Ring Oss : kontakta oss via email
Oxandrolonos 10

Oxandrolonos 10

Oxandrolonos 10

Märke:Pharmacom Labs
Artikelnummer:12008
Tillgänglighet:2-3 Days
Package: 10 mg/tab. (50 fliken.)
Substance: oxandrolon
  • 66.60€

Allmän information om Anavar Hubei i Sverige


Anavar 10mg 100 tabletter (Oxandrolone)
Klass beredning: en syntetisk anabol steroid
Beredningsform: orala tabletter
Anabola effekter: hög, nästan 400% av testosteron
Androgena effekter: dålig, 25% av testosteron
Konvertering till östrogen: ingen
Effekter på levern: en måttliga eller svaga
Effekt Längd: 00:00
Uppehållstiden i kroppen: 1,5 månader
Anavar (oxandrolon) - kraftfull syntetisk anabol med en hög anabol aktivitet och relativt låg androgen effekt. Det används i bodybuilding främst för bildandet av muskel definition och vikt normalisering.


Pharmachologic effekt

Anavar (oxandrolon) - en syntetisk drog som skapas på 60-talet av läkemedelsföretaget Searle Laboratories. Inledningsvis Oxandrolone används för att behandla anemi, brännskador, ben krämpor, och sedan började aktivt att användas av idrottare av kraftidrottsgrenar.
Läkemedlet används inte för en uppsättning av muskelmassa: dess viktigaste egenskaper är gynnsam effekt på lindring av muskler och muskelstyrka. Oxandrolone förbättrar nivån av tillväxthormon är involverad i förbränning av överflödigt fett. Oxandrolon har en mycket låg androgen aktivitet, och är inte omvandlas östrogener.
Oxandrolone har en positiv effekt på kvävebalansen i kroppen, förbättra protein metabolism och övergripande hälsa idrottsman. Läkemedlet bidrar till att stärka benvävnad och stimulerar nervsystemet. Oxandrolone hjälper idrottare återhämta sig snabbt efter tunga laster och är ett utmärkt anti-katabola.


Användning och dosering  i Sverige

För att förbättra muskel lättnad Oxandrolone tar solo kurs för 6-8 veckor. Det rekommenderas att börja med användning av 20 mg per dag. Efter 7 dagar, ökas dosen till 40 mg. Den maximala dosen av Oxandrolone - 80 mg per dag.
Det rekommenderas att använda en speciell sport nutrition, främjar bildandet av lättnad.
kombination

För att förhindra biverkningar och ger bättre resultat, kan idrottare kombinera Oxandrolone med Sustanon och Primobolan.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt