Ring Oss : kontakta oss via email
Pharma Tren E200

Pharma Tren E200

Pharma Tren E200

Märke:Pharmacom Labs
Artikelnummer:12033
Tillgänglighet:2-3 Days
Package: 200 mg/ml (10 ml)
Substance: trenbolone enanthate
  • 102.60€

Allmän information om Trenbolone Enanthate March i Sverige


Trenbolone Enanthate March (200 mg / ml) 1 ml
Trenbolon enanthate - en av de sorter av estrar av testosteron, som ofta används inom medicin och inom idrotten. Han är ofta kallas testosteron enanthate.
Det dök upp i mitten av 1950-talet i Västeuropa och på den tiden var det enda läkemedlet på grundval av etern.
Inom medicinen används som huvudsakligt medel för behandling av låg själv produktion av hormonet testosteron hos män, tillväxt och försenad utveckling.
Den sammansatta läkemedel som skapats av ren testosteron estrar med tillsats av ämnen, i detta fall enanthate och olika föroreningar.
Hittills distribuerar testosteron både i ren form och i kombination med många andra ämnen, såsom propionat, enanthate, och så vidare.


Kurs trenbolon enanthate

Den aktiva beståndsdelen av läkemedlet tenderar att absorberas in i blodströmmen omedelbart, men gradvis. Detta ger ytterligare fördelar med en effekt av långverkande och ökad effektivitet. Det har en uttalad anabola egenskaper.
Som nämnts läkemedlet har en långsiktig effekt, så beroende på fysiologiska egenskaper som kan pågå i upp till två veckor.
Halveringstiden av 6-7 dagar.

Läkemedlet rekommenderas att ta en idrottare vuxna som inte har hälsoproblem och medicinsk rådgivning eller utsättas för en läkarundersökning.
Medicineringen är perfekt anpassad till de kombinerade kurserna, så det rekommenderas att ta det i kombination med andra anabola steroider.
Den oftast kombineras med anastrozol, tamoxifen, gonadotropin.
Det bör inte glömmas bort, eftersom loppet av terapi.
Det börjar vanligtvis 2-3 veckor före slutet av behandlingsförloppet med läkemedlet, och de är tamoxifen och klomifen som de viktigaste läkemedel för tillträde till kursen efter behandlingen.


Trenbolon enanthate dos

Doser som kombineras för att inte orsaka negativa effekter i kroppen och därför agera med effektivitet.
I genomsnitt har läkemedlet en serie doser av 300 mg per vecka för nybörjare upp till 600 mg per vecka för branschfolk. Vid användning av läkemedlet tamoxifen under gång under behandlingen, är dosen av mellan 10-20 mg per dag.
Under den kombinerade får inte överstiga den tillåtna optimala dosen, eftersom olika kombinationer av läkemedel med överskott dosering kan leda till biverkningar och överdosering.


Biverkningar trenbolon enanthate

De huvudsakliga och allvarliga narkotikaproblemet är dess tendens att aromatisering och omvandling av kroppen till östrogen. Som ett resultat, kan biverkningar såsom gynekomasti utvecklas. Fenomen såsom ödem, fetma är också tillgängliga. Detta problem löses i första hand på grund av mottagningen av de så kallade anti-östrogenpreparat.
Å andra sidan finns det att säga om kvinnor som tog drogen - kulturistkami. rekommenderas inte för användning hos kvinnor, även i relativt små doser, eftersom det kan leda till bildandet och uppkomsten av fel hormonella masculinization och kvinnors hälsoproblem. Den bästa lösningen är att ersätta motsvarigheter i drogen säkrare och smidigare.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt