Ring Oss : kontakta oss via email
Rexobol-50

Rexobol-50

Rexobol-50

Märke:Alpha Pharma
Artikelnummer:559
Tillgänglighet:2-3 Days
Package: 50 mg/tab. (50 fliken.)
Substance: oral stanozolol
  • 104.55€

Allmän information om Stanozolol Tablets i Sverige


Stanozolol Tablets produktion Genesis - är en muntlig anabola läkemedel som är en syntetisk steroid som härrör från testosteron.
Denna steroid piller idrottare vidta för att öka prestationsförmågan, uthållighet och ge hjälp till musklerna. Populariteten beror på dess förmåga att bränna fett, bygga en tydligare prorisovannost / lättnad muskler.
Stanozolol Tablets Användaren har inte en stark inverkan på kroppsvikt som den gör samma Sustanon, men med due diligence (träning och kost) kan användas för en uppsättning av muskelmassa. Det är också känt att användningen av tabletter leder till avlägsnande av överskott av vätska från kroppen idrottsman, men ändå så bra läkemedel som ska användas under perioder av torkning. Den aktiva substansen är baserad på långvarig ackumulering av kalcium bidrar till ben, en fördröjning i kroppen av vitaminer och nyttiga element som otvivelaktigt sant under tung belastning.
Beskrivning av Stanozolol Tablets Genesis, är det viktigt att komplettera informationen om dess historia. Den aktiva ingrediensen tabletter - stanozolol - utvecklades av specialister Winthrop Laboratories i början av 60-talet. Det var ursprungligen utfärdades för medicinsk och veterinär användning.
Inledningsvis var läkemedlet produceras under varumärket Winstrol och användes för att öka styrkan i boskapen och tvär djur, inklusive hästar, såväl som för behandling av människor. Inom medicinen används en steroid för att snabbt anpassa patienter efter kirurgi eller för behandling av anemi. Men med tiden, började marknaden att visas inte mindre effektiva icke-steroida motsvarigheter, så intresset för stanozolol som ett läkemedel gradvis falla. Men han var alltid populär i idrott praktiken (som ett läkemedel), som idag anses vara det viktigaste området för dess tillämpning.
Stanozolol i professionell idrott "förhärligat" sådana idrottare som Shawn Ray och kung Nimrod, liksom den olympiska mästare i sprint - Ben Johnson. Historien om det senare är högst.


Stanozolol Tablets: sport kurs i Sverige

Steroiden kan ta solo naturligtvis eller i kombination med andra anabolics. Solo användning av tabletter väljs ofta idrottare friidrott discipliner - med tillräcklig tyngd och fysik med en genomsnittlig eller en minimal mängd fett. Läkemedlet i sådana fall och hjälper till att bilda vaskularitet muskel definition, tillsammans med ökad styrka och uthållighet prestanda.

Stanozolol Tablets kurs för nybörjare i det första experimentet är bättre att börja med ett minimalt antal tabletter. Under de följande dagarna, gradvis öka dosen tills ett optimalt svar. I allmänhet är doseringen etableras i varje enskilt fall. Om den genomsnittliga bly rekommenderade doseringen, kommer det att vara 30 till 50 mg per dag av steroiden (3-5 tabletter, respektive). En sådan mängd är oftast tillräckligt.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt