Ring Oss : kontakta oss via email
Pharma Test E300

Pharma Test E300

Pharma Test E300

Märke:Pharmacom Labs
Artikelnummer:12028
Tillgänglighet:2-3 Days
Package: 300 mg/ml (10 ml)
Substance: testosteron enanthate
  • 55.80€

Allmän information om Cidoteston i Sverige

Cidotestone produktion Chemical Industries Development (Egypten) - steroid är utrustad med mycket anabol och androgen aktivitet relevant. Förutom den makt det har ganska långa och varierande effekter på den mänskliga kroppen, genom att förbättra den övergripande vitalitet att öka libido under kursen.
En av de viktigaste områdena där de nödvändiga egenskaperna hos anabola och androgen, är bruket av sport. Idrottare som är förtjust i och allvarligt involverad i bodybuilding, tyngdlyftning, kampsport, etc., använda den för att öka muskelmassan och öka styrkan. Dessutom är det ofta används inom medicinen, såsom muskeldystrofi, eller för den snabba utvecklingen av sekundära manliga könsegenskaper.


Terar Cidoteston i Sverige

Den aktiva substansen i läkemedlet är testosteron enanthate. Detta är en populär testosteronester, utrustad med alla positiva egenskaper dess naturliga motsvarighet. Det finns dock mellan dem och en signifikant skillnad - en term aktivitet. I naturliga testosteron är det mindre än 24 timmar, medan testosteron enanthate - 15 dagar efter injektionen.

Testosteron enanthate till salu, beläget i hjärtat av Tsidoteston Chemical Industries Development (Egypten), dök upp i mitten av femtiotalet. Han var den första och enda olje steroid fördröjd verkan finns i väst, med resultat som var mycket populära. Med tiden har dess popularitet inte minskat alls. Med andra ord, testosteronenantat som han var, och är fortfarande en favorit verktyg för idrottare i muskler rekrytering och öka prestationsförmågan.
Förresten, en så kraftfull och långtidsverkande läkemedel som Cidotestone 250 (anabol och androgen kapacitet - 100% av endogena testosteron), inte bara kan öka muskler och styrka, men också förbättra många andra indikatorer, som är användbara inom idrotten. I allmänhet tar det leder till betydande förbättringar i följande:

  • Mycket att vinna muskelmassa;
  • En snabb ökning av effekt prestanda idrottare,
  • För att förbättra funktionen av lederna (lederna öka styrkan och eliminera ledvärk grund av ansamling av vatten);
  • En stark effekt Pumping;
  • motståndskraft av kroppen (acceleration av regenerativa processer)
  • För att stärka benstrukturen av kroppen;
  • För att normalisera kvävebalansen;
  • För att förbättra den övergripande vitalitet.
Det är dock känt att Cidotestone kan vara inte bara positivt, men också biverkningar, så att inte förlora vaksamhet. I synnerhet under denna drog du kan störa östrogen och androgen "pobochki", bland vilka är: gynekomasti, ökad kroppsfett, akne, kroppsbehåring kropp och ansikte, ansamling av vätska i kroppen, och några andra.

Notera också att användningen av steroider rekommenderas uteslutande manliga idrottare som en kvinna på sin kurs kan möta virilization. Virilization (virilnoe syndrom) - syndrom kännetecknas av uppkomsten av manliga egenskaper (tonfall, kroppstyp, hårväxt, etc.).
Vilka är förutsättningarna för ampullerna lagrings? En sådan formulering är avsedd för injektion, bör förvaras i en torr plats, skyddad från fukt och solljus. ser också till att lagringsplatsen inte kan nås av barn eller husdjur.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt