axelbredd, handflatorna uppåt. När du andas ut, böj armarna lyfta skalet bröstet. Amplituden av ökningen av bågen ska vara den högsta, och kroppen chassi förblir rak. För att korrekt och effektivt agera på skuldermuskulaturen kräver full koncentration på de övre och mellersta delarna av biceps.

     

    Lyftstång med Scott bänk

    Isolerad övning att träna biceps är en bänkpress skivstång på bänken vid Scott. Detta skal effektivt kan arbeta genom den nedre delen av biceps, men denna uppgradering alternativet används i regel, erfarna idrottare. Utan ordentlig utbildning, kommer en person på en bänk Scott vara svårt att fördela belastningen på muskelgrupper. lyftutrustning i detta fall är enligt följande:

    • sitter på bänken Ckotta, måste du lägga händerna på stativet och ta ett brett grepp skal;
    • följt av en långsam ökning stång via lockar till hakan nivå;
    • måste du smidigt nedre skalet, hålla spänningen i axelkroppen.

     

    Utföra upphov med Scott bänk, måste du strikt följa positionen för handleden, kontrollera deras orörlighet.

    För kvalitet pumpa biceps och uppnå snabba resultat bör komma ihåg viktiga punkter. När curlstång inte bör vara alltför svårt - det bara minskar den önskade effekten på brachialis biceps. Placeringen av karossen ska vara jämn, med rak rygg och i mitt huvud är det nödvändigt att upprätthålla en konstant spänning medvetna kärna muskler.

    23/06/å
    Reduktions ben sitter i en simulator

    Minskningen av benen i en simulator - en isolerande övning som utförs när man sitter. Det gör att du kan arbeta många muskler. Man tror att den är avsedd för kvinnor, men det är inte sant. Den här övningen är lämplig för män som vill få muskelmassa ben. I detta fall bör det göras omedelbart efter grundläggande övningar.När det gäller kvinnor, de motion för att uppnå viktminskning. Detta är en annan missuppfattning. Minskningen av benen i simulatorn hjälper bara att pumpa och dra åt musklerna i benen, och om vi talar specifikt - musklerna i låren.

     

    Vilka muskler arbetar vid foten av intelligens i simulatorn

    Många är bekymrade över vad muskler blanda shakes ben i en särskild simulator?

     

    Först av allt när du utför övningar aktivt deltagande på insidan av lårmusklerna och gluteus medius muskeln. Därför minskning av benen i en simulator - eftersom det är en plats blir ofta en favorit utövande av många kvinnor, slapp och oattraktiv.

     

    Mer specifikt, i det här fallet fungerade så kallade adduktorer - nämligen korta, långa och stora muskler. Dessa muskler är svårast att pumpa. Det faktum att de skulle normalt inte användas och förlora sin elasticitet och fasthet i sitt dagliga liv. Förbättra deras tillstånd hjälper minskningen av benet sitter i en simulator. Därför är denna övning rekommenderas för genomförandet av alla utan undantag.

    Dessutom är arbetet fyrkantig loin muskler, muskeln, "ansvariga" för att räta ut ryggraden och magmusklerna. Alla av dem, i det här fallet är de viktigaste stabiliserande muskler.

     

    Regler för utförande detaljer fötter

    Minskningen av benen när man sitter i en särskild simulator måste utföras i enlighet med följande regler:

    • Håll huvudet rakt, kan du inte sänka den.
    • Ryggen skall vara tätt mot ryggen. Det kan inte böjas, annars bördan kommer att falla på diskarna. Detta i sin tur kan påverka tillståndet i ryggen.
    • Håll skinkorna stadigt mot sätet. Det går inte att genomsöka dem under träning, annars kommer du inte att kunna uppnå ett liknande resonemang, som beräknas.
    • Fötterna ska placeras på rullarna så att fokus kommer på hälarna.
    • Knän och fötter ska vara på en rad, annars belastningen fördelas till musklerna på rätt sätt.
    • Rörelsen gör smidigt. Vi kan inte tillåta plötsliga stötar, annars kan du stöta på med en stukad muskler.
    • Muskler hålla på tårna alls tider motion. Endast på detta sätt kommer att ge önskad effekt.
    • Gör denna övning i slutet av träningen, när musklerna värms upp och fick den värsta stöten.
    • Stolsjustering är tillåtet. Övning kan utföras när man sitter i simulator för att snurra med låren bildar en vinkel av 90 grader. Du kan också luta ryggstödet framåt eller bakåt. Öppna för alla alternativ.
    • Allt du behöver göra 10-12 reps och 3 uppsättningar.
    • Under pauser mellan uppsättningar inte bör ges till slappna av musklerna. Under denna period är det rekommenderat att göra lotusställning. Det kommer också att bidra till att skapa en börda på adduktorer, så du använda den för att öka effektiviteten av din träning.
    • Utbildningen bör utföras tre gånger i veckan.

    Efterlevnaden av dessa regler kommer snabbt uppnå önskat resultat och undvika uppkomsten av en mängd olika skador. De är relevant för både kvinnor och män.

     

    Technique detaljer fötterna i simulatorn

    Minskningen av benen när man sitter i en särskild simulator - det är ganska enkel övning att styrkan att utföra några nybörjare.

     

    Tekniken i detta fall kommer att vara följande:

    • Innan övningen justera simulatorn. Det första du ska göra - för att välja önskad vikt vikter. Vid den första utbildningen bör han vara minimal. Med tiden kan du öka den, vilket innebär att den önskade vikten. Dessutom måste själva strukturen justeras för att tillåta att ta upp. Ställ in den så att musklerna är maximalt sträckt. I detta fall bör benen inte sträckas för långt. Smärta skulle uppstå, annars kommer du att "tjäna" stretching.
    • Håll ryggen tryckt mot sätet, satte hälarna på speciella rullar, händer fast tag i speciella räcken. Sådan är utgångsläget.
    • Ta ett djupt andetag och mycket långsamt Håll ihop benen. I detta fall kan benen inte böjas. Under övningen de behöver för att hålla rak. Håll benet så nära som möjligt till varandra och hålla den positionen i 2 sekunder.
    • Andas ut och återvända tillbaka. I en sådan situation skulle inte dröja länge. När du är tillbaka till utgångsläget, är det nödvändigt att omedelbart utföra en upprepning, och så vidare, tills du utför en minskning av fötterna, erforderligt antal gånger.

     

    Minskningen av benen när man sitter i en särskild simulator - detta är en obligatorisk övning för kvinnor som drömmer om slanka ben och skinkor åtdragna, samt för män som drömmer att få muskelmassa ben. Om du gör allt rätt, då i själva verket och i ett annat fall, ett positivt resultat kommer att garanteras.

    23/06/å
    Planck

    Planck - en statisk övning som gör det möjligt att gå ner i vikt och dra muskler utan ansträngande träning. Dessutom, för dess genomförande inte kräver mycket tid. Däremot kan ett positivt resultat uppnås endast om att göra allt rätt och regelbundet.

     

    Rörelse princip övningen bar för viktminskning

    Inte alla människor som lider av övervikt, börjar göra baren, eftersom de inte tror på dess effektivitet, och det är förgäves.

     

    Faktum är att nästan alla muskler under träning får stark belastning. Framför allt handlar det om musklerna i skinkorna, axlar, rygg och armar. Dock är den största belastningen magmusklerna. Med denna mage och sidor snabbt lämnar fett och midjan blir tunnare och skarpare.

     

    Dessutom är gupp jämnas (den så kallade celluliter) på lår och skinkor. förbättrar också kroppshållning och krökning försvinner. Därför bör bar göras inte bara för estetiska, men också för medicinska ändamål.    Hur bar för viktminskning

    Denna övning, som har sagts måste göras på rätt sätt och regelbundet. Först då kommer det att ge ett positivt resultat. Så behöver bar göras enligt reglerna:

    • Håll dina muskler spänd. Försök att inte slappna av under övningen, annars effekten inte kommer att bli.
    • Håll ryggen rak. Vi kan inte tillåta att det böjs.
    • Sänk inte ner huvudet. Du måste hela övningen att titta Vered.
    • Strumpor bör hållas samman. Denna muskel kommer att få maximal spänning. Ju längre är varandras tår kommer övningen vara mindre effektiva.
    • Kroppen bör bilda en rak linje med ben och huvud. Endast på detta sätt kommer att stå rätt.


    Hur länge ska jag hålla baren

    Hur länge ska jag hålla baren - det är en av de första frågorna som uppstår för de flesta nybörjare.

     

    I den första etappen av utbildning är inte nödvändigt att ta den maximala tiden. För nybörjare, det viktigaste - att ta pose korrekt. För att vara mer exakt, som du behöver för att hålla baren, är det tillräckligt att 10-20 sekunder. Varje dag bör denna tid ökas, och föra den upp till 5 minuter.

     

    Hur man gör de metoder? En utbildning som krävs för att utföra 2-3 set. De behöver inte öka, annars kommer du bara natreniruete muskel uthållighet och kommer inte att uppnå viktminskning effekt.

    Positiva resultat kan uppnås om du inte tränar en, och hela komplexet. Planck i olika poser kommer att bidra till att ta bort fett från magen snabbare och sidor, samt dra skinkorna, för att bli av med celluliter och gör dina ben smal.


    Alternativ träning rem

    Planck bantning mage och sidor kan göras på olika sätt. Det är bäst att börja med en uppsättning av klassiska poser, ändra det till en annan plats.

    Klassisk rem

    Ligg på mage. Efter att vila mot armbågarna på golvet. Armbågarna bör placeras direkt under axlarna. Armbågsleden måste bilda en vinkel av 90 grader. Fötter sätta på strumpor. Kroppen bör bilda en rak linje. Att göra denna nivå bör vara varje dag. Om du missar en klass, kommer att ha någon effekt.

     

    Plank med fokus på direkta händer

     

    Uprites palmer på golvet. Händerna i detta fall bör vara rak. Fötter sätta på strumpor. Detta fält rekommenderas att göra så mycket som möjligt. Endast detta kommer att garantera att oljan lämnar magen och sidorna. Om du tröttnar snabbt, är det nödvändigt att avbryta övningen, och samtidigt öka antalet metoder. Att resultatet blev inte vänta på sig, bör baren utföra på en daglig basis.

     

    Side strap

    Den här övningen hjälper till att uppnå bästa bantning effekt, sidorna och mage.

    I detta fall är det nödvändigt att fastställa sidan, genom att utföra tonvikten på en armbåge böjd vid vinkel av 90 grader. Det ska placeras strax nedanför axeln. Second hand måste dras upp. Detta bar för viktminskning kräver båda sidor. För att snabbt få resultat måste du göra motion varje dag.

     

    Tallrik med upphöjda ben

    Utgångsläget är densamma som i den klassiska pose, men här ett ben bör höjas till en nivå strax ovanför axlarna. Stå i ett sådant läge kan vara 20 sekunder eller mer, varefter takten bör ändras. Att resultatet blev inte vänta på sig, behöver du baren varje dag på båda sidor.

     

    Plank med sin hand upp

    Med denna hållning kan vara på kort tid för att ta bort fett från magen och sidorna. Utgångsläge, både i baren med en betoning på raka armar, men i detta fall bör man höja sin hand över axelhöjd. kan vara av 20 sekunder i en sådan position ovan, så är det nödvändigt att ändra handen. Baren bör göra det varje dag, först en och sedan den andra sidan.


    Komplicerad sida bar

    Med denna övning kan du uppnå viktminskning mage och sidor på kort tid.

     

    Utgångsläget i detta fall är densamma som den laterala hållning. Men här komplexiteten ligger i det faktum att det är nödvändigt att lyfta den övre benet så högt som möjligt, och dra upp övertaget. Efter denna övning ska utföras på den andra sidan. Att göra det behöver varje dag.

     

    Planck - denna övning effektivitet som bevisas av många positiva omdömen och expertutlåtanden om lämplighet. För att uppnå viktminskning, måste du göra det ordentligt och regelbundet. Men för dem som vill ha snabba resultat, bör du utföra ett komplex av övningar. Då fett från magen och sidorna lämna så snart som möjligt.

    23/06/å
    Roman stol

    Roman stol - en simulator som du kan pumpa upp pressen och för att stärka ryggmusklerna. Det kan hittas i någon gym, men också många av hans inköp att använda hemma.Vilken typ av övningar du kan utföra på det, kommer detta att diskuteras i denna artikel.


    Former av den romerska stolen

    Roman stolen är av flera typer. Här är de:

     • Lutande bänk med mjuk botten. Vid denna projektil måste placeras så att fötterna har väckts för rullarna. På simulatorn måste du helt lägga ner till rygg, axlar och huvud plant mot bänken.
     • Lutande bänk med mjuka kuddar för fötter och knän. I detta fall är de övre rullarna placerade bakom knäna, och för den lägre kranen av foten. I det här fallet, rygg, bör axlar och huvud passa väl till bänken.
     • Roman stol för översträckning. I detta fall har simulatorn en mjuk kudde, som bör ges en fot. Här är istället för den vanliga bänk finns. Följaktligen har simulatorn inte behöver gå till sängs och sitta ner.

     

    Oavsett typ av tränare du väljer, är principen densamma - lyfter torso eller ben för att blåsa upp musklerna.

    Vilka övningar kan göras på en romersk stol?

    Roman stol - en simulator där du kan göra övningar såsom vridning och översträckning.


    Vrida romerska stolen

    Den romerska stolen kan göra för att vrida press. En sådan övning cirkulerar nästan alla magmusklerna. Endast med hjälp av sin man kan uppnå utseendet på ett vackert mönster på pressen. Nyckeln till framgång i det här fallet - gör det ups kroppen ordentligt och regelbundet. Teknik för vändningar är som följer:

    • Sitta på bänken. Dra foten av rullarna är belägna vid botten av simulatorn;
    • Ligg på en bänk, händerna bakom huvudet tar bort eller sätta dem på bröstet på tvären.
    • Andas ut och följa ökningen av stammen. Det är därför nödvändigt att övervaka situationen tillbaka. Det måste vara vridna. Det är omöjligt att genomföra ökningen av kroppen utan att vrida tillbaka, det vill säga med direkt kropp, annars kan det finnas problem med ryggen. Pannan, försöker röra knäet.
    • På toppen av paus för två sekunder och sakta sänka kroppen tillbaka. Alla rörelser bör vara släta. Det får inte finnas några ryck.
    • Motion upprepa 10-15 gånger, gör 3 set. När tekniken behärskas bör antalet repetitioner gradvis ökas till 25.

     

    Tryck kan blåsas upp på annat sätt i den romerska stolen. Det finns en typ av träning som sned twist. I detta fall bör ökningen av stammen utföras inte direkt, men med en avvikelse åt sidan. I detta fall bör en arm tilldelas av huvudet, och den andra måste vila på låret. Vid lyft höljet behovet av armbågen arm, som är placerad bakom huvudet, röra det motsatta benet.

     

    Omvänd Crunch finns också. I det här fallet behöver du inte utföra lyfter bålen och benlyft och bäckenet. I detta fall skall huvudet vara placerad på en romersk stol, där benen låg. Händer samtidigt måste ta på den mjuka kuddar. När du andas ut, måste du höja benen och bäckenet. När du andas in ska få tillbaka dem.

     

    Oavsett typ av vändningar du väljer, måste du utföra övningarna regelbundet. Samtidigt, vara medveten om att kuberna visas endast om ett lager av fett på magen är minimal. Bantnings övningar är inte lämpliga.

     

    Sträckning av den romerska stolen

     

    Utbildare - dessa är övningar som utförs på en romersk stol. Deras främsta mål - att pumpa tillbaka muskler, press, skinkor.

     

    Att göra dessa övningar behöver följande:

    • Ta utgångsläget på simulatorn: Sitt på sätet, dra foten av lägre axlar. Knäppte händerna.
    • Andas in och följa lutningen på rygg kroppen avrundas tillbaka. torso bör därmed gå ner till 60 grader.
    • Andas in och återvända tillbaka. Utför 20-25 reps och 3 uppsättningar.

     

    Sträckning av regeln är. Först av allt, inte sätta kroppen lutar för låg. Om du håller din rygg i en vinkel på 90 grader, kommer ryggraden får en tung last och som ett resultat kan det bli problem. Dessutom, behovet styra själv böjning. Så om du håller ryggen rak, sedan igen på ryggraden har för mycket belastning. Du måste också hålla ett öga på sina fötter. Böj inte knäna. Benen ska bara vara rak, annars motion utförs korrekt.

    Sträckning kan utföras på annat sätt. På simulator, i detta fall bör placeras nedåt. I detta fall bör sätet placeras under dina höfter och dina fötter och skenben måste ta för de mjuka valsarna. Vidare också följa sluttningarna ner avrundas tillbaka. Det rekommenderas inte att luta kroppen är för låg. 60 graders lutning skulle vara tillräckligt.

    Sådana övningar rekommenderas inte med ryggproblem, annars kan du göra situationen värre.

     

    Roman stol hemma

     

    Som redan nämnts, kan de romerska stol övningar också utföras hemma. För att göra detta kommer att behöva köpa denna utrustning. Detta kan vara en bänk för sit-ups, och ett skal för att utföra övningar som översträckning. Tekniken kommer att vara densamma som under träningen på gymmet.


    Hemma kan övningarna utföras dagligen. Du bör dock komma ihåg säkerheten. Hemma du inte kan försäkra. Därför experter rekommenderar att hålla klasser i den romerska stolen endast i gymmet.

    Övningar i romerska stolen hjälper dig att snabbt och effektivt pumpa magmusklerna och tillbaka. Utbildningen kan ske i gymmet och hemma. Det viktigaste - Försök att inte missa klasser, göra det rätta och minns säkerhet.

    23/06/å
    Technique plie knäböj

    Plie knäböj - detta är en av de få övningar som kan bli av med fett på utsidan och insidan av låren. Dessutom gör det möjligt att pumpa musklerna i kroppen, liksom musklerna i skinkorna. Den här övningen är lämplig för både pojkar och flickor, dock är det att föredra att göra just rättvisare kön.Det finns flera sätt att åstadkomma det, och vilka, och hur man gör dem - detta kommer du att lära av den här artikeln.

     

    Vilka muskler arbetar på en plie squat

    Många är bekymrade över vad musklerna arbetar i denna verksamhet? Först och främst, bördan faller på musklerna i lår och skinkor. Mer specifikt är det gluteus maximus interna och baksidan av låren och quadriceps. De svarar för huvudbelastningen. Dessutom stabiliserande musklerna fungerar. Dessa inkluderar ryggmusklerna (ratus lumborum, erector spinae) och vadmusklerna.

     

    Regler för genomförande av plie knäböj

     

    Plie knäböj ger bara positiva resultat om det görs på rätt sätt. När du utför lasten med skinkorna muskler fel och inre lår kommer att flytta till andra muskler.

     

    För att undvika detta måste du utföra övningen med tanke på de rekommendationer som är relevanta för både pojkar och flickor:

    • Håll ryggen rak. Det kan inte luta, särskilt under den nedåtgående rörelsen.
    • Om plie squat du gör med viktningen, inte skalet inte falla för lågt. Håll det nära kroppen.
    • Bli inte för mycket utrullning av foten. Förvara dem på ett sådant sätt att du känner dig bekväm att göra övningen.
    • Se upp för att andas. Knäböj utförs på andningen och riktning när du andas ut.
    • Flytta inte dina händer när du kör. De måste fixeras i en position.
    • Vid den lägsta punkten knän ska vara vinkelrät mot fötterna. Vi kan inte tillåta att de inte var i linje med varandra.
    • Om du har problem med balans, utföra övningen med ryggen mot väggen, klamrar sig fast tätt till henne.
    • Före träning, inte värma upp.
    • Plie squat rekommenderas att göra i början av dina studier.
    • Motion kan utföras utan viktning och med en hantel eller kettlebell.
    • Håll muskler inre lår och skinkor i ständig spänning. Låt inte dem att slappna av.
    • Tappa inte huvudet. Håll det rakt.
    • Vid körning ner bäckenet dras tillbaka.
    • Åtgärder har vidtagits, smidigt, gör det inte i spurter.
    • Gör upprepningar 10-15 och 2-4 set. En sådan mängd rekommenderas att göra för dem som vill pumpa musklerna i skinkorna och lårens insida. Om syftet med utbildningen - för att spara data i kroppen av överflödigt fett, bör antalet repetitioner vara 25-50.

     

    Technique plie knäböj

    Eftersom plie knäböj kan göras på många sätt, kommer prestanda och teknik vara olika för varje övning. Var och en av dem som rekommenderas för både pojkar och flickor. Under varje övning kommer att diskuteras i detalj.

     

    Knäböj utan viktning

    En sådan plie squat rekommenderas för tjejer som drömmer att ge elasticiteten i musklerna i skinkorna och lårens insida, liksom de som just har börjat att lära sig det. Det viktigaste - rätt att göra det. Tekniken i detta fall kommer att vara följande:

    • Sära på benen så brett som möjligt, strumpor, expandera i olika riktningar. Sätt händerna på midjan, ryggen och huvudet rakt.
    • Andas in och sitta på huk, utföra så att höfterna linje "vänster" parallellt med den horisontella ytan, knän och fick på en vinkelrät till fötterna. Denna position fix för ett par sekunder.
    • Andas ut och återvända tillbaka. Motion gör tilldelade antal gånger, och tillvägagångssätt.

     

    Denna plie squat bli av med överflödigt fett i kroppen, såsom skinkorna och lårens insida, men först efter långvarig träning dagligen och när man gör det rätt. Kan påskynda processen i händelse av att utföra denna övning med viktning.
     

    Knäböj med hantlar

    Rekommenderad vikt projektil för flickor - 2,5-3,5 kg för hanar och 3,5 kg av ovanstående. Vilka delar av kroppen får enligt denna belastning? Alla samma skinkorna och lårens insida. Technique plie knäböj med hantlar kommer att vara följande:

    • Plocka upp ett skal och hålla den på armlängds avstånd mellan benen. Ordna benen så brett som möjligt, strumpor razvnite i olika riktningar. Huvud och rygg ska hållas rak. Titta rakt fram.
    • Ta ett djupt andetag och göra knäböj. höftlinjen bör "gå" parallellt med den horisontella ytan, och knän och fötterna är i samma plan. Fixera positionen i några sekunder.
    • Andas ut och återvända tillbaka. Utföra nödvändiga antal gånger.

     

    Knäböj med vikter

    I stället för hantlar kan användas som en viktning av vikten. För flickor projektilvikten måste ta mindre för pojkar längre, men en sådan motion för att vara bekvämt att utföra.

     

    I det här fallet, det fungerade ut alla samma delar av kroppen, nämligen - på insidan av låren och skinkorna.

    Träningsredskap är densamma som i den tidigare versionen.

     

    Knäböj med hantlar

    En sådan plie squat lämpar sig även för pojkar och flickor. För dess genomförande inte kräver en hantel, men två. Vikten av varje bör vara minst 2,5 kg. Tekniken i detta fall kommer att vara följande:

    • Ta ett skal i hans händer och hålla dem framför bröstet. Ben, i så stor utsträckning som möjligt, strumpor spridas, expandera i olika riktningar. Huvud och hålla ryggen rak.
    • Ta ett djupt andetag och göra knäböj. Vid den lägsta punkten lår linje skall löpa parallellt med den horisontella ytan. Låst läge under 2 sekunder.
    • Andas ut och återvända tillbaka.

     

    Plie knäböj, om det görs på rätt sätt, mycket snabbt kommer att ge synliga resultat. Överflödigt fett försvinner från insidan av låren och skinkor, och musklerna blir elastisk.

    28/03/å
    Glutamin

    Vad är glutamin?


    Glutamin - Denna aminosyra är mycket viktigt, men i motsats till BCCA , är det inte nödvändigt. Ja, begreppet "onödiga" kan höja tvivel om behovet av ytterligare glutamin som livsmedelstillsats, men tro mig, det är inte så. Och i allmänhet, innebär att utbytbara och att nödvändig? För dem som inte vet, förklarar. Det är en nödvändig aminosyra som inte kan utarbetas av kroppen och går till honom bara från utsidan, med mat eller kosttillskott. Utbytbara samma - detta är en aminosyra som kan syntetiseras direkt i människokroppen, vilket innebär att den kan producera sitt eget.

    Och trots definitionen för oss människor är desto viktigare är det icke-essentiella aminosyror. Så jag bestämde mig till naturen när den skapade oss att om vår mat är dålig eller otillräcklig (eller essentiella aminosyror intas kommer inte att vara), kursen kommer icke-essentiella aminosyror som kroppen kan producera själv.

    Och en basisk aminosyra är glutamin. Han är ca 50-60% av den totala aminosyrabakgrund. Hans huvuduppgift är att stödja driften av sådana organ som hjärnan, njurar, lungor och tarmar. På grund till glutamin det fungerar normalt, och vårt immunförsvar. Detta är en mycket allvarlig prestanda och därför glutamin i Sports Nutrition har en särställning.

    Många människor kan inte se logiken här, säger de om kroppen själv kan syntetisera glutamin, varför det används som tillsats? Bra fråga, om du inte vet vad som är "råvara" för sin produktion. Faktum är att om kroppen känns otillräckligt intag av glutamin från utsidan, sedan omedelbart skulle börja producera den själv. Och som källa av muskelvävnad kommer vår klyva proteiner på sin första och sedan på aminosyror. Som ett resultat, börjar vi förlora vårt hårda arbete förvärvade muskelmassa. Att tala i en vetenskaplig happening katabolism.

    Vi kroppsbyggare är en verklig katastrof! Och för att undvika det är nödvändigt att antingen äta mycket väl och få önskad mängd glutamin med mat, eller ta det som ett komplement för att vara hundra procent säker på frånvaron av sitt underskott.

    Men anti-katabola effekt, är inte den enda användbara egenskapen av glutamin. För människor som vill bygga din kropp, det finns fortfarande några goda nyheter. På dem kommer att diskuteras vidare.


    Som glutamin påverkar en persons?


    Så, mina vänner, vad är det en sådan bra är förenat med detta kosttillskott? En hel del saker! Låt oss ta i ordning.


    Under inverkan av glutamin i muskel proteinsyntesen ökade väsentligt . Hur detta hända? Våra muskler kan lagra för framtida bruk glutamin. Det är att samla det som en extra reserv. Och när det blir nödvändigt, reserverna av reserven bli en källa för syntes av muskelprotein. Detta fenomen har en positiv effekt på muskeltillväxt och öka takten.

    Tack vare glutamin, celler öka i volym . Vad ger detta oss? Ju större volym av våra celler, desto bättre är deras funktionalitet. Följaktligen kommer utvecklingen av lever glykogen och dess ackumulering i muskler bli snabbare och bättre. Det kommer att ge oss möjlighet att återhämta sig från träning snabbare.

    Glutamin förbättrar immuniteten . Detta är vad vi har sagt ovan, men nu mer i detalj. Många människor vet att arbeta med vikter - är påfrestande för kroppen, som tyvärr minskar vår immunitet. I det här fallet, vi är mycket mer risk att bli sjuk med samma ARI i dåligt väder eller andra sjukdomar. Förutom det faktum att sjukdomen i sig är en dålig sak, men det stör också med utbildning, vilket gör oss glömma gym i 2 veckor, eller ännu mer. Följaktligen våra framsteg flyttas långt tillbaka. Anländer till gymmet efter en sjukdom, kommer strömmen att vara betydligt lägre resultat, för att inte tala om viktminskning. Antagning glutamin och underhålla den på önskad nivå, kommer att hindra dig från att sänka immunitet och obehagliga konsekvenser i form av sjukdomar.


    Hur och när du tar glutamin i Sverige


    När det gäller mottagning av glutamin, det finns inga särskilda regler. Ta det när som helst på dygnet. Exemplifierande doser beräknas enligt följande: 0,2-0,5 g per kg kroppsvikt. Det vill säga för 80 pund idrottsman skulle dagligen normen av 16 (0,2h80) till 40 (0,5h80) gram glutamin.

    Ett sådant stort utbud baserat på det faktum att en mer exakt dos beror på din kondition, kost och det viktigaste är intensiteten i träningen. Ju oftare och mer intensivt du tränar, behöver motsvarande mer kroppen glutamin. Men i varje fall, 0,2 gram per kilogram kroppsvikt - detta är den minsta dos som krävs för att upprätthålla normal glutamin bakgrund.

    Förresten, om du tar ett protein, kan det noteras att deras sammansättning redan ingår glutamin, inte alltid självklart, men det finns. I de flesta fall är det bara ett marknadsföringsknep som används av tillverkare av sport nutrition. Förmodligen ta en titt på vår produkt, förutom proteinet, och det fortfarande är glutamin och kreatin, och en hel del användbar.

    Fäst inte någon särskild betydelse, vänner. Även om det är glutamin, det är dosen försumbar, vilket är, du vet, du kommer inte att räcka. I allmänhet köper bara rena glutamin tillskott, snarare än att kombinera den med andra idrottsnäringsprodukter.


    Bästa glutamin på marknaden sport nutrition i Sverige


    Som alltid, mina vänner, i slutet av artiklar avsedda för sport nutrition, föreslår vi att du några av de bästa produkterna i en viss klass. När det gäller glutamin, ledare i dag är följande produkter. 


    Här kanske, och alla kamrater. Vi hoppas att vi har att ge dig information om vikten av glutamin i en människas liv och livet av en idrottsman i synnerhet. Om du har frågor eller synpunkter på detta ämne, sedan dela dem i kommentarerna till detta inlägg. Var noga med att diskutera tillsammans. Under tiden, glöm inte att lägga till vår sida till dina bokmärken och tills vi möts igen i andra utgåvor. Lycka till!

    23/03/å
    Samtliga cardio träning för att bränna fett

    Cardio - den snabbaste och mest effektiva metoden för kampen mot övervikt, volym och bildar en vacker kropp. Detta är en komplex hälsoförbättrande metoder, som hjälper inte bara gå ner i vikt, men också att utveckla uthållighet, stärka hjärtat och styrka i anden.

    Välj en konditionsträning på gymmet eller hemma, beroende på hur mycket ledig tid och pengar.

    Konditionsträning är lämplig för nybörjare.


    Konditionsträning för viktminskning i Sverige

    Under intensiv träning utan att använda vikter aktivt pågår ventilation, tåg hjärt - kärlsystemet, förbättrar processen för metabolism, och, naturligtvis, ökad fettförbränning.

     

    Kombinera cardio in med rätt kost, är det möjligt att på kort tid för att uppnå önskat resultat. Men vi bör komma ihåg att fettförbränning processen börjar efter 20 minuter av hjärt aktiv.

     

    Program träning hemma och i gymmet

    Det finns många hjärt-program, där var och en är bra på sitt eget sätt. Nedan vi tittar på fem av de mest populära program.

    1. Fortbildning för att bränna fett

    Denna intensiva träning på långa avstånd steady state. Fortbildning är utbildning med samma belastning under lång tid utan avbrott.

    Ett bra exempel kan tjäna som cardio stabilt kör med konstant hastighet, cykling.

    2. Intervall konditionsträning

    Intervallträning är mycket mer intensiv långvarig. Fett under en sådan belastning bränns snabbare och mer aktiva. Intervallträning växlar mellan nivåer av komplexitet och möjliggör en kort vila. 
    Den kan köras med alternerande hastigheter tillhandahålls upprepning sekvens i ett visst tidsintervall (20 - 40 minuter).

    3. Fartlek

    En typ av intervallträning, som är mer lämpade för fysiskt passa människor. Det finns också alternera hastigheten och tempo, men interlacing är inte konsekvent. Hög intensitet ersatt anaerob drift låg hastighet och återhämtningsperiod.

    4. Utbildning för superskheme

    Denna aeroba krets som innefattar alternerande cardio med aeroba övningar med vikter. 
    Träning på superskheme - det mest effektiva alternativet i kampen mot fett och övervikt på kortast möjliga tid. Sådan stress inte bara ge en volymminskning, men också bibehålla muskeltonus i hela kroppen.

    5. Crossträning

    Denna typ av belastning växling cardio antar olika varaktighet och belastning. 
    Till exempel, spenderar du 20 minuter på ett löpband, och sedan 10 minuter på en motionscykel och slutligen 10 minuter på den elliptiska tränare. Dessutom kan lasttyper alterneras varje dag.

     

    Genom långsiktig forskning har etablerats träningssystem för snabb och ofarlig viktminskning. Vi rekommenderar användning av cirkelträning för att bränna fett . Med hjälp av det du kommer att få ett bra resultat i kampen mot övervikt.

     

    Alla övningar för övre och nedre press denna länk . Vackra kuber tryck vill ha allt.

     

    Övningar i cardio pass

    Nedan är de mest populära och effektiva former av hjärt laster:

    • jogging;
    • cykling;
    • elliptisk tränare;
    • simning;
    • steg - aerobics;
    • rodd;
    • walking;
    • boxning;
    • badminton;
    • yoga.


    När ska utföra hjärt i Sverige


    I - För det första att göra ett bättre cardio på morgonen när din kropp är full av energi och inte känner dig trött. Undantag finns fall när människor mår bättre under dagen eller kvällen, eller helt enkelt inte har möjlighet att träna på morgonen. 
    Hur man väljer att utföra första cardio eller styrketräning? Ordningen av en kombination av konditionsträning och styrketräning på följande sätt:

    Du måste utföra hjärt innan styrketräning, om du vill gå ner i vikt.

    Cardio efter vikt utbildning du behöver för att utföra om du vill få muskelmassa, tona upp och stärka hjärtat och lungorna.

    Ett bra alternativ är en kombination - hjärt tidigt, mitten och slutet av styrketräning. Med detta utförande bör det noteras att varaktigheten av en hjärt period inte bör överstiga 20 minuter, eller din kropp kommer att vara uttömda.


    Utbildningens längd

    Som snabbt gå ner i vikt behöver lära en viktig regel: Överdriv inte någon cardio eller styrketräning. Du måste engagera sig i måttligt gradvis öka belastningen och varaktigheten av träningen.

     

    Den bästa tiden för nybörjare klasser kommer att vara 40 - 60 minuter, tre gånger i veckan, då kan du öka antalet pass till 4 -5.

     

    Fördelar och nackdelar med hjärt

    Fördelar:

    • cardio träning bränna fett snabbare än andra träning;
    • upplöser celluliter;
    • stärker musklerna som är ansvariga för att andas;
    • konditionsträning är användbar för hjärtat;
    • minskad hjärtfrekvens i vila;
    • stärka alla muskler;
    • förbättra blodcirkulationen;
    • förbättra metabolismen;
    • reducerat tryck blod;
    • minskad risk för diabetes;
    • ökar lungvolym;
    • minskar risken för hjärtattacker;
    • förbättrad mental tillstånd;
    • konditionsträning är lämplig för både män och kvinnor.

    nackdelar:

    • överdriven belastning på hjärt - kärlsystemet, leder och ligament i vissa typer av hjärt.


    Rätt kost


    Fånga cardio träning bör inte glömma maten. Kosten bör innehålla färre kalorier och fylld med alla nödvändiga vitaminer, proteiner, fetter och kolhydrater.

    I det här fallet behöver du inte mycket att begränsa sig till mat och ju mer hungriga. Annars kommer du inte bara gå ner i vikt, men också förstöra magen, sänka din immunitet.


    Ungefärlig dagliga kosten

    På morgonen din frukost kan kokas ägg, äggröra, keso, naturligt protein skaka, frukt, keso gryta, yoghurt, mjölk gröt, kli. Home frukost uppgift - att mätta kroppen för hela dagen.

    Middagen är bäst att äta soppor, kött, fisk förutom grönsaker. Tänk på att kött och fisk är bra kokt och bakad form samt kokt.

    Middag bör bestå av proteiner. Denna keso, vitt kött, vit fisk, nötter, naturligt proteinshake.

    Glöm inte snacks. Snacks kan vara frukt, grönsaker, torkad frukt och nötter.


    Korrekt andning

    Andningsövningar med cardio träning behöver ofta och ytligt. Många experter rekommenderar att andas på var tredje steget eller att andas in och andas ut på 2 konton. I varje fall bör din andning vara enkelt och ytligt, men det är bara vid intervallet och varaktigheten av utbildningen. Om du kör en sträcka bör andas djupt och sällan. Fokuserar på hela andetag och sedan göra en fullständig utandning.

    När segling måste andas in vatten. Lär dig det är inte så lätt, men nödvändigt. Det bör vara kort och intensiv andetag andas, andas lång mun och näsa.

    I början blir det svårt att andas, men då dina ansträngningar är säker på att gå i uppfyllelse.

     

    Tips

    Fånga cardio, måste du vara i bekväma kläder och skor. Ignorera detta kan du få en ganska betydande skada.

    Driva lasten kan inte vara. Gör allt långsamt och måttligt, ökar ständigt tiden och ladda din träning.

    Inte ge företräde åt endast en typ av motion och stress. Alternativa dem att ändra, prova något nytt, låt inte kroppen vänja sig vid.

    Om du känner smärta i kroppen eller trötthet och utmattning, ge din kropp en vila i flera dagar. 
    Innan du börjar se till att konditionsträning 5 - 10 minuter, eftersom musklerna behöver värmas upp.

    Drick mycket vatten. Men vattnet ska drickas endast under perioder av återhämtning under träning, eller kraftigt ökar belastningen på hjärt - kärlsystemet.

    Upprätthålla en hälsosam livsstil.

    14/03/å
    Sedan vikten kraften

    När en kroppsbyggare har styrka uthållighet, men styrkeindikatorer inte växer, sedan tala om viktökning är inte nödvändigt. Som alltid, till en början ger dig ökning i balans, efter stoppet och stampar.

    En välbekant situation, när du först ta vikten, säger 70 kilo och börja arbeta med sex repetitioner, lägga till varje en upprepning utbildningen. Så du kommer sakta men säkert till tolv repetitioner. Och den klassiska bodybuilding ringer dig efter att övervinna detta rubicon upp i vikt.

    En genomförde ett experiment, och i stället för den vanliga gradvis ökning av antalet repetitioner utförs en gång omhuldade av tolv repetitioner. Och vet du vad? Ingenting har förändrats! Eftersom hela denna tid på detta sätt, gick vi till kraften i uthållighet, snarare än styrka. Hur ska vi höja strömmen, utan vilken ingen har någonsin gått upp i vikt?

    Den nyaste tekniken!

    Utbildningen bör utföras av ett särskilt system som består av sju utbildning. Som ett resultat, sex träningspass vi kommer till en viktökning på 10%. Systemet är utformat just för tung grundutbildning.

    Var och en av de sex träningspass, kommer vi att arbeta för att öka vikten med fem procent av sin ursprungliga kroppsvikt vid första träningspasset. Den väsentliga skillnaden i detta system är också det faktum att antalet repetitioner av övning på motsatsen, kommer vi att minska.

    Och vi måste avsluta med en vikt på tio procent över det normala. Och denna vikt kommer att fungera för oss.

    Under träning per muskel grupp kommer att utföra två eller tre övningar, varav en är grundläggande, och resten är valfria. Det är lämpligt att tillämpa tekniken för att alla övningar inom ramen för utbildningsdagen. Vila mellan träningspassen bör vara fem / sju dagar.

    Om inte kommer att utföra planerade antalet repetitioner i utbildning, är det inte nödvändigt att utföra träning igen, gå vidare som planerat.

    Varningssystem!

    Den första träningspasset. Rörelse styrketräning och bör vara normalt för dig att kvalitativt utföra 4 uppsättningar 6 repetitioner. Vila mellan set i 2-3 minuter. Till exempel, är ytvikten 100 kg.

    Den andra träningssessionen. Angående 4 metoder, men minska antalet försök till 5. Denna ökande vikten med 5%. Totalt, bar 105 kg, Getaway

    Den tredje träningspass. Vid denna tid, 4 uppsättningar av fyra upprepa. Baren har 110 kg!

    Den fjärde motion. Och här är en viktig punkt! Hemlig nivå! Vi går tillbaka till den ursprungliga, och utföra 4 set, 6 reps igen. Arbetsvikt med 105 kg.

    Den femte övningen. Nu, respektive, ett system, öka vikten, men minska antalet repetitioner per set. Utför 5 reps och har 4 uppsättningar. Vikt - 110 kg.

    Den sjätte utbildning. I den här övningen tar vi maximum för oss i detta system, vikt 115 kg. Eftersom denna vikt är nödvändigt att utföra en 4 4 retry strategi.

    Sjunde motion. Final. Det finns 4 uppsättningar av 6 reps. Vikt - 110 kg. Vi har uppnått målet att öka arbetsvikt på 10% av det normala.

    Vinna styrka och massa, kommer vi att uppnå detta genom en stegvis träningssystem. Så, först vi ökat vikten, som arbetar på strömmen och vikten var. Sedan gav vi musklerna att slappna av när minskad vikt. Nästa steg, redan utvilad och redo att arbeta musklerna vi lagt vikt igen. Så vi nå målet - vikt!

    Om din kropp har misslyckats, och systemet kommer inte ut att utföra, ta dig extra dagar för att vila för återvinning.

     

    14/03/å
    Särskild utbildning för ben

    alla olika med fötterna. Swing ben, betyder det enbart att arbeta på benet under träning eller rygg eller bröst, bara ben. Detta beror på det faktum att med benen inte passerar som vi gör, till exempel på baksidan. Så en hel del oss tillbaka genom att lägga till malopovtornogo träning, då denna metod är inte lämplig alls för fötterna, det behöver mnogopovtornaya arbete. Och som med allt med vila mellan träningspassen för återvinning intervaller mellan uppsättningar under ett träningspass, i allmänhet, allt.

    Mål nummer ett - en utmärkt form av aerob

    För att inte rodna och puff i mitten av den inställda, så att hjärtat inte hoppade ur bröstet, och du kunde fylla i och knäböj och komplexa till fots till slutet, måste du vara i god aerob form. Kroppen du för närvarande gör och utan aerobics, fötter - någonsin. Så, först träna hjärtat att nå foten av utbildning. Och kom ihåg, benen och hjärtat arbetar tillsammans med ett svagt hjärta, inte benen inte upp.

    Knäböj - det bästa som finns, men inte för alla

    I själva verket, med rätta anses knäböj övning som fungerar för maximal ben, eftersom alla muskler i benen inblandade. Men denna övning är bara bra med den verkliga vikten. Så för nybörjare är det bättre att inte rättas till. Vänligen gör dig själv en tåget tillbaka och kalvar, för att ta en bra vikt och göra arbetet med att utveckla muskler. Under tiden väntar du på benpress och hacka knäböj. Men det finns inga undantag själv, disciplin dig det hårda arbetet med benen, på gränsen till styrka och vilja.

    Swing kommer! Ordna skaka ben

    Ben behöver ibland fin finish. Så ordnar vi en rättvis skaka för dina fötter efter en femtedel, eller fjärde träningspass på fötterna. Receptet är följande: i simulatorn för benen, lägger träningsbänk, pannkakor 6 till 25 kilo och gör bara ren, upprepningar tekniskt 40. Tillsätt sedan vikt och utföra 30 repetitioner. Återigen, lägg till en pannkaka - och låt stå i 20 repetitioner. Och mer vikt - och i slut 10 reps! Ja, lämnar rummet kommer att bli svårt, men det är värt det.

    Begränsa dig inte i tid

    Träna dina ben eller i en hast, ta fötter längre tid än en timme exakt. Glöm inte hjärt enhet, så att totalt du lämnar en halv timmes träning. Och uppmärksamhet! En gång i veckan - är det inte tillräckligt för fötterna. Låt fötter var fjärde eller femte dag i schemat.

    komplex:

    1.                  knäböj:

    Utför 8-10 repetitioner i 6 eller 7 tillvägagångssätt. Och glöm inte de två varmseten.

    För att ta i baren, sitta under staven hals och räta kroppen är redan breda. Steg tillbaka, bör halsen vara på trapets (inte uttrycka det på basen av halsen!). Utgångsläget stående, bredd fötterna axel isär.

    Därför vi långsamt knäböj, ju lägre desto bättre, om du inte har haft skador. Bara inte stanna i denna position, men också långsamt stiga.

    Hemligheten är att squat under parallellt kommer att ge den nödvändiga belastningen biceps dina höfter och skinkor. Var vid gott mod!

    2.                  Hack - ups:

    Utför 10 repetitioner i 4 omgångar.

    I början att bli en tätare slutar och pressas tillbaka mot baksidan av löpbandet. Fötterna axelbrett, närmare kanten av plattformen, strumpor frånskild.

    När du utför övningar pressa sig själv, riktning benen. Sedan går vi ner i en knäböj parallell, endast långsamt.

    Om du kan, gör en djup knäböj, men i vilket fall som helst inte riva av ryggen och bäckenet av simulatorn. Om du inte kan köra djupare utan att förlora konsten, är det en klocka som du oelastiska hamstrings. Arbetet i denna riktning, utveckla flexibilitet.

    3.                  Leg Extension:

    Utför 12-15 repetitioner i 4 omgångar.

    Vi sitter i simulatorn, justera läget: precis nedanför knäna ska sitta vid kanten av simulatorn. Håll i handtaget och räta ut kraften i benen, och långsamt. Företrädesvis i det övre läget även förspänning quadriceps för effekt, sedan tillbaka till den ursprungliga positionen.

    Förresten massan av quadriceps denna övning kommer inte att ge så mycket behövs inte vikt här. Men ändå, bör övningen vara tydlig, vara långsam, och se till att stanna vid toppositionen. Om du gör det rätt, är mjölksyra återvinns som kommer att brinna, så det kommer inte att hitta den.

    4.                  utfall:

    Utför 10-15 repetitioner i 4 omgångar.

    Ta samma position som när du utför knäböj, skivstång - trapets, bara ta ett steg framåt med ena foten. Detta är utgångsläget. Vi gör knäböj, böja knä frambenen, det bakre benet rakt. Inte svänga kroppen, eller vid tidpunkten för utträde från triceps är en risk att skada knäet.

    Håll ett öga på skrivbordet i knäböj, bör knäet inte sträcka sig längre än tån på foten. Squat knä och foten ska bilda en rät vinkel, om det finns en skarp vinkel - skadan är oundvikligt. Följ alla tekniskt ren.

     

    14/03/å
    Nedopingovye farmakologiska medel och deras användning i sporter

    Tillsammans med steroid farmakologiska medel i sporten i stor utsträckning gård verktyg vars främsta syfte är att förbättra den fysiska prestations idrottare nedopingovye, vilket ökar deras anpassning till hög intensitet och psyko-emotionell stress, samt terapeutisk och förebyggande åtgärder på kroppen.

    Låt oss undersöka dessa läkemedel med avseende på deras klassificering:

    Adaptogens

    Adaptogener - är biologiskt aktiva substanser som ökar kroppens motståndskraft mot olika miljöfaktorer - fysisk och psykisk belastning, stress, hypoxi, väder och så vidare.

    Dessa inkluderar följande läkemedel:

    ·                    ginseng vanliga

    ·                    Rosenrot (gyllene roten)

    ·                    manchurian Aralia

    ·                    Zamaniha (ehinopanaks hög)

    ·                    Leuzea carthamoides (Maral root)

    ·                    Eleutherococcus senticosus

    ·                    Schisandra

    ·                    OLYMPIC RUS (Ryssland, BUD)

    ·                    Aliva

    ·                    Elton

    ·                    Leveton

    ·                    Fitoton

    ·                    Adapton

    ·                    Pantocrine

    ·                    Tsygapan

    ·                    Aloe Liquid

    ·                    solkoseril

    ·                    aktovegin

    ·                    shilajit

    ·                    Olja av havtorn

    ·                    nypon olja

    Nootropics

    Neuroprotektiva droger är medel som verkar på hjärnan och förbättrar mental prestationsförmåga, minne, inlärningsförmåga och öka stabiliteten i hjärnvävnaden till spänningar.

    Dessa inkluderar:

    ·                    Aminalon (Gammalon)

    ·                    Ginkgo biloba och läkemedel baserade på den (Memoplant, biloba, Tanakan et al.)

    ·                    Fezam

    ·                    glycin

    ·                    cere

    ·                    pikamilon

    ·                    ligor

    ·                    aktovegin

    ·                    Nootropil (Piracetam)

    ·                    encephabol

    ·                    phenibut

    ·                    natrium-hydroxibutyrat

    ·                    Neyrobutal

    ·                    Pantogam

    ·                    Acetyl-L-karnitin (L-karnitin)

    ·                    fosfatidylserin

    ·                    pentoxifyllin

    ·                    Vinpocetin (Vincamine)

    ·                    nicergolin

    ·                    Vinkonat

    ·                    Nimodipin (Cinnarizin, Flunarizine)

    ·                    Mexidol och andra antioxidanter (BHT, Eksifon, Tirilazida mesylat, pyritinol, meklofenoxat, Aterovit, Tocopherol Acetate)

    ·                    Biotredin

    Antigipoksanty

    Antigipoksanty är en grupp av läkemedel som förbättrar syreanvändning i kroppen och minskar behovet av den till vävnader och organ. Ökar kroppens motståndskraft mot hypoxi, främja snabbare återhämtning från träning.

    Dessa inkluderar:

    ·                    Olifen (hypoxi)

    ·                    Tsitomak (cytokrom C)

    ·                    Mexidol

    ·                    mexicor

    ·                    Cardonat

    ·                    Reamberin

    14/03/å
    För din deltoidmuskeln

    Deltoidmuskeln deltar inte bara i axeln böjning och sträckning, men också deltar med bortförandet av händerna åt sidan och bildar den yttre konturen av axeln. Från rykande het för läsarna att rekommendera en uppsättning delta. Men först några ord om deltoideusmuskeln.

    Några ord om deltan:

    Under utbildningen måste du i första hand ge resultat. Muskeln i slutet av ett träningspass bör bokstavligen förstenade och vägrade. Du kan inte flytta din hand efter? - Det innebär ett bra jobb. Och som är villig att gå uppför trapporna i 30,40,50 .. upprepningar! Det finns en stark anda!

    Du bör sträva efter att åstadkomma pumpning. Utför inte upprepa att bara göra, känna musklerna arbeta. Du kan välja att utföra 2-3 set till slut och känna muskelpumpning.

    Och alltid sträva efter att tidpunkten för toppmuskelsammandragning, förlänga den här gången, gör ett stopp på toppen av amplituden. Trots allt, i detta läge kommer du att arbeta en muskel djup, och alla muskelfibrerna har tid att känna tyngden.

    Champions säger 12 repetitioner per set är fortfarande långt ifrån ett jobb som att sträva. Huvudregeln bör vara dina känslor under utbildningen, så att du kommer att förstå, jag gör ett par oplanerade metoder behöver.

    Sluta jaga den stora vikt, det bodybuilding! Placera den andra mål i sig, och vikten är inte en prioritet. För vissa övningar du behöver göra en löjlig vikt, men det betyder inte att arbetet inte kommer att bli.

    Lyckas i arbetet med endast de deltat som inte arbetar blint. Håll mentalt på jobbet deltan för blodflöde, medan det för muskel hårdnar. Det enda sättet du kommer att uppnå maximal pump.

    De säger att effektnivån beror på våra gener. Men inte bara volymen av våra muskler. Pumpa, pumpa, pumpa och igen! Och muskel är definitivt börja växa.

    Dagens tips: förtroende, men kontrollera. Ta en kurs för att arbeta deltan och vänta på resultatet.

    Anläggningen ligger på deltoideusmuskeln:

    1.                  Pressar med hantlar i en sittande ställning.

    metoder

    repriser

    4

    12-50

    Vid starten, med positionen för sitter på en gymnastikbänk, är vi fokuserade med fötterna. Hantlar Håll rakt och grepp i startposition höja dina händer, böja dem vid armbågen (armbågarna parallellt med golvet strikt hålla), och håll hantlarna i linje.

    Vi trycker hantlarna uppåt, inte slår mot varandra, räta armarna vid armbågen.

    För bättre pumpning, till utgångsläget tillbaka hantlar slow motion.

    2.                  Lyft hantlar i handen från en sittande ställning.

    metoder

    repriser

    4

    12-50

    I början, även acceptera läget att sitta på en gymnastik bänk, vi är fokuserade med fötterna. Händerna hålla rak, hantlar i höfterna.

    Upp med händerna parallellt med golvet från denna position. Höga händer inte plocka upp! På toppen kan du stoppa, sedan tillbaka hantlarna till utgångsläget.

    Tips: Välj en hantel vikt är inte alltför tung, så att på toppen av amplituden, kan du göra en tydlig stopp.

    Och inte vackla kroppen när du lyfter hantlar.

    3.                  Späd handen via block i backen.

    metoder

    repriser

    4

    12-50

    Att bli mellan blocken, vi luta och hålla handtaget tvärblocken. Vi tillhandahåller avels händer. På toppen av amplituderna slutar, måste du gå tillbaka till utgångsläget.

    Denna övning bör hjälpa dig att räkna ut de bakre balk deltan. Du behöver bara känna det.

    4.                  Hand utspädningar med användning av block i en stående position.

    metoder

    repriser

    4

    12-50

    I början och blir mellan blocken, blocken hålla handtaget framför ett kors.

    Förflyttningen av händerna i denna övning är identisk med lyft hantlarna till sidorna av sittställning. Vi föder även händer och gör ett stopp vid den tidpunkt då händer är parallella med golvet. Den enda skillnaden är att när man arbetar med block korsade rep.

    Sakta tillbaka till utgångsläget. Med tanke på att detta

    14/03/å
    Efter att ha arbetat för de främre och mitten av deltat.

    Pressar med hantlar i en sittande ställning:

    Detta är den enda övning som ger en mycket allvarlig belastning på deltat. Motion polyartikulär, så det kommer att fungera med mer tyngd. Vårt mål i denna övning - för att uppnå en viktökning på deltoideusmuskeln. Utbildningen kan varieras som en lite enformiga och många upprepas. Det är tillrådligt att inte tillräckligt re: 6-10 gånger, inte mer.

    Även säkrare för lederna att utföra bänkpress med hantlar, att ibland nödvändigt att ta in i händer och hals stav. Bara inte ta en mycket tung vikt, inte mer än vikten av hantlar.

    Pressar hantel sitter - bas, därför är det lämpligt att börja träna med denna övning. Efter vidare till isolering övningar.

    Några ord om tekniken.

    Till att börja med ta ställning att sitta på bänken, fast kramade midjan till baksidan bänkar. Inte avfärda huset, eller börja utföra lutande bänkpress, även på bröstet. Håll kroppen rak.

    Hantlar hålla fast grepp på linjen, insidan av handflatan av hans eget. Armbågarna lyft för att bilda en rät vinkel mot den böjda armen. Här är utgångsläget.

    Var noga med att notera att du måste hålla huvudet rakt, inte sluttande framåt.

    Från denna position, gör hantel bänkpress upp, räta armarna. Förresten, om du inte ändrar grepp på de bästa Distribuera hantlarna parallellt med varandra, arbetet i sin tur på de främre delts.

    För att korrekt kunna utföra den här träningsutrustning, hantlar sten på uppgång förbjuden. Andas ut gör upptill, när kläm hantlar. Dessutom, tänk på att motion bör ske snabbt, men stadigt. Inga stopp eller längst upp eller längst ner på de punkter, kommer att ha tid att vila efter att trycka på. Och noga övervaka utrustning, för att inte tappa kontrollen.

    Alternativet för dig:

    Bänk i simulatorn isoleras som ett gångbart alternativ.

    Naturligtvis står mot regimerna, låt bommen, ingen kommer.

    Men det är bättre att välja pressar stången i en sittande ställning.

    Isolera genomsnittliga delta.

    Lyft hantlar i hand i en sittande ställning:

    På något sätt lyckades jag glömma delvis övningen, men förgäves, är det en stor isolering övning i mitten delts, eftersom kroppens muskler inte deltar. Det bästa är naturligtvis utföras i sittande ställning, för att inte ansluta det organ som tar lasten från deltat.

    Stiger i hand rekommenderas att utföra omedelbart efter zhimom, och här är varför. Efter motion regimer absolut nödvändigt isolering på varje bunt. Och eftersom den genomsnittliga balken råder i att skapa muskulösa skuldrorna, börja med stiger i sidan.

    Ingen gör övningar på isoleringen från den enorma vikt. På den styrka du behöver för att arbeta i grundläggande övningar. Välj därför en hälsosam vikt, lyfta 10 - 12 repetitioner per set.

    Några ord om tekniken.

    Positionen, sitter på bänken är densamma som i den första övningen. Bara sätta foten är smal, för att inte chitingovat på klättrar. På lutar huset måste stå stilla.

    Armarna rakt, men inte låsa leden, lämna en liten böj i armbågen. Böj inte armbågarna starkt, annars förlorar teknik och medelstrålande är normalt att utarbetas. Hantlar hålla grepp parallellt med varandra. Huvudet inte avfärda, vare sig framåt eller tillbaka, fortsätt rakt.

    När hissen är bättre att börja rörelse med armbågarna till den slutliga positionen av armbågarna var något över handleden, hantel parallellt med golvet. Ovan andas med en liten fördröjning av andedräkt.

    Än en gång om vikten! Du kommer att inse att du har valt är för stor för dig vikt om på toppen måste man kraftigt böja armbågarna på grund av sin vikt. Minska vikten, inte offra teknik.

    Kanske i processen du börja chitingovat och nickade kropp. Detta är acceptabelt, men inte riva av ryggen och midjan från baksidan bänkar.

    Alternativet för dig:

    Stiger i hand i simulatorn isoleras som ett gångbart alternativ.

    Naturligtvis, anti-utspädning på blocken, ingen kommer.

    Men det är bättre att välja uppgraderingar redan i handen, i en stående position.

    Växla till fronten och mitten av deltat.

    Thrust stång till hakan i stående ställning:

    Detta är säkerligen inte den viktigaste övningen, och därför kan vi inte utföra det första numret, men ändå, det grundläggande övning. Med mer tyngd i den här övningen kommer vi inte att fungera.

    För att förbättra effekten av motion är bättre att sätta det i slutet av komplexet där vi kan avsluta deltat och låg vikt på grund av utmattning.

    Några ord om tekniken.

    I början, stå rakt, hålla ryggen, skruva åt pressen, platta axlarna, benen lätt böjda vid knäna, fötterna axelbrett. Väljer att utöva EZ-post, för att minska spänningar i handlederna och undvika skador. EZ-post hålla greppet, bredd axeln isär. Ta hand om de axellederna, inte sätta nära borsten på halsen, är det traumatiskt och minskar amplituden av rörelsen.

    I utgångsläget baren Håll framför henne, utan att luta kroppen framåt.

    Lyft sedan skivstång upp, ju högre desto bättre, upp till hakan. Om du har några symtom på smärta i axlar, höja ribban är inte hög, inte högre än den nedre kanten av bröst. Endast rörelsen utförs genom att lyfta armbågarna, inte dra i baren av händerna, och inte gunga kroppen. Armbågar bör placeras, är det inte nödvändigt att minska dem på toppen. Andas ut - vid toppen amplitud.

    Alternativet för dig:

    Traction i simulatorn Smith återhämtat sig som ett gångbart alternativ.

    Naturligtvis, mot syftet med hantlar, ingen kommer.

    Men det är bättre att välja redan dragkraft stav med en rak bar.

    Enligt planen för delta front.

    Lyft skivstång framför honom i en stående position:

    Denna isolering övning kommer att sätta arbets främre balkar deltamuskeln muskler, särskilt efter att ha arbetat på mitten och bakre balkar.

    Post välja en sådan vikt att göra 10 - 12 repetitioner utan förlust teknik. Ibland är det möjligt att öka vikten av stången, gör färre repetitioner.

    Om de främre balkarna har dåligt utvecklad, sätta denna övning den andra siffran efter pressarna.

    Några ord om tekniken.

    Utgångsläget, stående, liksom i föregående övning. Stange hålla på vikt, inte håller i kroppen, grepp i axelbredd.

    Glöm inte risken för skador på grund av hård ram, så vid första tecken på smärta, gå till hantel att ge en gemensam stor frihet.

    Utför varje övning långsamt höja ribban till nivån för nyckelbenen. Inte högre, annars arbetet blir trapetsoid och den önskade lasten inte avsluta de främre delts. I syfte att förlänga tiden för reduktionen sker i toppositionen av fördröjningen.

    14/03/å
    Destruktiva metoder för pumpnings triceps

    Blödning triceps - är det lika svårt som pump tillbaka och bröstmusklerna. Mere pressar ner kommer inte att ge dig det önskade resultatet någonsin. Pressar ner bara komplettera komplexet. 
    Destruktiva metoder för pump triceps - består av två komplex. Den första - kraften, den andra mer intensiv.

    Låt oss gå!

    Den första etappen av dödliga metoder för pump triceps - ren kraft komplex. Sedan arbeta med triceps liknar arbeta med ryggen och bröstet, och övningen kommer att vara styrka och malopovtornymi. Vi arbetar på att foten med den högsta driftvikter.

    Från och med den första uppsättningen av smalt grepp bänkpress Smith ligger på simulatorn för att uppnå maximal isolering av triceps. Den första är bara en övning med tanke på det faktum att de involverade axel- och armbågsleder, vilket gör att ladda triceps per vikt. Tips: Att värma upp dina muskler, fungerar som en starter två eller tre uppsättningar.

    Det första steget:

    1). Körning den första övningen "nära grepp bänkpress liggande på simulatorn Smith", enligt följande:

    uppsättningar

    Försök igen

    5

    12; 10; 6; 6; 10

    Observera att när vi inte tar en kritisk vikt som motion vi öka vikten.

    De första 12 upprepningar som utförs med en relativt liten vikt. Efter 10 repetitioner på den andra vikt tillsätts. Följ de första 2 uppsättningar inte i uppvärmnings rytm, ska arbetet vara klart. Den tredje Setu finns färdiga till en stor vikt. I tredje och fjärde set viktgränser. Inte tappa fart i tredje set, innan vägran att följa den fjärde. Den fjärde uppsättning av 6 repetitioner, som den tredje. Det är den fjärde uppsättningen är nödvändigt att bryta triceps. Men det är inte allt! Den sista, femte set väntar på oss. Den femte uppsättningen är relativt lätt, med betydligt mindre vikt. Dessa 10 repetitioner i den femte uppsättningen ska inte du slutligen spika ner, utan snarare att uppdatera efter slakt av den tredje och fjärde set speciell.

    Tid för vila! Vi gjorde ett bra jobb, så låt musklerna slappna av lite. Efter en paus, gå till nästa övning.

    !!! Baserat på det faktum att de triceps behöver särskild styrka arbete, bör följande övningarna också vara tung. Naturligtvis första svår uppgift oss ganska utmattad, men den takt vi i alla fall, inte förlora. Så kom ihåg, de flesta komplexa nätverk, med den största vikt - detta är den första uppsättningen i varje övning. Följande - gör med mindre vikt, men inte mer än 10 repetitioner. !!!

    2). Körning den andra övningen "förlängning av huvudet med EZ-bar":

    uppsättningar

    Försök igen

    3

    6; 6; 10

    Motion förlängning av huvudet med EZ-bar är bra eftersom i början av sina triceps genomförandet är i ett tillstånd av extrem spänning. Följaktligen, kommer vikten att stiga starkare kontraktion av triceps muskler.

    Vi rekommenderar inte att ersätta skivstång på hantlar för denna övning. Händerna håller ett brett grepp, armbågar bör fastställas så att inte minska effekten av övningen.

    3). En tredje övning "dips":

    uppsättningar

    Försök igen

    3

    6; 8; 10

    För att utföra övningen med hjälp av ett bälte med en kedja. Att bli på raka armar och sakta lägre i golvet. Och pressa hans kropp upp. Luta inte kroppen samtidigt. Utför övningen utan pauser vid de övre och nedre positionerna.

    4). Körning den fjärde övningen "trycker ner på blocket"

    uppsättningar

    Försök igen

    3

    10; 10

    Och sedan kom den efterlängtade ögonblick för att pumpa i fjärde övningen. Ner till den blå i ansiktet, för att ge maximal triceps blod. Och göra lite av trötthet upprullning, måste du bokstavligen känna blodtillförseln under träningen. Varning, inte upprepa vanliga misstag, inte späda armbågarna åt sidorna i denna övning när du gör bänkpress, inte ut över hela kroppen av handtaget.

    Och så, utbildning triceps genomförda inom ramen för den första uppsättningen. Ändå finns det en andra komplex. Komplex bör växla från träning till träning. Mellan träningspassen ett uppehåll på 4-7 dagar.

    Den andra uppsättningen:

    Den andra uppsättningen representerar blocken, men arbetar i en intensiv rytm.

    1). Den första övningen i andra komplexa - "den franska pressen på blocket."

    Systemet är som följer:

    uppsättningar

    Försök igen

    5

    12; 10; 8; 8; 10

    Fransk press för att blockera den mest effektiva övningen, som triceps alltid spända. Var noga med att hålla armbågarna stilla och så smal som möjligt.

    Styr dina armbågar, de är samma i detta arbete är i kontrollzonen dina ögon. Bänk satt närmare till enheten, och sedan handtaget inte kommer att dra dig från bänken.

    2). Drivning av den andra övningen "förlängning av huvudet på blocket":

    uppsättningar

    Försök igen

    3

    8; 10; 10

    Det är bättre att göra övningen i den position, som står med ryggen mot den övre enheten. Om du vill använda det nedre blocket - minska vikten.

    3). En tredje-övning "förlängning av handen i lutning":

    uppsättningar

    Försök igen

    3

    8; 10; 10

    Ta inte denna övning för mycket vikt, kommer han att rubba balansen i rack, och rörelsen är en idiot.

    Det viktigaste är att denna övning sker långsamt, långsamt räta ut armen i den övre positionen, och långsamt släppa handtaget. Släppa handtaget endast när det finns en stark spänning i triceps.

    4). Körning "läge ner omvänd grepp" den fjärde övningen:

    uppsättningar

    Försök igen

    3

    10; 10

    Än en gång, hej, pumpa! Kontrolleras, den mest produktiva utförandet med en hand.

    Två komplex pumpa mjölk produktionstekniker triceps göra allt, som vill öka sina triceps på en 3 - 3,5 cm på bara två månader.

     

    14/03/å
    Blås för defekter

    Du är säker på att med din kropp en hel del problem, och tror att åtgärda de brister som kommer att ta år? I själva verket, har kroppen brister alls. Vi bestämde oss för att göra sig av med dem en gång för alla?! Var vid gott mod! I ett svep, ju mer vi har förberett för dina recept, beprövad genom åren du har att göra? Ta och uppfylla vad som skrivs.

    Inga högar!

    Släpar efter i utvecklingen och inte blöder bröstmusklerna? Håll upp resultatet. Hur länge? Det är inte uppenbart bröst!

    Komplex:

    övningar

    uppsättningar

    repriser

    Lutande information om blocket

    4

    10

    Lutande hantel pressar

    7-8

    10

    delning

    3

    10

    Den huvudsakliga utövandet av denna komplexa - lutande bänkpress. Innan du börjar, är det lämpligt att värma upp, nämligen att göra 2-3 ljus tillvägagångssätt, men på den horisontella linjen. Denna träning är inte perenapryazhet delts, till organ som inrättats fungerar. Efter, att vinkeln på bänk i 30-40 grader och ta en startposition. För i förfarandet enligt utövandet öka belastningen på det inre området av bröstmusklerna, rotera handleden, vilket minskar vinkeln på hantlar.

    Hemligheten utförande: hantlar, måste du ta på en partner. Varför? På grund av den nödvändiga vikten. I så fall, om du självständigt kan höja hantlarna, kommer att ha någon effekt. klicka därför med rätt vikt, och även när du är försäkrad för din säkerhet.

    En hylsa som inte är pop!

    För biceps övning är huvudlyftstången stående. Men denna övning inte riktar sig endast till massan, som mellanrörelseomfång i den största sänkningen av biceps. Om du vill utveckla en topp, måste du träna för att få den största sänkningen av biceps är inte i mitten av amplituden, och i slutet. Vi föreslår att du följer topphöjd, och ser inte ner på honom, som vanligt. För att göra detta kommer vi att titta i spegeln.

    Och så, i början! Vi utför bockning vid höga block. Lockar i övningen fortsätta tills biceps topp är den högsta. När kommer du att ta ställning för den maximala toppen, hålla positionen för 2-5 sekunder. Du är klar! Mer! Och även lite! Alla räta armar. Så, genom visuell inspektion, kommer du att uppnå den ultimata höjd biceps. Gör 7-8 set med 10 repetitioner. Vår kropp vänjer sig vid samma teknik. Dikt i ett par veckor, kommer vi att ändra det upp en bit. Således, bortsett från toppen av pinnen, kommer vi att försena rörelsen i mitten av amplitud, sedan igen för att återföra handtaget till den övre punkten, och först därefter från toppen av återgången till utgångsläget. Således har vi en rörelse kombinerar och saktar ner och upprepa.

    Bonus för läsarna: annan övning för att nå målet! Denna övning - alternerande hantel böjning i sittande ställning. Men det kommer att föra oss till en speciell teknik. Vi är inte i färd med att övningen sig palm utåt, kommer vi först distribuera handflatan och så inte längre kommer att ändra sitt läge.

    Triceps pumpas upp, så att säga, för att pumpa det?!

    Eller triceps triceps muskler är muskeln, med hjälp av vilken förlängningsarmen bakre grupp. Triceps består av tre så kallade paket: lång, mediala och bokstav. På grund av denna struktur, triceps uppstod och började spela, behöver inte utföra övningar på vikt, såsom det franska bänkpress, pressar ner och motion med en vikt över huvudet.

    Så motion är en förlängning av händerna bakom huvudet med en hantel. Utför varje övning minst 10-12 repetitioner per set, varje hand skift. För hantel övningar, väljer denna tyngd, så att du kan plocka upp på triceps, och inte chitingovat. Under övningen hantel är nödvändigt att sänka den nedre att känna spänningen i triceps. Armbåge hand som utför övningen, ta undan.

    Rådet. För att starta, plocka upp en hantel med en liten vikt för att utveckla muskelminne och i framtiden, gör övningen korrekt.

    Hur länge övningen? Efter 2-3 uppsättningar komma till spegeln och visuellt bedöma triceps tillväxt. Om det inte finns någon tillväxt, fortsätter vi framåt! Sådan slakt komplex är önskvärt att göra varje 7-10 dagar för att undvika överträning.

    Magen är, ingen press!

    Vi satt på en diet, avrundat uppåt allt fettet, fettet är borta, men bilden är fortfarande partisk? Tja, för dig, ett omfattande program, som är hemligheten till en speciell sekvens av övningar. Så det borde ställa strikt ordning.

    Komplex:

    1). Omvänd Crunch: horisontella kroppsställning på bänken (utan lutningsvinkel), händerna bakom huvudet håller på bänken, halv böjda ben - denna situation utför vridkraft press lyfta bäckenet;

    2). Sido twist: från en liggande ställning på ryggen (händerna bakom huvudet, ett ben i en vinkel på nittio grader, det andra benet böjt, i beroende av det) dras till armbågen heteronymic ben, utför vridning.

    3). Vrida med raka ben: raka ben lyft uppåt när vridning dras till fotsulorna.

    4). Förlängning tillbaka liggande: position på magen, nedåt. Händerna bakom huvudet, lyfter huvudet och axlarna upp.

    5). Pil: att bli stolläget (på knän, händer på linjerna), dra händerna framåt och bakåt med motsatt ben. Bo i detta läge under 10 sekunder. Återvänder till utgångsläget, upprepa med andra benet och med den andra handen.

    Detta komplex utföra 10 reps per set. Antalet uppsättningar beror på din fysiska kondition, 30-60 sekunder vila mellan omgångarna. Lägg varje vecka antalet repetitioner i nätverket. Enligt resultaten, måste du gå upp till 20-25 reps per set.

    Denna oattraktivt förhållandet mellan bredden av axlarna och midjan!

    Vad skulle överraska andra, men fungerade inte! Så det var inte förrän i slutet av pumpade mediet delts. Troligtvis, gjorde du bara bänkpress, och använde inte mitt delts.

    Sido utspädning av hantlar kommer att hjälpa dig att rätta till situationen. Stor vikt bör undvikas, eftersom det är nödvändigt att uppnå en renhet av prestanda. Gör 6-8 set med 8-12 repetitioner.

    Efter följer axelryckningar, i olika varianter som kommer att hjälpa räta på ryggen.

     

    14/03/å
    5 mördare övningar på press

    Idag ser vi till dig topp fem, enligt många erfarna idrottare, övningarna vid press kommer du att kunna utföra för utarbetandet av block, som ett alternativ till vår kärlek och effektiv vridning.

    På sin egen twist - stor övning med en konkret garanti för resultatet. Men, alltid Det är där, men. Under utbildningen fick vi lastade och så pressen, på rygg och ben. På grund av denna vridning är inte lika effektiva. Ja, och inte vrida en större amplitud, intensitet - inte ett alternativ. Så snart vi tar den extra vikten omedelbart gör sig gällande rygg, arter som redan mycket.

    Vårt alternativ - en komplikation av tränings biomekanik. På grund av komplexiteten, är pressen äntligen börjar vill att vi ska arbeta så att blocken inte långt borta. Du kommer att uppskatta enkelheten och säkerheten för dessa övningar.

    Den första övningen - "CLOCK"

    Nivå fem av fem.

    Syftet med detta arbete är att studera botten av pressen och de sneda magmusklerna.

    För den här övningen måste vi dra ribban. Bred grepp genomföra ribban och hänger på den fritt. Vi gör en kraftfull andetag, sila med pressen samtidigt höja benen upp till röra koordinat fötter. Från fötternas position tryck på fältet, långsamt underbenen inte är rakt ner och till vänster. Då igen höja benen upp röra sulorna av ribban, och släppa benen, den här gången ner till vänster.

    Efter tre lift fötter till baren på tekniken med "timmar", utelämna fötterna på golvet. Detta villkor är inte nödvändigt, det beror på din fysiska form, om formuläret tillåter, kan du omedelbart gå tillbaka till baren för att upprepa övningen.

    På grund av det faktum att när utövandet inblandade, inte bara pressen utan även lår biceps, bör utföra stretchövningar hamstrings två gånger i veckan.

    Med tanke på att övningen är svårt, efter två veckors utbildning du kommer att känna, och viktigast av allt kommer att se resultatet.

    Den andra övningen - "Candle"

    Nivå fem av fem.

    Syftet med detta arbete är att studera rectus abdominis från topp till botten.

    För den här övningen måste vi gymnastikbänk. Ligg på en gymnastikbänk, kramar om sin kant. Lyft benen. På andas, på styrkan av rörelsen, utan ryck, lyfta upp benen, bryta bäckenet, nedre delen av ryggen från bänken. Betoningen på en bänk på axeln, hals och nacke förbli orörlig på bänken.

    Beroende på det faktum att motion är komplicerat i utförandet, börja med en upprepning. Som muskelutveckling, öka antalet repetitioner till 5-7. Och om du vill helt papperskorgen, i stället för horisontellt gymnastikbänk gå på sluttningarna. Antag att den lutande bänk oöverkomligt svårt, men otroligt effektiv.

    Den tredje övningen - "dubbel twist"

    Nivå 3 av 5.

    Syftet med detta arbete är också en studie av rectus abdominis från topp till botten.

    Denna övning kom till bodybuilding från kampsport. För övningen, behöver vi inte någon utrustning alls. Så, ligga ner på golvet, lyfta huvudet något. Ställ upp händerna bakom huvudet, räta ut benen framåt och höjer golvet med 8-10 centimeter. På andas samtidigt lägga till hända i midjan genom att dra knäna mot bröstet och lyft skulderbladen uppåt. I startläget tillbaka på utandning samtidigt sänka bladen och ben.

    Tricket med denna övning är att pressen är alltid i ett tillstånd av spänning, på grund av att baksidan av nacken och benen inte sjunker till golvet. Dessutom är storleken på rörelser av kroppsdelar i förhållande till varandra läggs till den totala effekten utgång. Bara inte lossna sin älskade, inte sätta fötterna på golvet eller på baksidan av huvudet, annars blir resultatet inte kommer att bli. Antalet upprepningar av övningar "dubbel twist" bör vara lika med antalet repetitioner som du normalt gör under normala vändningar i raka set.

    Den fjärde övningen - "sparkar"

    Nivå 4 av 5.

    Syftet med detta arbete är att studera botten av pressen och de sneda magmusklerna.

    Denna övning kommer även till oss från kampsport och perfekt fastnat i bodybuilding. För övningen, kommer vi att använda boxning väska. Acceptera boxare hållning, något böja knäna.

    Om du kommer att träffa höger fot, kroppsvikt på vänster ben, sätta din högra fot något åt ​​sidan och tillbaka. Vispa påsen höger fot, nämligen ökningen av foten, i midjehöjd. Följ tekniken av övningen, slå det uppkomsten av foten, inte på tå. Blåsa var stark och snabb rörelse på stöd vänster ben gör en U-sväng samtidigt finns en rotation i huset i slagets riktning.

    Vid kontakt av foten med en påse, eftergivlig kropp framåt och känna spänningen i de sneda magmusklerna. Homing. Nästa slag att vara högre än den föregående.

    Den femte övningen - "lyft bäckenet på bollen"

    Nivå 4 av 5.

    Syftet med detta arbete är att studera rectus abdominis från topp till botten.

    För den här övningen behöver vi ett gym boll. Armbåge och underarm är fokuserade på bollen, med ett horisontellt kroppsställning. Fotstöd strumpor på golvet, bör klackar vara från golvet. Från denna position, falsning i midjan, podkatyvaya långsamt till sin boll samtidigt lyfta bäckenet uppåt. Ingen tid att vila, återvänder vi till utgångsläget.

    Denna övning i pressen är inte så lätt som det kan tyckas vid första anblicken. Så, som vill trycka på en tvättbräda, framför bollen, 20-25 repetitioner. Och du kan!

     

    10/01/å
    Finns det någon mening med steroid förväntade kurser?

    Q: "De flesta av de kurser av anabola steroider, som ni skriver, eller sista 8-12 veckor, eller exakt två veckor. Varför är det så att när cykeln är längre än 2 veckor, kommer du tenderar att förlänga det upp till 8 veckor, och ibland längre? Det finns några situationer där längden av fortsättningskurser vettigt? "

    A: Naturligtvis är dessa situationer inträffa.

    Anledningen till att vissa steroid kurser varar exakt två veckor, och varken mer eller mindre, att när varaktigheten av undertryckande av naturliga testosteron produktion är 14 dagar eller mindre, är återhämtningen förvånansvärt snabbt, men betydligt långsammare så snart en person mer än denna gräns. Så om din kurs är längre, i de flesta fall, "det är vettigt" att göra det mycket längre. Endast i mycket sällsynta fall kan det finna orsaken (om någon existerar) att fortsätta kursen mindre än 14 dagar.

    En orsak till den relativa sällsynthet 3-7 veckors kurser som jag gör dem i syfte att uppnå de mål och uppfylla preferenser varje idrottsman, och inte innebär någon egen ram. Till exempel var jag ständigt ombedd att göra 8- och 10-veckors kurser, men enligt min mening, har ingen någonsin bad mig att hjälpa honom göra pratyazhёnnostyu kurs i sju till nio veckor. Det är bara den mänskliga naturen att de flesta föredrar att ha sin kurs var runt jämnt antal. Men ett udda antal veckor kan vara lika effektiva.

    Mellan antal veckor, exempelvis 3-7, kan vara särskilt lämpligt när det gäller utbildning cykler, på grund av som ändras varje vecka belastning och (eller) mängden träning. I detta fall, oavsett vad du gör - det enda träningscykel, eller flera, den ena efter den andra - gör det förmodligen meningsfullt för dem att anpassa din kurs av anabola steroider.

    Varaktigheten av steroidanvändning inte alltid måste följa hela längden av utbildningen; Steroider kan användas vid en tidpunkt när utbildning hårdare eller få muskelstyrka och är mer benägna.

    När du tränar cykler går en efter en, eller upprepas några gånger, varvat med olika andra pass, sedan en annan fråga är, hur planerade "mellanliggande" vecka. Som regel, det beror mycket på det enskilda fallet, men användningen av sanna principer kommer fortfarande framgångsrikt planera.

    10/01/å
    Steroider i utbildningen

    Införandet av kortvariga steroidkurer i ett program för styrketräning

    Fråga: "Jag började min träning med klassisk vikt progression, försöker lägga till en upprepning varje vecka, och sedan, på att nå 12 reps, öka vikten och börja om på nytt. Så jag fick till den punkt där det blev omöjligt att tillåta en upprepning. Jag bytte till 5 uppsättningar av 5 reps, lägga vikt varje vecka, men här var det samma historia. Jag lyckades inte att träna på detta sätt. Kan du föreslå hur jag utvecklas varje vecka, samtidigt som den innehåller min sätt steroid kurser. Jag vill gå upp i vikt och effektivt öka styrkan, blir starkare för min vikt. Jag är ganska färdiga beräknar och upprätthålla en träningsdagbok. "

    A: Vad du har upptäckt - det är bara en truism.

    Efter slutar perioden lätt framsteg, lägga till, säg, 2 kg varje vecka - bara overkligt. Om detta vore möjligt, skulle det ha visat sig att män skulle läggas till 104 kg per år i bänkpress, bänkpress över huvudet, och så vidare. dvs. den som skulle göra det för, säger, 5 år skulle lägga till mer än 500 kg.

    Lägga till en upprepning varje vecka kan vara ännu svårare, eftersom vanligtvis innebär ytterligare upprepning styrka ökning på 2-5%.

    Som ni själv uttryckte det, att införa förändringar varje vecka, kan du göra framsteg, som är möjligt.

    Ett alternativ är att hitta för varje övning som vikt som du kommer att kunna göra två uppsättningar av 9 repetitioner och vikt som du kan göra 2 uppsättningar 3 reps. Sedan beräkna någon liten ökning, till exempel, 5% av denna vikt, 2 uppsättningar av 3 repetitioner.

    Som ett exempel, antar nu att en viss aktivitet, kan du göra de två uppsättningarna av 50 upprepningar av 9 kg och 2 uppsättningar av 75 repetitioner med 3 kg. Öka vikten med cirka 5% kommer att föra denna siffra upp till 80 kg. Skillnaden mellan de 80 kg och 50 kg - 30 kg.

    Nästa steg - är sex steg utgående från och slutar 9 repetitioner 3 repetitioner. Därför delar du 30 kg till sex, och varje steg kommer att läggas till 5 kg.

    Således kommer du att börja en utbildning cykel med 2 x 9 till 50 kg, och varje efterföljande veckan minska antalet repetitioner med en upprepning, medan tillsats av 5 kg. Du slutföra Utbildningen i nivå med 2 uppsättningar 3 reps med 80 kg, 5 kg bättre än index, som du startade.

    Använd steroider kan börja veckan med 6 repetitioner och avsluta veckan med 4 repetitioner, vilket resulterar i kretsen 3 "på steroider" / 4 "mellanliggande". En mer konservativ strategi skulle vara att använda endast på vecka 6 och 5 repetitioner och därmed använda steroider Schema 2 "på" / 5 "mellan." Var och en av dessa lägen kräver en mental säker på att du kan gå en vecka med 3 repetitioner utan "kemiska" hjälp. Ett annat sätt är att börja använda steroider under veckan från 6 repetitioner och hålla upp till en vecka med 3 repetitioner, men då måste man lägga till två veckor i någon annan utbildning innan nästa kurs. Denna metod gör det möjligt för två kurser per år mindre, men kommer sannolikt att vara jämförbara med resultaten.

    Detta är bara en möjlig metod; Det finns många effektiva sätt. Som en allmän riktlinje, för den allvarligaste programtid, det mest effektiva tid att använda anabola stöd - oftast den sista tredjedelen eller den andra halvan av programmet, beroende på om du vill använda steroider för hur länge.

    10/01/å
    Vad är minimiålder för tillträde av steroider?

    A: Om lyften tillbringat många år att få erfarenhet av utbildning utan naturliga anabola steroider, är det troligt att verkligen lära sig att träna på rätt sätt. Detta är inte en liten sak. Liksom i många andra sporter, kan man läsa valfritt antal böcker och tidskriftsartiklar, eller granska valfritt antal filmer om utbildning, men sådan kunskap är fundamentalt skiljer sig från dem som en person får som ett resultat av det faktum att han tillbringade hundratals timmar i gymmet hall. Genomför en liknande tid "på slagfältet" för att få erfarenhet och se vad som fungerar för dig och vad som inte fungerar, och hur man ska anpassa din träning för att övervinna de olika hinder som du stöter på, är viktigt.

    Medlem som använder anabola steroider, aldrig lära sig detta, eftersom resultaten ger allt han gör.

    Detta betyder inte att den person som börjar använda anabola steroider vid en tidig ålder, inte kan lära sig att träna ordentligt. Bara i hans situation, skulle det vara mycket svårare för honom.

    Dessutom har en man som ägnade sig åt intensiv träning och konsekvent uppnår framgång i många år utan några anabola steroider, vet att detta är möjligt. Han har ingen psykologiskt beroende, och han är inte främmande för att arbeta i full kraft i gymmet utan läkemedels stöd. Börja använda anabola steroider, nästan alla av dessa idrottare kommer fortfarande svårt att använda och tåg i delårs veckor.

    Nybörjare som börjar ta anabola steroider för tidigt, ofta känner att utbildningen utan steroider - det är ett slöseri med tid. De är oftast för fort "slide" till nästa kurs, om alls, gör åtminstone några avbrott. Ofta i allmänhet bortse gäller behovet av att göra återhämtningen en paus mellan kurser.

    Återigen, detta är inte nödvändigtvis fallet med alla. Om en person har en stark vilja och tydliga mål, att ett sådant scenario kan undvikas.

    Enligt min erfarenhet, det fanns fall där idrottare har uppnått goda resultat vid användning av sådana läkemedel vid en ålder av 18 år. Dessa unga människor har varit mycket målmedveten, känslig, villkorslöst följt alla instruktioner var utmärkta tränare, och ofta hade en enorm sport potential.

    Ett aktuellt exempel: en ung man som hade alla nödvändiga färdigheter, men det led av den uppenbara bristen på muskelmassan hölls en 8-veckorskurs på 18 år, strikt följa alla instruktioner. Följande år, öppnade han varje match i sport säsongen och var en nyckelspelare i en av de tre bästa nationella universitetsgrupper. Han fick också ett stipendium och fullt stöd i denna mycket prestigefyllda institution.

    På det här fallet kan vi inte säga någonting negativt. Han hade all anledning att starta en kurs i det ögonblick när han gjorde det, i stället för att behöva vänta några år. Detta händer egentligen, men oftare det finns motsatta exempel när man ska tillbringa i gymmet, träna utan hänsyn till farmakologin för människor skulle vara mycket klokare första åren.

    Således är varje enskilt fall olika. Men mest av allt, jag håller med de allmänna rekommendationerna om när du kan börja tänka på anabola steroider. Som regel, tidigast efter några år av hårt arbete, när deras egen naturliga potential har redan i stor utsträckning uppnåtts.

    10/01/å
    Vilka resultat kan man förvänta sig en kurs av steroider?

    Fråga: "Hur mycket muskelmassa du förväntar dig från en kurs av steroider? Det är klart att de senare kurser inte kommer att ge samma resultat som den första kursen, men det fungerar alls? "

    A: Under den första kursen, kan öka muskelmassan vara 5 kg under de första två veckorna, eller ca 10 kg per 8 veckors användning. Naturligtvis under förutsättning att kursen görs korrekt, och du äter därefter.

    I fallet med två-veckors kurser, kan nybörjare brukar få av 2,5 kg muskelmassa för kursen, så länge som den når en total vinst på 12 kg nettovikt.

    I fallet med en 8-veckors kurs, andra kursen ger ofta en ökning av den totala 2,5-5 kg ​​mer muskelmassa.

    Efter en total netto viktökning når en högre nivå av 12-15 kg naturligt hög, ytterligare tillväxt är i allmänhet mycket långsammare. Detta är inte på grund av antalet kurser, och på grund av det faktum att personen har gått långt utöver den naturliga maximum. Dessa siffror är inte absolut. Vissa nå en mycket större.

    Vid någon tidpunkt uppsättningen av vikt kan reduceras, till exempel, upp till 1,5 kg per år. Sådan var utvecklingen av Lee Haney under perioden mellan den första och sista tävling, "Mr Olympia".

    I de fall där en person, av någon anledning, förlorar en hel del muskelmassa, kan återhämtningen vara mycket snabbt, som en nybörjare eller bättre. Om viktförlust (i beräkningen av den maximala) var låg, återhämtningen vanligtvis kan vara ganska långsam.

    I alla dessa fall, under "tillsats av muskelmassa," menar jag någon skillnad i vikt efter kursen, om olja ligger kvar på samma nivå, eller muskelmassa efter kursen, om hänsyn tas till de förändringar av fettmassa.

    Under kursen själv, kan väga (ungefär) med 4-5 kg ​​mer på grund av vätskeansamling i musklerna. Vid slutet av kursen vikten försvinner snabbt, eftersom Det representerar inte en faktisk ökning av sammandragnings protein. Men väga denna viktökning är lätt märkbar under kursen, och uppenbarligen ökar muskelstorlek.

    10/01/å
    Säker användning av steroider för äldre bodybuilders

    Säkrare och ansvarsfull användning steroider till kroppsbyggare äldre

    Q: "Under många år var jag i mitten" på steroider "ungefär samma antal veckor på ett år, som utan dem, och inom ramen för mina steroid kurser används vanligen ca 1000 mg per vecka. Nu är jag nästan 55 år gammal och jag börjar tro att det kommer att bli svårt för kroppen att upprätthålla alltid vikten, som jag nu har, och faktiskt, män i åldrarna som har riktigt bra hälsa, aldrig kännetecknas av en stor muskelmassa. det är ganska logiskt för mig att hjärtats förmåga att upprätthålla en viss kroppsvikt minskar med åldern. Och sedan, kanske, att rätten, de som tror att användningen av steroider har kumulativa negativa biverkningar. Hur kan jag minska användningen av steroider under tiden? Mellan kurser, jag fortfarande att återhämta sig ganska snabbt. "

    A: Jag själv är ungefär samma situation.

    Personligen tror jag att det skulle vara rimligt att ha råd att släppa, säg, ca 700 gram vikt per år. Det är, om 50 år du väger 90 "relief" kilo, sedan väger 83 kg till 60-årig ålder av 60, och 76 kg vid en ålder av 70 år är realistiskt. Kanske till och med 69 kg i 80-åriga, även om jag personligen är dock inte särskilt tänka alltför avlägsen framtid. I mitt fall, i denna situation, jag fortfarande skulle ha varit tyngre än 80 år än i sina 18 år!

    (Tidigare ville jag minska min vikt bara 0,5 kg per år, men vid närmare inspektion, är ovanstående scenario förmodligen mer realistisk.)

    Så vilken del av "användning reduction" kommer att ske gradvis minskning av personliga mål.

    Jag skulle också ha minskat antalet gram som används steroider under året fram till den nivå som krävs bara för att uppnå sina mål. Just nu kan du använda ungefär 26 gram per år, men den kan du förmodligen klippa den siffran till 15-20 gram per år för att uppnå dina mål.

    Tyvärr har jag inte har tillräckligt med information för att med säkerhet säga vilken version är säkrare för hälsa: att minska det totala antalet veckor på steroider under året, men på samma gång, med samma dos per vecka, eller behålla samma antal veckor på steroider år, men vid en lägre dosering. Jag hade beslutat på grundval av uppgifter om lipidprofilen, blodtryck, hematokrit nivå, och förekomsten av eventuella avvikelser i blodprover vid den aktuella dosen. Om dina tester är för närvarande bra, skulle jag ha minskat antalet veckor på året; Om testerna lämnar mycket övrigt att önska, skulle jag behöva minska dosen, samtidigt som samma antal veckor under året.

    I högre åldrar, kan det vara att föredra dos "nivå tillskott", det vill säga 100-200 mg per vecka eller Masteron Masteron och HCG, bara ibland passerar en kurs av steroider, trots allt, gå till HRT, behåller sin nivå av androgener i den högre gränsen för normalområdet.

    10/01/å
    Omvärderingseffekter av anabola steroider på senor


    Fråga: "Jag läste att testosteron teknik bromsar tillväxten av senor, jämnmod och Deca stimulera tillväxten, och Winstrol gör spröda senor. Jag vet inte vad jag ska göra, eftersom experimenten på råttor, inte kan ge en fullständig bild. Jag älskar att ta testosteron, men inte ett fan av Deca eller Jämnmod, även villiga att acceptera Winstrol. Men det sista jag vill få senruptur, särskilt med tanke på det faktum att jag föredrar generellt att utöva med låga reps. Vad är det verkliga läget med anabola steroider och tillväxt av senor, deras styrka och bräcklighet? ".

    A: Ja, resultaten av försöken med djur väcker idag många frågor. Det är uppenbart att människor ofta resultat skiljer sig från resultaten från de experiment med den ena eller andra djur, men det finns en annan anledning.

    Det faktum att forskarna inte kan justera nivån av östrogen i försöksdjuren. Detta trots det kända faktum att höga nivåer av östrogen hämmar tillväxten av senor, och överdrivet låga nivåer av östrogen ökar deras bräcklighet.

    Nästan varje kroppsbyggare kunde berätta forskare att östrogennivåerna ökar när testosteron administreras i suprafysiologiska doser östrogennivåer kan förbli normal vid injektions Deca eller jämnmod, i effektiva doser, och faller under standarder, endast när Winstrol används i effektiva doser.,

    Därför behöver de försök som inte ger någon information om effekten av androgener själva. Resultaten kan förklaras enbart genom det faktum att en större mängd östrogen hämmar tillväxten av senor, ökar överdrivet låg mängd sprödhet, är det inte nödvändigt kommer det att finnas någon skillnad mellan sig androgener i termer av direkt inverkan.

    Förutsatt att halten av östrogen bibehålls i normala intervallet, tror jag inte att problemen med senorna är resultatet av testosteron mottagning. Förbättrade förband som observerats när man tar Deca eller jämnmod, kanske inte så mycket ett resultat av att öka styrkan hos senor som ett resultat av att ta emot testosteron och närvaron av normala nivåer av östrogen.

    Winstrol® får inte försämra elasticitet senan, när östrogennivåerna förblir normala. Men ändå, jag skulle ha undvikit en försiktighetsskäl ta Winstrol under veckorna av året. Bara för att en låg nivå av östrogen kan fullt ut förklara resultaten av experiment med djur, betyder det inte att Winstrol (stanozolol), får inte heller bidragit till ökad instabilitet. En annan laboratoriestudie visar att stanozolol påverkar bildandet av kollagen hudfibroblaster annorlunda än nandrolon. Detta tyder på att skillnaden mellan Winstrol och andra androgener kan omfatta mer än bara en annan effekt på östrogennivåer.


    10/01/å
    Veckodoserings injicerbara steroider för kvinnor

    De "Olika injicerbara anabola steroider, vilken dos per vecka skulle du rekommendera för en kvinna som nästan inte vill riskera, men ändå vill få allvarliga resultat? Jag menar inte i jämförelse med kvinnor som ägnar sig åt professionell bodybuilding, eller samtida deltagande fitness konkurrens, men bara för att lägga till, säg, 2-3 kg ren muskel, förlora en del fett och få en betydande ökning i styrka. Vad är den lägsta dos som orsakade virilisering? Oavsett säkraste metoden du föreslår? "

    A: I termer av problemen med masculinization av kvinnorna en massa individuella skillnader. Några av dem kan börja en förändring av röst är bara 5 mg Dianabol per dag ... men oftast är denna dos jämförbar med 50 mg per dag för män, och förmodligen alla överens om att detta är en signifikant dos. Det finns fall även röstförändringar efter en enda injektion av 50 mg Deca. Jag säger inte att detta är den lägsta dosen som sedan påverkat kvinnan, men detta är ett exempel, som jag känner personligen. Ökad hårväxt i ansiktet, även ibland observeras vid relativt låga doser. Faktum är att i vissa kvinnor är detta helt enkelt på grund av förändringar i den naturliga hormonproduktionen med tiden, så att de är väsentligen alltid "på randen" av sådana förändringar. Mycket små doser kan pressa sin kropp åt sidan. I vissa fall, även oral DHEA utövade en sådan effekt.

    I det här fallet är en dos av 10 mg per vecka testosteronester, Primobolan, Deca eller ta Masteron vanligtvis något som du beskriver. De kan ge mycket konkreta resultat, men endast i mycket sällsynta fall orsaka problem när det gäller förändringar av rösten eller överdriven hårväxt i ansiktet.

    Allt ska tas, med hänsyn till individuella egenskaper. Jag skulle vilja föreslå att börja med hälften av den dos du känner dig bekväm med, gradvis öka dosen till högst 25% av tiden, och verkligen och fullständig bedömning av effekten innan du fortsätter till nästa steg.

    10/01/å
    Halveringstiden för de mest populära steroider

    Fråga: "Jag skulle vilja veta den verkliga halveringstiden av de mest populära anabola steroider, T3, Clenbuterol och antiöstrogener. Kan du förtydliga halveringstid, och att Internet indikerar en massa olika information om sin längd? "

    Om: Offentliggörande av information är ofta mycket annorlunda, eftersom farmakokinetiska studier ofta utförs av endast ett litet antal ämnen samtidigt, och ämnen kan skilja sig väsentligt från varandra. Vidare har alla ändar som är en blandning av urvalsprocessen och distributionsprocessen, vilket ger indikatorer på variabler, i synnerhet i den inledande delen av processen. Till exempel, de värden som erhölls för halveringstiden i människor av nandrolone decanoate intervallet från 7 till 12 dagar.

    Av detta skäl är det bättre att inte lita priimat någon en rapport, och analysera alla de tillgängliga data. Lyckligtvis är anabola steroider halveringstid nära relaterade till ett förutsägbart värde - koefficienten utgåvan (detta är vanligtvis ungefär lika lipidlöslighet i förhållande till lösligheten i vatten). I det här fallet, den enda skillnaden mellan de två steroid estrar är antalet kolatomer - på samma eller mycket liknande struktur! - Då varje ytterligare kolatom ökar halveringstiden på cirka en dag.

    Ur denna information för att bestämma så noggrant som möjligt halveringstiden av steroider kan också användas för liknande data steroider.

    För beräkningen av tiden för återhämtning eller att beräkna lasten du kan använda följande uppgifter om halveringstiden av anabola steroider, beprövade metoder:

    • Acetate: ca 1 dag

    • propionat: ca 2 dagar

    • phenylpropionate: cirka 3 dagar

    • enanthate: ca 5 dagar

    • cypionate: ca 6 dagar

    • Decanoate: ca 10 dagar

    • undekanoat: empiriska bevis har inte uppnåtts. Om vi ​​extrapolera är sannolikt att vara ungefär 11dney halveringstiden. Det är osannolikt att överskrida 14 dagar, eller åtminstone 11 dagar kommer. I sina beräkningar, återhämtningstiden vid användning jämnmod, antar jag 14 dagar, men denna siffra kan vara högre än vad som faktiskt behövs.

    Som för källan av steroiden, enligt teorin av 19-nor läkemedel bör läggas en dag, drar av en liten mängd av 5-alfa-reduktion, eller genom att tillsätta en liten mängd, för varje ytterligare dubbelbindning, och göra korrigeringen för skillnaden okänt steroidmetabolism. Men i praktiken är det verkar vara något behov av sådana justeringar. Uppenbarligen är det tillräckligt att enbart en sändning.

    Period T3 halveringstiden för olika människor kan variera, men grovt sett handlar det om en dag. Det digitala värdet är inte viktigt i praktiken, eftersom när man tar T3 behöver inte ladda ner och vilken dag det kommer att tas bort från kroppen det spelar ingen roll.

    Halveringstiden av Clenbuterol - cirka 1,5 dagar.

    Halveringstiden för klomifen, tamoxifen, toremifen och - ca 5 dagar. Halveringstiden av aromatashämmare anastrozol och letrozol - ca 2 dagar.

    10/01/å
    Användningen av trenbolon

    Vilka är de verkliga problemen som är förknippade med användningen av trenbolon?

    Fråga: "Jag är mycket intresserad av trenbolon, eftersom det finns en mycket positiv feedback och du är en tydlig supporter av dess aktiv användning. Men jag läste också en hel del material om de problem som det kan orsaka: problem i relationer, aggression, uppkomsten av känslor av ångest och sömnproblem! Vad som verkligen finns problem, och vad är chansen att jag kommer att möta dem? Kommer jag att kunna göra något, om problemet fortfarande uppstår? "

    A: Det viktigaste att det är nödvändigt att uppmärksamma när du använder trenbolon - denna dos.

    Redan 1998, när jag skrev den första artikeln i en två-veckors kurs för MESO-Rx, trenbolon dos av 50 mg per vecka var det nästan obefintliga och var i strid med bytuyuschimi medan rekommendationer. I böckerna av tiden det rekommenderas att använda mer än 1 mg per vecka Para, som en steroid så stark: antalet trenbolon, som finns i en injektionsflaska är 50 mg trenbolonacetat. De modigaste byggare, ovillig att vara begränsad till vad som rekommenderas vid den tiden, ibland tog Finaject 50 mg två eller tre gånger i veckan. Varje dag, ta ett antal trenbolon i allmänhet inte accepteras i USA.

    Men i Europa daglig injektion Paraaccepterades praxis bland seriösa och erfarna idrottare, så att med denna dos av trenbolon och jag ville arbeta. Detta och tog en dos av 50 mg trenbolonacetat per dag.

    Jag säger allt detta eftersom det i dessa dagar, är 50 mg per dag anses vara en mycket hög dos, och det är faktiskt ganska hög dos av denna steroid. Jag tror att det bör ses som trenbolon är ungefär 3 gånger mer kraftfull (koncentration per milligram) läkemedel än de flesta anabola steroider; detta tillvägagångssätt dos på 50 mg per dag "motsvarar" till ca 150 mg per dag av den andra steroiden. Detta är inte en låg dos. Inte överraskande, har denna dos allvarliga biverkningar.

    Nuförtiden, men om koncentrationen är i huvudsak från 75 mg / ml till 100 mg / ml av stål används i stor utsträckning i de högre doser av 75 eller 100 mg per dag. Jag tror inte att folk alltid är medveten om hur realistiska sådana höga doser. Att inte tala om 150 mg per dag.

    Det är inte förvånande att någon lider av negativa bieffekter från sådana höga doser.

    När det gäller biverkningar, de flesta användare lyckas undvika dem med en dos på 50 mg per dag, för någon dos bör inte överstiga 30-35 mg per dag, och att mycket få av dem som faktiskt inte tolererar trenbolon, främst på skäl som du nämnde, och på grund av nattliga svettningar som en större potential anledning.

    Och sedan finns det de också som kan använda 75-100 mg / dag eller mer utan verkligt problem.

    Å andra sidan finns det människor som kan använda 75-100 mg per dag eller mer utan att uppleva allvarliga problem.

    För att bekämpa de beteendeförändringar kan utöva viljestyrka. Någon så kommer att uppnå ett bra resultat, medan andra nästan ingen. Varje person som utvärderar resultaten. Vid problem med sömn, när det finns oftast inget behov av sömntabletter, då till exempel ibland att förbättra sömnen är nog att använda en hög kvalitet tillägg.

    Personligen fann jag att jag verkligen hjälper peptid en Mod GRF. Det hjälper inte att somna, men det förbättrar djup sömn fas efter att ha somnat. Men, naturligtvis, för många år jag göra utan Mod GRF. Dess användning är valfri, men det kan hjälpa.

    10/01/å
    Fördelar boldenon Propionat

    Boldenon propionat fördelar jämfört med andra steroid estrar av kortverkande.

    Fråga: "Jag är intresserad boldenon Propionat. Vilka är fördelarna han kan ha över de andra estrar av kortverkande estrar? Jag vill inte använda mer trenbolonacetat, eftersom även med 50 mg per dag med min flickvän beter sig som den sista avskum, ännu mer än vanligt. Ännu viktigare, på trenbolon jag sov mycket dåligt. Jag är också inte ett fan av testosteronpropionat grund av smärta efter injektionen. I allmänhet skulle jag har försökt aldrig boldenon, så kan du berätta om honom? "

    A: Personligen tror jag att idén om boldenon Propionat själv bara underbart. Boldenon har relativt få biverkningar jämfört med de flesta andra anabola steroider. Konvertering till östrogen är mycket låg, och i princip är det en liten mängd, det kan även vara fördelaktigt, om den inte används för några andra aromatizing steroider. Till skillnad från testosteron, är det inte amplifieras i huden eller hårbotten. Boldenon, vanligtvis nästan ingen negativ effekt på humöret. De vanligaste problemen är förknippade med ökad aptit (i de fall där det uppfattas som ett problem), och ibland finns det en känsla som om du har feber vid högre doser. Men i allmänhet är det mycket väl tolereras i små doser, såsom 400 till 500 mg per vecka, och ibland mer.

    Emellertid kan ett problem uppstå på grund av den långa halveringstiden undecylenate esterform, som i allmänhet används för en Equipoise boldenon. Halveringstiden på ca 2 veckor leder till mycket långsam övergång från anabola mineral höga nivåer av androgener till nivåer som är tillräckliga för att återhämta sig.

    Till exempel säga att Jämnmod 500 mg per vecka används som en del av steroiden insprutningshastigheten. Detta, särskilt när de kombineras med en oral steroid, kan vara ganska effektiv.

    Önskvärt började återhämtningen en vecka efter den sista injektionen. Men detta inte sker. Koncentrationen av boldenon i blodet kommer att vara jämförbar med den konstanta användningen av 350 mg Equipoise per vecka. I sig själv, skulle denna nivå ger en relativ grad av anabola effektivitet jämfört med den ursprungliga predkursovym naturliga tillstånd, men efter en kurs framsteg har gjorts, är alltför låg för ytterligare muskeltillväxt nivån. Återvinning inte hända, och faktiskt framsteg. Men undertryckandet av den naturliga produktionen av testosteron i kroppen kommer bara att ackumuleras.

    Vad sägs om 2 veckor efter den sista injektionen? Nu koncentrationsnivån är jämförbar med användning av en konstant ungefär 250 mg per vecka. Samma historia.

    Vanligtvis, i praktiken Equipoise hastighet efter omkring en månad för att passera innan en normal återhämtning (denna period kan vara mindre än vid lägre doser) kan börja.

    Omvänt har boldenon propionat en halveringstid av endast ca två dagar. Det ger en mycket skarp övergång från en nivå till en annan i blodet. Så att du antingen anabola framsteg, eller börja återhämta sig.

    Teorin är mycket lovande.

    I praktiken boldenon Propionate injektioner är mycket smärtsamt. Personligen tror jag att även i en koncentration av 25 mg / ml är olämpligt för användning. Andra användare har också funnit att av allt detta mest smärtsamma injektioner.

    Hypotetiskt kan en phenylpropionate ester eller eter acetat boldenon väl ger fördelen av en kort halveringstid, utan smärtsamma injektioner, men såvitt jag vet, kan de inte köpas någon annanstans.

    Jag skulle vilja föreslå ett försök testosteronpropionat i en koncentration av 50 mg / ml, som kan vara smärtfri eller testosteron acetat vid samma koncentrationer, eller inte mer än 100 mg / ml.


    10/01/å
    Tillämpas, är givare skadar mottagare tar steroider?

    Fråga: "Jag är ofta en blodgivare. Detta är något som är värt att göra för andra, men jag vet också att män verkligen finns mycket få mekanismer för att avlägsna överskott av järn från blodet, så det är nog också bra för min hälsa. Jag har ofta läst att blodet inte skulle ta, när du tar kursen. Sant eller myt? "

    De som säger att du inte kan donera blod under loppet av anabola steroider, naturligtvis, försök att visa ansvar. Ingen anständig person inte vill sätta den andra personens "dopning" av blodtransfusion. Därför uppstår frågan om det verkligen händer i ett konkret grad?

    När det gäller eventuella praktiska effekter på människor, är svaret negativt i detta fall. Även tekniskt, naturligtvis, en del steroidmolekyler passera till en annan person, kommer deras antal att vara åtminstone en storleksordning mindre än den som kan ha åtminstone ett visst värde.

    Som ett exempel, låt oss säga att koncentrationen av testosteron i blodet under 10.000 ng / dl. Detta är en mycket hög nivå. Och du, som givare, verkar det till 500 ml blod. Med andra ord är det för 5, d.v.s. Testosteron är det totala antalet 50000 ng, d.v.s. 50 g, dvs. 0,05 mg.

    Även för kvinnor, är en steroid injektionsvolym på 0,05 mg ungefär lika nära den absoluta nollpunkten som möjligt.

    Ur din hälsa donation kan vara användbara för att minska hematokrit nivå, som kan höjas under kursen.

    Men det är naturligtvis, den moraliska aspekten av detta problem: Förväntar du dig ditt blod mottagare något liknande. Naturligtvis ingen. I fallet med syntetiska anabola steroider, kan det vara en stor moraliskt dilemma än testosteron. I deras kroppar kommer det att finnas mycket, mycket mer testosteron än de får ut av ditt blod, oavsett kön eller ålder.

    Så det är ett individuellt beslut. Personligen tror jag inte göra detta under kursen, men om den andra personen ser det som en fördel och han beslutar, då i själva verket, jag kan inte se någon som helst skada på mottagaren.

    10/01/å
    Testmetod falska anabola steroider

    Q: "Är det ens möjligt att avgöra om en falsk anabola steroider i piller, inte skicka dem för analys? Finns det någon annan än från dem några resultat sätt? "

    A: Ja, det finns ett enkelt sätt att ta reda på. Dess användning kommer inte att visa om det är en steroid som, som sålt eller inte, och i vissa fall den detekterar helt enkelt närvaron av ett ämne, även om det inte är en steroid, men i många fall, när det kommer till förfalskningar, denna metod det kommer att ange om en signifikant mängd av steroiden är närvarande eller inte.

    Först krossa några tabletter så grundligt som möjligt. Åtminstone bör du ta tillräckligt med piller för att få en dos av 20 mg steroid, men bättre än 50 eller 100 mg, om du tycker synd om dem också.

    Tillsätt sedan pulvret till några uns av aceton (1 ounce = 28 gram) och blanda väl. Stäng behållaren och lämna den ensam i ungefär en timme. Upprepa. Häll aceton genom ett kaffefilter eller någon annan filteranordning och tillåta den filtrerade aceton avdunsta.

    Om saldot inte verkar absolut ingenting, piller, naturligtvis, inte innehåller steroider. Och om det är klart att den mängd av materialet som erhålls är mycket mindre än den borde vara, då tabletten, i bästa fall en svag dos.

    Om du vill bestämma doseringen av lojalitet, måste du använda ett tillräckligt antal tabletter, för att göra en noggrann vägning, och upprepa proceduren flera gånger. Avlägsna pulvret från filterpapper, och åter löser i aceton, varje gång upprepa processen att krossa de minsta partiklarna i pulvret. Tvätta filterpapper måste också i aceton. Efter torkning, kombinera alla som är kvar på det papper som mottogs tidigare. Upprepa tills återstoden inte längre återhämta sig. Om produkten är korrekt ut, bör mängden minskas väsentligt till de som anges på etiketten (inklusive antalet tabletter som används).

    Återigen kommer detta förfarande inte visa huruvida extraherade substans alltså steroid, som utsågs i inköp eller ens en steroid alls. Men när jag köpte en bluff, återstoden kvar absolut ingenting.

    10/01/å
    Identifiering av anabola steroider


    Fråga: "Kan jag skicka anabola steroider för analys till laboratoriet så att laboratoriet inte vet att jag skickade dem något olagligt?"

    A: Troligtvis ja.

    NMR-spektra är vanligtvis inte tolkas av laboratoriet: i stället, förutsatt endast spektrumet själv, och tolkar det har kunden.

    Molekyler av givetvis bestå av enskilda atomer, i en given ordning. I molekylen, är elektroner fördelade över hela molekylen, och densiteten (så att säga) för elektronfält i en mängd olika molekyler, och har sin egen, karakteristiska endast för dem, i ordning. Kärnmagnetisk resonans (NMR) mätning av inverkan av detta fält på elektron kärnor av atomer i molekylen. Sålunda kan en karakteristisk "fingeravtryck" av molekylen.

    Därför NMR nästan (inte 100%, men tillräckligt för våra ändamål) "absolut bevis" av kemiska identiteten. Vanligtvis laboratorium själv skulle inte i sig tolkas detta område, så att de inte inser att de har i händerna på agenter, är fördelningen av som styrs av lag. Sannolikheten att laboratoriet kommer att märka dem, kan minskas ytterligare genom att lägga till en andra substans i ett prov, som kommer att lägga falska toppar, som ni vet och du kommer att ignoreras i tolkningen av spektrumet, men labbet kommer inte.

    Hur gör man?

    Skickas vanligtvis litet urval, någonstans runt 20 mg, men om du vill kan du skicka och mer. Provet är företrädesvis ren, men, till exempel, om produkten - är en anabol steroid relativt hög koncentration, är det möjligt att använda en oljelösning. Med de krossade piller är osannolikt att arbeta, eftersom mängden fyllmedel i tabletterna kan vara för hög, och det material som gjorde fordonet, kan förvränga spektrumet också.

    När du fyller i lämplig beställningsformuläret, kan du be att testa eller DMSOd6 eller CDCI3. Typiskt, CDCI3 något mer föredragen utföringsform, eftersom det område anses i allmänhet i förhållande till lösningsmedlet. Spectrum, jag menar - är 1H (proton), och inte kol.

    Om du använder rent material, såsom pulver från en leverantör eller krossade tabletter, rengöras med aceton, analyserade hela spektrumet ska se ungefär densamma som den projicerade intervallet. Naturligtvis kommer det inte vara exakt samma. Vissa toppar skiljer sig något från de förväntade resultaten. Detta beror på programvara för NMR-bestämning är inte alltid exakt särskiljas åtminstone det som är tillgänglig för fri användning på Internet.

    Störst uppmärksamhet bör ägnas åt de karakteristiska topparna av protoner (som molekylstruktur är markerad som H) bredvid dubbelbindning. Men vad som inte är värt att uppmärksamma denna specifika form i det lägre spektrumet.

    Programvara för att bestämma NMR kan hittas med hjälp av Googles sökmotor.

    Jag förstår att ovanstående är inte tillräckligt för att göra i detalj nödvändiga åtgärder, men sedan antingen måste göra en speciell enskilda insatser, eller behöver en hel bok i ämnet skriven. Några av dessa tips kan vara användbara. På grund av den relativt höga graden av teknisk komplexitet, kommer denna typ av analys utföras endast ett fåtal personer och tyvärr är det inte lämpligt för alla. Om metoden visas i framtiden, för vilka förklaringar inte är skyldiga att skriva en bok, så jag kommer säkert komma tillbaka igen till detta ämne. Men nu kommer dessa tips hjälpa dig att komma igång.

    10/01/å
    Steroider och gynekomasti

    Fråga: "Jag tog en kurs trenbolon 50 mg Dianabol per dag och 25 mg per dag. Jag beställde också letrozol att använda den som en Antiaromatas, men han kom inte i tid. Jag har precis börjat kursen utan det, eftersom jag hört att ofta när du inte använder testosteron, är Dianabol 25 mg per dag kan komma undan med. Jag slutade med Dianabol, en gång kände bröstvårtorna verkade överkänslighet, och sedan lyckligtvis kom min beställning letrozol. Även lycka skulle vara bra om letrozol verkade tidigare. Jag började genast ta den till 1 mg per dag, liksom Clomid. Men nu verkar jag ha varit små klumpar av vävnad som inte har försvunnit. Varför jag hade en predisposition? Jag är nu som bör undvikas smak steroider? "

    A: Många män närvarande obemärkt gynekomasti, som utvecklas vid puberteten. När gynekomasti är redan där, känsligheten för en hög nivå av östrogen betydligt mer än vanligt: ​​det är mycket lätt och förvärras av, tyvärr, kommer att växa ganska snabbt.

    Ofta, ömhet i nippeln - detta är ett tidigt tecken på dess utseende och kirurgi antiöstrogener kan förhindra utvecklingen av gynekomasti. Ofta när gynekomasti är närvarande (även om det inte sågs), då bröstvårtan smärta, återigen, är detta det första tecknet. Men i vissa fall, för det första, kommer tillväxten sedan till en fördröjd reaktion av smärta.

    Det är också möjligt att gynekomasti var inte, men hon är inte ens från ett sådant stort antal Dianabol. Onormalt höga nivåer av östrogen, eller, mer exakt, är det graden av methylestradiol motsvarande onormalt höga nivåer av östradiol möjlig även från 25 mg Dianabol per dag.

    Du bör inte helt undvika smak steroider, men bör inte tillåtas att överstiga den nivå av östrogen srednenormalny, eller ännu bättre, ett lågt normalvärde, såsom 20 mg / ml.

    Detta kan uppnås genom användning av letrozol eller annan Antiaromatas, såsom anastrozol.

    Mellan kurser, kan du kontrollera nivån av östradiol och rätt dos av Antiaromatas att upprätthålla nivån av östradiol i det intervall som anges ovan.

    10/01/å
    Översikt över de olika oljebaser

    En genomgång av olika oljiga baser, lösningsmedel och bakteriostatika som används för framställning av steroider i hemmet

    Fråga: "Jag vill förbereda mig steroider, men jag vet inte mycket om fördelarna och nackdelarna med de olika oljebaserade lösningsmedel och bakteriostatika."

    A: Först, låt oss tänka på vilken typ av olja som ska användas.

    Det enklaste och, enligt min mening, är det bäst att köpa sojaolja Wesson varumärke i snabbköpet. Han har en mycket lång "track record" av framgångsrik användning. Denna olja är bättre än något annat, som kan köpas i en stormarknad, på grund av dess höga transparens, vilket innebär att det finns praktiskt taget inga partiklar.

    Andra typer av olja i livsmedelsbutiker är oftast något oklart i många fall är det inte så märkbar, men ändå, det är, vilket är fallet med många typer av naturliga oljor som produceras av företag som specialiserat sig på försäljning av kroppsbyggare.

    Samtidigt bör det påpekas att effektiva läkemedel framställs med hjälp av majs, bomullsfrö, jordnötsolja eller druvkärneolja som säljs av försäljare sådana och andra vegetabiliska oljor. I vissa fall är försäljare som säljer vegetabiliska oljor, i själva verket, farmaceutisk kvalitet, som erhållits från företag som Croda. Denna olja - ett utmärkt val

    Eftersom mer exotiska oljor, såsom linolja, nattljusolja, och m. P., kan föredras som en mer näringsrik för oral administration, vissa byggare vill använda dem för injektion. Jag är det inte rekommenderas, eftersom dessa produkter tenderar att innehålla en hel del av partikelmaterial, och det är möjligt att även om oljan ser transparent, kan injektion orsaka en allergisk reaktion, även om en sådan reaktion inte förekommer i människor när de intas. Innehöll också i olje medlet kan vara en probiotisk (ger nödvändiga näringsämnen för bakterierna). Inte alla sådana material som krävs för att tas bort submikron filter.

    Ett annat bra alternativ skulle vara oleat. Dess fördel är lägre än den för vegetabilisk olja eller oljor från frön, viskositet och ökad förmåga att lösa upp. Potentiella nackdelar kan vara en individuell reaktion på oleat i vissa fall och dålig kvalitet på etyloleat i andra. Jag har undvikit att använda etyloleat industriell, laboratorium eller okänd klass. Han måste ha en klass USP eller FCC. I vilket fall som helst skulle jag ha gjort några test injektioner av 1 ml, före blandning av pulvret med ett stort antal oleat.

    Som lösningsmedel, är det lämpligt att använda bensyl. Till exempel, trenbolonacetat upplöst i ren Wesson vegetabilisk olja i ett förhållande av endast 50 mg / ml, och med en blandning av 20 protsenov benzilbezoata och 80 procent kan uppnås Wesson oljeförhållande av 100 mg / ml.

    Annat lösningsmedel är guajakol. Om du följer instruktionerna, för att säkerställa fullständig upplösning av minst riskfyllda tillvägagångssättet är att användas för att följa det, inte för att undvika detta tillvägagångssätt. Inga negativa effekter av detta kommer inte att leda. Men resten, kan jag inte se något behov av att göra det, och han kommer aldrig att använda.

    Bensylalkohol har bakteriostatiska egenskaper: med andra ord, brukar det inte dödar bakterier, men förhindrar deras förökning. Nettooljesteroid lösning utan partiklar inte innehåller någon form av näringsämnen som behövs för tillväxt av bakterier. Till exempel, det finns inga källor till kväve, kalium, fosfor, etc, som är väsentliga för bakteriell tillväxt. Men om till exempel, oljelösning eller hud partiklar får mat, kommer det att vara möjligt för bakterier. Men när gummiproppen rengöring och användning av nya nålar inte kommer att hända.

    Emellertid kan någon förorena lösningen och är därför användbart inte mer än 5 procent koncentration av bensylalkohol. Många tror att det är "nödvändigt". Enligt min mening, för mycket efterfrågan. Jag använde inte en sådan koncentration under många år, eftersom det kan orsaka irritation, och aldrig haft några problem. Kanske det är önskvärt att en viss person kan, för de flesta, men ansåg det nödvändigt att använda lämplig olja och ett lämpligt förfarande - med detta jag inte håller.

    10/01/å
    Hur intramuskulära injektioner

    Intramuskulära och subkutana injektioner på egen hand, utan medicinsk personal. Detaljerade beskrivning.


    Under de senaste åren har medicinska tjänster blivit mycket dyra. Kan vi ibland göra på egen hand? Det är. Till exempel kan subkutan och intramuskulär injektion göra kompetent och amatör. Nedan - detaljerade instruktioner.

    Vad kommer det att ta?


    1. Medicin. Läs noga igenom bruksanvisningen, vara uppmärksamma på att utgångsdatumet på den speciella administrationen (oljelösningar måste förvärma varmvattnet till kroppstemperatur, några lösningar måste ange mycket långsamt - det är alltid anges), det viktigaste - noggrant läsa.

    2. Sprutan. Det är bättre att inte köpa inhemska, och vissa västerländska företag har nålar är skarp, inte så smärtsamt att injicera. Typiskt är en injektionsspruta användas av 2 milliliter för intramuskulär - 5 och 10 ml, beroende på mängden av administrerat läkemedel.

    3. Särskild blad för att öppna ampullen (finns i förpackningen).

    4. vata.

    5. alkohol eller vodka eller eau de cologne.

    6. Patienten är företrädesvis i en liggande ställning för intramuskulär injektion, i en sittande ställning - subkutan.


    förfarande:

    1. Incise och öppna ampullen (om ampull målade målarfärg punkt, klipp redan nedan i den smala "hals" av ampullen);

    2. Slå läkemedlet genom nålen i sprutan och nålen genom att lyfta upp och driva kolven för att släppa ut luften tills du ser en droppe av medicinering. Vara säker! Observera om de lämnas i sprutan av luftbubblor, bör sprutan skakas eller knackade på det, att bubblan har flyttat till nålen, och låt luften en andra gång!

    3. Täck bomullstuss med alkohol vid injektionsstället. Om intramuskulär administrering är - den yttre övre delen av skinkorna, subkutant - handen område på axeln till armbågen ungefär halvvägs och utanför.

    4. Skriv in en sprutnål så snart som möjligt, en stark rörelse. Det finns vissa nyanser. Om huden är skrynkligt, henne nzhno spridas före införandet av nålen, som om att skjuta. Om subkutan injektion behöver du fria händer att nypa huden på en angiven plats tillsammans med den subkutana vävnaden och prick på basen av "nypa", med en vinkel på ca 30 grader, sedan släpper huden.

    5. Ange medicineringen långsamt.

    6. Snabbt dra ut sprutan, håller huden bomullspinne.

    7. Applicera bomull och lätt att massera injektionsstället, medicinering snabbt spridda. Om det finns lite blod, det är inte skrämmande, du är i en liten flaska. Låt bomull för en stund.

    Med långsiktiga loppet av injektioner, är det önskvärt att dra jod nätet för snabb läkning.

    Lycka till och inte vara rädd! Allt när det första gången!

    10/01/å
    Kvinnor och användningen av anabola steroider

    Q: "Är det bättre att använda en kvinna - irnektsionnye steroid estrar av långsiktiga eller kortsiktiga åtgärder? Jag betyder i termer av risken för masculinization av att använda anabola steroider. Och om kvinnor bör ges större delen av anabola steroider i början av kursen, hur gör du rekommendera för män? "

    A: själva, vilket innebär att det finns blod och bekvämlighet snarare än estrar själva. Estrar har ingen effekt på vare anabolism eller maskulinisering.

    Svaret på din fråga verkligen beror på tillämpningen.

    Om du inte är bekant med den anabola steroiden eller dos, är det bättre att ta till kortverkande steroider, eftersom om mängden av steroiden är för stor, kommer det att snabbt avlägsnas från kroppen efter utsättande.

    Så, till exempel om du vill använda testosteron, även om det är obehagligt att administreras dagligen, skulle det vara bättre att få erfarenhet med användning av testosteronpropionat, testosteronenantat och inte CYPIONAT eller testosteron.

    Eller, om du vill använda nandrolon, är det bättre att börja med nandrolon fenilpropiata snarare än nandrolon decanoate.

    Efter bestämning av önskade dosen av kortverkande ester, och vara säker på att dosen är korrekt, att då bättre switch sända en långsiktig åtgärd, eftersom det kommer att ge en mer stabil blod. Jag skulle fortfarande ha behållit frekvensen av injektion, företrädesvis åtminstone tre gånger i veckan, en gång, för att uppnå en stabil nivå i blodet.

    Jag brukar rekommendera att kvinnor inte kommer in de flesta av anabola steroider i början av kursen, som säkrare att starta från en lägre nivå i blodet, vilket ökar det långsamt, det är bättre tolereras psykiskt, och resultaten kommer fortfarande tenderar att vara mycket bra. Men om du är bekant och känner dig bekväm med denna nivå av dosering, kan du ange huvud dos vid kursstart.

    En sista anmärkning om detta ämne: att säkerställa korrekt dosering är oftast bäst att lösa injicerbara steroid i en ny steril flaska. Till exempel, om du vill införa 10 mg testosteron propionat och veckonummer divideras med 7 injektioner per dag, dosen vara endast 1,4 mg / dag i fallet där mängden av läkemedlet är 100 mg / ml. Bara mäta upp en dos är inte möjligt med hjälp av en spruta. Om läkemedlet upplöses i 10 gånger, till exempel genom att kombinera 1 ml med 9 ml sterilt lämplig olja, kan uppnås noggrann dosering. I detta fall, behovet av att mäta med hjälp av en insulinspruta "14 ME», snarare än «1,4 ME»

    Dessutom, insulinspruta grade halv kubikcentimeter som möjliggör mer exakt dos än sprutor graderade i en cc. Se, att inte tala sprutorna graderade i 3 kubikmeter. cm.

    06/12/å
    Steroider Bodybuilding
    Steroider har varit i framkant av bodybuilding debatter. Vissa säger att maximal vinst är omöjligt utan dem, medan andra säger att biverkningarna är inte värt vinster man får från steroider.

    Steroider är populära eftersom de tillåter idrottsmän och kroppsbyggare att träna längre och mer intensivt. Det gör det också möjligt för snabbare återhämtning från trötthet. Steroider kan tas oralt, kan injiceras, och kan även appliceras med användning av dermala plåster, geler och nässprayer. Många av dem som tar steroider gör det för att få en fördel gentemot andra idrottare i sin sport. Detta har lett till att många av de sporter Idrottsförbund att förklara dessa ämnen illegala för användning inom idrotten. Många idrottsmän har berövats sina utmärkelser och har fått hårda straff för överträdelser av denna regel. Olyckligtvis är användningen av steroider inte utan skadeverkningar. Felaktig användning - oftast överanvändning - av steroider har lett till många fall av leversvikt - även levertumörer. Detta plus en mängd andra biverkningar har satt ett frågetecken om användning och missbruk av detta ämne.

    Anabola steroider: den onda sidan

    När steroider misshandlas - och ibland även när de inte - de kan orsaka en mängd negativa effekter. Hormonell obalans: Steroider påverkar din kropp på ett sätt som kortslutning din hormonella systemet. Om dina hormoner går bonkers kan du bli infertila. Och det är fortfarande bara röra toppen av ett isberg. Dina hormoner styr en hel del av kroppens funktion. Under puberteten reaktionen av dina hormoner både avtryckaren och avsluta tillväxt spurt. Det utlöser också bildandet av motsatt kön "utmärkande egenskaper såsom könshår, djupare röst, förstoring av brösten och testiklar, och även hudåkommor. Steroider öka mängden könshormoner i kroppen. Detta sporrar muskeltillväxt. Tyvärr sporrar också en mängd andra kroppsliga förändringar. Det är inte ovanligt att hitta män växande bröst eller tappar hår på grund av användningen av anabola steroider. Vissa män har upplevt krympning av deras testiklar, och uppkomsten av hud cystor och finnar. Kvinnor, å andra sidan, har inte varit förskonade skador steroider kan göra. De har upplevt fördjupning av röster, utveckling av manliga egenskaper, starkare ansikts- och strukturella egenskaper, och andra. Vissa har till och med rapporterat skäggväxt - och det kan vara ganska pinsamt för de flesta kvinnor.

    Den för tidiga användning av steroider kan också orsaka den dvärgväxt av en tillväxt. Eftersom steroider öka mängden könshormoner i kroppen, och eftersom det är dessa hormoner som styr början och slutet av tillväxten spruta användningen av steroider kan orsaka för tidig stopp av en tillväxt. Det är därför steroider rekommenderas inte för dem som ännu inte har slutat växa. Steroider kan också inverka negativt på hjärt-kärlsystemet. De har varit kända för att orsaka utvidgningen av hjärtat och bidra till hjärt-kärlsjukdom. De orsakar också blodproppar som kan leda till hjärnblödning. Det är därför om du har en historia av hjärtsjukdomar, eller om du är genetiskt predisponerade för hjärtsjukdomar, du klokast i att avstå steroidanvändning. Som tidigare nämnts, levern lider också i hög grad från bearbetning av steroider i kroppen. Levern kan växa tumörer eller kan skadas till den grad att de blöder. Överdriven användning av steroider kan orsaka gulsot och permanent leverskada. Till råga på allt, kan steroider också påverka ditt humör och temperament. Det finns de som har rapporterat ökad irritabilitet och spänning på grund av användningen av anabola steroider. Även naturligt lugna människor har varit kända för att uppvisa aggressivt beteende som ett resultat av en sådan användning.

    Korrekt användning: nyckeln?

    Med tanke på alla de nedslående nackdelen steroidanvändning ger, det kommer alltid att finnas de som kommer att vittna till sin styrka i att förbättra sin prestanda. Att avgöra om steroider är ditt sätt att bodybuilding är ditt beslut. Men åtminstone du är nu mer medvetna om effekterna av sådana ämnen på kroppen. När du gör ditt beslut om dess användning, hålla dem i åtanke. Och i vilket fall som helst, om du väljer att använda steroider, se till att du använder den på rätt sätt. Inte missbruka eller missbruka den, eftersom det kan leda till skadliga effekter som beskrivs ovan. Var ytterst försiktig när du tränar med sådana ämnen och du kommer åtminstone minska risken att du skadar dig själv.
    06/12/å
    Anabola Steroider Kvinnor
    Steroider är föreningar som skapats främst för att bygga muskler i en snabbare takt än vad som är normalt motion skulle tillåta. De flesta steroider innehåller kol och andra kemikalier som har fokuserat på att skapa snabbare muskeltillväxt. Användningen av vissa steroider har förbjudits. Men när folk vill använda dem i syfte att deras egen snarare än för tävlingsidrott, kan de använda dem på det sätt de vill. Hos kvinnor, användning av steroider för att bygga muskler och öka fysisk aktivitet har vissa fördelar och nackdelar som vi skall ta itu med här.

    Fördelar med steroider i Kvinnor


    Fördelarna med steroider i kvinnor är liknande dem hos män och inkluderar;

    • Snabbare kroppstillväxt

    När man använder steroider, kommer kroppen i allmänhet att växa snabbare än om de inte hade använt steroider. Denna aspekt kan vara märkt speciellt när höjden betraktas. Med tanke på att steroider stimulerar i allmänhet tillväxt i alla delar av kroppen, kommer de flesta kvinnor ser snabba resultat med tanke på att kropparna av de flesta kvinnor, är anbud jämfört med de män kommer att reagera snabbare på steroider än vad som skulle förekomma hos män.

    • Ökning av Uthållighet och styrka

    När man kombinerar träning med användning av steroider, kommer de sannolikt att ha en snabbare ökning av deras styrka och uthållighet. Denna aspekt är bra för sportaktiviteter även steroider kunde landa idrottaren ett förbud om de upptäcks. Kvinnor som arbetar ut kommer att gynnas av steroider med tanke på att de tillåter dem att bli starkare i en snabbare takt än vad som skulle ha hänt utan steroider. Man måste vara noga med att kombinera rätt mängder av steroider med motion för bästa resultat. I annat fall kan resultaten inte vara lätt synlig även efter lång användning av steroiderna av valet.

    • Snabbare återvinnings

    Steroider är uppbyggda av föreningar som är tänkta att bygga vävnader, muskler och andra delar av kroppen. Av denna anledning, när någon blir skadad, kommer de att bidra till att se till att de läker snabbare. Säger en person tårar sina muskler eller senor. Vanligtvis skulle de få en tid för att läka enligt den normala läkningshastigheten. Med steroider, dock kan en minska läkningsperioden och med upp till en halv av den. Den skadade delen av kroppen kommer att växa tillbaka i en snabbare takt när rätt mängd steroider används.

    Nackdelar med steroider hos kvinnor


    Efter att ha fokuserat på fördelarna, låt oss nu ta itu med nackdelarna med steroidanvändning hos kvinnor.

    • Humörförändringar; steroider har visat sig orsaka stora störningar i stämningar av de kvinnor som använder dem för övningsändamål. Även i vissa kvinnor effekterna är milda, några går ofta in bedrifter av ilska i den utsträckning som de kan skada omgivningen. Utan ordentlig vård, kan man lätt se effekterna av steroider gör dem självmordsbenägen. När de används under en lång tid, kan de också göra användaren vanföreställningar.

    • onormal tillväxt; det finns väldigt många abnorma utväxter som kan uppstå hos kvinnor som använder steroider. Till exempel kan de ha hårväxt på deras ansikten som är onormalt för kvinnor. Förutom det, kan deras kroppsdelar blir manligt såsom genom förlusten av brösten och ersättning med muskler. De kan också se en förändring i deras röster att manly särskilt när steroider har varit i bruk under en längre tid. Menstruationscykeln kan också vara kraftigt hämmas av steroiderna i den mån de kan försvinna helt och hållet.

    • Skador; när man använder steroider under en lång tid, kan effekten bli att deras kroppar började förkasta steroider. Till exempel kan ett börja blöda genom näsan under långa tidsperioder. Att förlora blod när de utövar kommer sannolikt att leda till anemi eller andra liknande sjukdomar. Långa steroid användningsområden kommer att mötas med ökad muskel bristningar, senskador och andra skador på kroppen. Några fall har rapporterats sömnlöshet och värkande leder efter att ha använt steroider för länge.

    Alla dessa effekter kan avskaffas om rätt mängd och typ av steroider används. Att försöka växa muskler och uthållighet för fort kommer bara att leda biverkningar.
    06/12/å
    Viktminskning
    Det finns många allmänna tips som att upprätthålla en hälsosam kost och en ordentlig fitness plan, påskynda ämnesomsättningen med fettförbrännare, bantning etc. men det snabbaste och effektivaste sättet att viktminskning är genom användning av steroidläkemedel men om det alls en person är att välja detta sätt han behöver vara medveten om riskerna innan införliva dem som en del av deras viktminskningsprogram. Dessa läkemedel bör tas under en förskrivning av en erfaren läkare. Gå ner i vikt snabbt många anabola steroider i synnerhet av flera idrottsmän för att öka deras prestanda. Detta är anledningen till att använda dessa droger är förbjudet i en del av de sporter eftersom användning av dessa läkemedel är så effektiv att en person kan bygga en ren muskelmassa och minska fetthalten i kroppen under en kort tidsperiod. Även hormoner som testosteron (för män), östrogen, progesteron (för kvinnor) etc. hjälper också att utveckla ren muskelmassa i sin tur minskar extra kroppsfett och för kvinnor dessa bidra till att minska fetthalten i höfter och midja .

    Att förlora vikt snabbt


    Nu en dag finns det flera fettförbränningen steroider finns på marknaden, men om vi måste börja med listan sedan trenbolon kommer att vara toppen som den har kraftfulla muskeluppbyggnad, styrka ökar och härdning kvaliteter. Det har visat sig att det har stora fettavlastande egenskaper och samtidigt öka muskelmassa och detta är anledningen till dess kung bland fettförbränningen steroider. Några andra bra steroider är:
    • Winstrol
    • Bolan
    • Anavar
    • Masteron
    • Equipoise

    Dessa är de steroider som i första hand förknippas med viktminskning. Det finns också några andra som kan tjäna detta syfte till exempel testosteron, Enanthate, Cypionate, propionat, Sustanon-250 etc.

    Vissa Felaktiga Fat Loss steroider:


    Som prestationshöjande världen är full av ett antal produkter och de flesta av nybörjare är omedvetna om kvaliteten på olika läkemedel eftersom vissa av dem kan tillhöra en annan klass. Den vanligaste miss steroid omfattar HGH men HGH i själva är inte en steroid och har en kvalitet bättre än någon tillgänglig steroid fettreducering. Men detta är inte en fullständig bild av HGH eftersom det är det hormon som behöver en ordentlig recept som fungerar effektivt när det används i låga doser. Bortom HGH många ofta märkta fett steroider förlust som inte är steroider alls inkluderar:
    • Clenbuterol
    • Cytomel (t-3)
    • Albuterol
    • Efedrin

    Biverkningar av viktminskning steroider

    Det finns flera biverkningar som steroider kan ha på kroppen, en del av de allvarliga biverkningar inkluderar cancer osv, men många idrotts användare valde att ignorera det mesta av informationen om biverkningar och tror att bara drogmissbruk kan orsaka biverkningar men detta inte sant, eftersom varje läkemedel är ansvarig för att störa homeostas av kroppen. Några av de stora biverkningar inkluderar:
    • Aggressivt beteende, sömnstörningar, känslor av eufori
    • Skador i ögonen som ögoninfektioner, grå starr etc.
    • Hår förluster
    • Höga nivåer av vätskeansamling i ansiktet
    • Njure, mage eller leverproblem