Ring Oss : kontakta oss via email

Vår dedikerade kundtjänst på Kop-steroider.com är alltid redo att hjälpa och strävar efter att svara på dina frågor så snabbt som möjligt.

För alla frågor som rör information om din nuvarande beställning eller status för din betalning och leverans, vänligen hitta några användbara länkar nedan innan du kontaktar oss. För information om leveranser till Sverige, besök vår sida Leveransinformation.

Se även vår sida med användarvillkor innan du gör din beställning.

 

 

 

Retur och Återbetalning

 

      Om din beställning levererades, men några varor skadades eller saknas, vänligen meddela oss så snart som möjligt.

 

      Det kan du göra genom att skicka oss en bild på allt du fått, inklusive förpackningsetiketterna. Detta kommer att hjälpa oss att ta reda på vad som hände och hur vi kan undvika sådana problem i framtiden. I de flesta fall kommer vi att svara med våra utredningsresultat inom två arbetsdagar.

 

      Som kompensation kan vi kanske erbjuda dig återleverans av de saknade föremålen, en partiell återbetalning, en kreditering för dina framtida köp eller en rabattkupong.

 

      Vänligen läs vår sida med användarvillkor för mer information om vår policy för returer och återbetalningar.

 

Betalning

      Det är enkelt att göra affärer med oss! Välj bara de produkter du vill ha, lägg till dem i din varukorg och gör din beställning. Efter att du gjort din beställning får du en faktura direkt till din e-postadress och då kan du välja betalningssätt. Läs betalningsinstruktionerna noggrant för att undvika onödiga förseningar.

 

      Vi är en av få nätsteroidbutiker som accepterar de vanligaste kreditkorten vid betalning. Vi rekommenderar dock inte att våra nya kunder använder sina kreditkort.

 

      Nya kunder bör helst betala med banköverföring, pengaöverföring eller kryptovaluta. Kunder som använder den här typen av betalningsmetoder behöver inte verifieras, så beställningen kan behandlas snabbare. De kommer även att få 10 % rabatt på massbeställningar när de använder sådana betalningsmetoder.

 

      När du är nöjd med oss och vill beställa igen kan du väl använda ett kreditkort oavsett storleken på din beställning. Du får samtidigt rabatt på alla dina efterföljande beställningar.

 

 

 

Min betalnings- och beställningsstatus

Vänligen besök OrderStatus.live och ange ditt ordernummer och din e-postadress för att:

 

      Kontrollera om betalningsverifiering för din beställning har godkänts, avvisats eller väntar

 

      Kontrollera om din beställning är redo för leverans, håller på att skickas eller skickas om.

 

 

Spårningstjänst

Alla leveranser skickas med rekommenderat brev som du enkelt kan spåra på nätet medan din beställning är påväg. För mer information se vår sidan Leveransinformation.

 

 

Leverans

 

Paket levereras till Sverige inom 5 – 17 arbetsdagar.

 

För mer information se vår sida Leveransinformation.

 

 

 

 

Kontakta oss

 

Eftersom våra tjänster är optimerade för att utföras på nätet är du mer än välkommen att kontakta våra avdelningar angående en specifik fråga om våra produkter eller eventuella funderingar du har angående din beställning genom att skicka in ett supportärende nedan.

 

 

 

Vi strävar efter att svara inom 24 timmar, men på grund av tidszonsskillnader mellan dig och vår kundtjänst kan det ta upp till två arbetsdagar att svara. Våra kontor är verksamma från måndag till fredag.


Kontakta vårt säljteam direkt

Vi vill gärna höra från dig! Du kan dock enkelt få mycket av den information du letar efter genom att besöka vår från sida eller vår leveranssida.

Om du behöver råd om steroidcykler eller om de vanligaste misstagen som människor gör när de tar steroider, erbjuder vi användbar information på vår hemsida.

Kan vi hjälpa dig med något annat? Behöver du hjälp med att välja den bästa Steroiden att köpa för din cykel? Skicka oss en biljett med knappen ovan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Lagliga Steroider
Lagliga Steroider
Stockholm, Sverige
Visa Google karta
Telefon:
kontakta oss via email

Kontaktformulär