Ring Oss : kontakta oss via email
Turinabolos 10

Turinabolos 10

Turinabolos 10

Märke:Pharmacom Labs
Artikelnummer:12039
Tillgänglighet:2-3 Days
Package: 10 mg/tab. (100 fliken.)
Substance: chlorodehydromethyl testosteron
  • 55.80€

Allmän information om Turinox 10 i Sverige


TurinoX (Turinabol) Malay Tiger - är en anabol steroid oral administration. Drogen är ett derivat av methandrostenolone. Turinabol skapades i början av 60-talet av det tjugonde århundradet av tyska specialister. Steroiden har en mycket lång historia av användning i sporten.

Antagning Turinabol ger främst anabol effekt. De androgena effekterna av steroider på den mänskliga kroppen är svag. Till skillnad från metandienon Turinabol inte kommer att ge snabb och stark vinst i muskelmassa av idrottaren. Men dess positiva sida att ställa in mer kvalitet muskler. Antagning Turinabol tillåter vinst muskelmassa, med stor lättnad och vaskularitet. Därför är denna steroid idealisk för användning i kurser på en uppsättning av torr massa och kurser på terräng. Turinabol ger också en kraftig ökning av ström kvaliteter och uthållighetsidrottare. Därför är det allmänt används inte bara i weight, men i lätta sport. Det är viktigt att efter kursen Turinabol inte rollback inträffar. Steroid ger långsam men lång resultat.

Många idrottare som Turinabol till bristen på östrogena effekter. På grund av dess kemiska formel steroid inte aromatize. Vid mottagning Turinabol inte behöver oroa sig för vätskeansamling i kroppen. Biverkningar i form av gynekomasti är sällsynta. Därför behöver läkemedlet inte kräver användning av anti-östrogener (Proviron, Clomid) och gonadotropin.


Kurs Turinox Malay Tiger (Turanabol) i Sverige

Arbetar Turinabol dos är 20 till 40 mg per dag. Yrkesmän använder högre doser av läkemedlet. Eftersom läkemedlet verkar inom 16 timmar, är det bäst att dela upp den dagliga dosen i tre lika delar mottagning.
En Turinabol används mycket sällan. För att förbättra resultaten det används för att kombinera med andra steroider: testosteron, Sustanon, nandrolon decanoate, och så vidare. Till exempel, tillämpningen av testosteronpropionat med Turinabol: 20-40 mg Turikov per dag och 50-100 mg Propiko en dag. Denna steroid kurs ger bra resultat för muskeltillväxt. Denna kurs är tillgänglig för 8 veckor. Det är även möjligt, i stället för propionat ispolzovattestosteron enanthate eller Sustanon. Du kan kombinera läkemedlet utan testosteron. En bra kurs för muskeltillväxt kommer att vara: Turinabol 40-50 mg dagligen och nandrolon decanoate 200-400 mg per vecka under åtta veckor. Sedan två veckor vid 40 mgstanozolola dagligen. Den totala längden på utbildningen - tio veckor.
Turinabol - en av de säkraste steroider. Biverkningar från att ta Turinabol är extremt sällsynta och kan orsakas av alltför höga doser och långvarig användning av läkemedlet.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt