Ring Oss : kontakta oss via email
Induject-250 (vial)

Induject-250 (vial)

Induject-250 (vial)

Märke:Alpha Pharma
Artikelnummer:573
Tillgänglighet:2-3 Days
Package: 250 mg/ml (10 ml)
Substance: testosteron mix
  • 60.48€

Allmän information om Sustaject 250 i Sverige


SustaJect 250
Sustadzhekt 250 vunnit stor popularitet bland idrottare. En av anledningarna är dess aktiva substansen - Sustanon. Det är en komplex substans som består av fyra testosteronestrar. Produktionen av steroiden som deltar i det kinesiska företaget Neo Lab. Läkemedlet finns tillgängligt i form av injektioner, en förpackning innehållande 10 ml Sustanon 250 mg per 250 milliliter.


Effekter SustaJect 250

Såsom nämnts ovan, läkemedelshalten som på grund av de komplexa och multipla testosteronestrar när den används i kroppen skapar en synergistisk effekt. Detta är en av anledningarna till populariteten av anabola som kan bekräfta Sustanon recensioner, som nätverket har samlat en enorm mängd. Produkten har följande effekter:

  • Den accelererar hastigheten av proteinsyntes;
  • Det ökar produktionen av IGF-1 i muskulatur;
  • Det ökar halten av tillväxthormon i blodet;
  • Det främjar ackumulering av glykogen.

På grund av närvaron av läkemedlet i kompositionen av de långa och korta estrar av testosteron, kommer den att starta nästan direkt efter att komma in i kroppen och dess effekt fortsätter i veckor. Preparatet har höga androgena egenskaper för att ge en torrviktsbasis. Doseringen för idrottare är 500-2000 mg för en vecka. Naturligtvis bör nybörjare börja med den lägsta dosen. Också värt att notera är att under Sustanon dimensionerade doser inte kommer att öka effektiviteten.

Sustadzhekt mycket effektiv i kombination med andra anabola substanser. För att påskynda tillväxten av muskelmassa mest effektivt använda Sustanon till nandrolon, trenbolon, metandienon. För torrvikt och ge lättnad att muskler, är med 250 sustadzhekt använda Primobolan, Masteron, trenbolonacetat.


Biverkningar i Sverige

Alla testosteronestrar har förmågan att aromatisering. Men på grund av en kombination av estrar från sustadzhekta 250 är mindre uttalad. Biverkningar är möjliga endast om den tank användning av drogen. Om du strikt följa alla rekommendationer, är det säkert för kroppen. Detta och det låga priset Sustanon orsakade populariteten av steroiden.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt