Ring Oss : kontakta oss via email
Turinabol 10

Turinabol 10

Turinabol 10

Märke:Alpha Pharma
Artikelnummer:561
Tillgänglighet:2-3 Days
Package: 10 mg/tab. (50 fliken.)
Substance: chlorodehydromethyl testosteron
  • 58.43€

Allmän information om Turinabol Hubei i Sverige


Turinabol Hubei 10 mg
Läkemedlet, som har den aktiva substansen clorodegidrohlormetil testosteron, har egenskaper såsom att tillhandahålla lättnad till muskler, en uppsättning av muskelmassa, öka styrka, hållfasthet. I detta fall effekten är långsam, men de bidrar till en bättre tillväxt av muskler och spara resultaten. Förbättrad muskelhårdhet. Effektiviteten beror på dosen.

Den har en anabol mycket låg. På grundval av dess egenskaper, är den lämplig för användning, både för män och för kvinnor. Kvarhållandet av vätskor i kroppen hittades inte. Inte det finns effekter östrogen. minskar också blodklumpar och förhindrar de sjukdomar i systemet cirkulations.
Drogen är mycket populär mellan dem lyftare om vikt, som ökar prestandan hos idrottare makt, utan att öka vikten. För att öka effektiviteten hos de krafter du kan jämföra med läkemedlet Oxymetholone. Testosteron och methandrostenolone långt efter den i denna mening.


Kursen och dosen

Den dos av läkemedlet bestäms individuellt. Detta varierar från 20 till 40 mg per dag, vars användning bör delas in i tre faser. Denna dos vid vilken det inte finns några biverkningar. Kroppsbyggare ta 100 till 150 mg av läkemedlet per dag.
Tillfredsställande förberedelse för en uppsättning av muskelmassa, såväl som under torkningen. dosering naturligtvis är sex till åtta veckor. Jag skulle rekommendera att ta nybörjare till en dos av 40 mg per dag i 1,5 månader.

Kombinerat med Sustanon, Winstrol eller testosteron enanthate. Denna dos kommer att vara hälften av sina solo praxis.
För dem som vill förbättra motståndet utan att öka muskelmassa, samtidigt, är det rekommenderat att ta 10 till 20 mg per dag. Blodet detekteras sex till åtta månader. Försiktighet rekommenderas när förbereder sig för tävlingar.
Jag skulle inte rekommendera att ta ungdomar, gravida kvinnor, ammande mödrar och strax före befruktningen.


Turinabol biverkningar i Sverige

Läkemedlet i måttliga doser beräknas individuellt biverkningar inte visa. Men i fall av misstänkt överdos yrsel, ökad kroppstemperatur, tryck, liksom förgiftning.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt