Ring Oss : kontakta oss via email
Pharma Sust 500

Pharma Sust 500

Pharma Sust 500

Märke:Pharmacom Labs
Artikelnummer:12026
Tillgänglighet:2-3 Days
Package: 500 mg/ml (10 ml)
Substance: testosteron mix
  • 91.80€

Allmän information om Andropen 275 i Sverige

Andropen 275 (Andropen) från British Dragon Pharmaceuticals - en kraftfull drog och anabola androgena natur. Det är en blandning av testosteronestrar, som ger en steroid variga effekt på grund av likformig växelvis in i blodlöstagbar från den motsvarande estern av testosteron. Eter - en kolvätekedja, som är knuten till en molekyl av en anabol steroid för att ge specifika egenskaper: ankomsttid i blodet och insättning. Estrar skapades i syfte att undanröja behovet av frekventa injektioner. Som ett resultat av anabola injektion på grundval av etern, i injektionsstället bildat ett slags oljedepå, som levererar gradvis (frigöringshastigheten av den aktiva substansen i blodet som kännetecknas av en halveringstid av eter) blodet steroid. Kombineras i 275 Andropen estrar med olika halveringstid medger kontinuerlig tillförsel av testosteron i blodet före utgången av den sista (dekaonata).

Andropen 275 har många positiva effekter för idrottsmän, från att stärka immunförsvaret och normalisera kroppens kvävebalans uttryckt att öka muskeltillväxt och styrka i musklerna. Andropen särskilt utformade för sporten, är han i stor efterfrågan i tyngdlyftning, bodybuilding, stark ytterlighet, styrkelyft.


Effekterna från att ta Andropen 275

  • Omdömen Andropen-275 Maximal ökning av muskelmassan, vilket endast kan uppnås med hjälp av testosteron.
  • Ökad effekt kvaliteter och uthållighet idrottsman.
  • Stärka leder och ligament, förbättra deras funktion och eliminera smärta.
  • Ökad aptit, öka ämnesomsättningen.
  • Förbättra allmän hälsa och stärka immunitet.
  • Höja motivationen.
  • Normalisering av kvävebalans.
  • Ökad sexuell lust vid den tidpunkt då läkemedlet.
Andropov 275 består av fem testosteronestrar med olika halveringstid: acetat - dag (dvs, nästa dag koncentrationen av aktiv substans i blodet faller exakt på mitten: hälften av det redan utsöndras) propionat - två dagar, fenylpropionat - fyra dagar, cypionate - upp till 8 dagar, dekanoat - 12 dagar.


Hur du tar Andropen 275

275 Andropen kursen varar upp till 6 veckor, dosen är 300-600 mg per vecka. Injektionerna utförs en gång i veckan, vilket är mycket praktiskt. Antagning blandning av testosteron hos kvinnor rekommenderas inte eftersom läkemedlet är ganska kraftfull och kan orsaka virilization.

För att ställa in den maximala mängden muskel kan tas i samband med 275 Andropen metandienon, och strax innan slutförandet av mottagandet ansluta stanozolol. Detta system gör det möjligt att få kvalitet muskelmassa och undvika rollback fenomen. Som en post-cykel behandling rekommenderas att använda Tamoxifen eller Clomid och gonadotropiner.


Biverkningar i Sverige

Hur du tar Andropen negativ effekt på kroppen testosteron blandning uppfyller de oförberedda för kursen av idrottare som börjar ta läkemedlet utan kunskap om nyanserna. När överskrider den som anges i informationen till Andropenu 275 dos, varaktighet av kursen eller ignorera PCT, är det möjligt gynekomasti (speciellt om idrottaren har en individuell predisposition), fet hud, skallighet eller överdriven hårväxt, akne. Beroende på mottagande system och post-cykel behandling, är biverkningar som inte observerats.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt