Ring Oss : kontakta oss via email

Leveransinformation

När ditt paket kan levereras:

 

 

 

Leverans till Sverige och över hela världen:

 

      Paket skickas med rekommenderad post med hjälp av flygpost beroende på destinationsland. I genomsnitt kommer leveranser inom 10 – 17 arbetsdagar.

 

 

 

leveransspårning

 

Din spårningskod

 

Det tar 2-5 arbetsdagar efter att din beställning är betald innan din spårningskod blir aktiv. Då kan du hitta den genom att:

 

      Logga in på "Mitt konto" på vår webbsida och sedan fortsätta till sidan Beställningshistorik där din spårningskod visas.

 

      Vänta på att få e-postmeddelandet som kommer att automatiskt skickas till dig med din spårningskod.

 

 

 

Spåra din beställning

 

      För att spåra internationella leveranser till USA, Europa, Asien och Sydafrika kan du vänligen använda:

AfterShip.com

 

Vårt diskreta sätt att packa och leverera beställningar

 

 

      Vi ser till att alla paket levereras så diskret som möjligt. Vår företags namn eller något annat som skulle antyda läkemedelsinnehållet i förpackningen används aldrig i våra leveranser.

 

      Leveranser skickas från olika logistiknav i olika europeiska länder för att säkerställa maximal diskretion och högsta sannolikhet för framgångsrik leverans.

 

      Observera att alla beställningar skickas med rekommenderat brev vilket kräver en sigantur vid mottagandet av paketet. Det finns dock ingen anledning att oroa sig eftersom den enda skillnaden är att det registrerade paketet spåras och resten av procedurerna är desamma som för vanlig post.

 

      Produkter kan tas ur originalkartongen och packas om med yttersta omsorg och försiktighet, speciellt för att minimera paketvolymen.

 

      Förpackningstyper ändras ständigt för att uppnå maximal leveransframgång!

 

      Vi packar dina föremål i fotopapper av kolfiber så att röntgenskannrar inte kan avslöja innehållet. På din begäran kan vi också gömma dina varor i leksaker, videokassetter, souvenirer med mera.

 

      Storleken på våra paket är aldrig större än vad som skulle väcka onödig uppmärksamhet.

 

      Om din beställning är för stor för att få plats i vanliga små leveranskuvert som vi använder för små beställningar, delar vi upp den i ett lämpligt antal mindre separata kuvert.

 

      Varje beställning görs med en fast leverans- och hanteringsavgift på 281kr, oavsett storleken på din beställning och antalet separata mindre kuvert vi skickar.

 

      Vi kan också återanvända originalkartong för att packa olika produkter (för att vi är ett miljövänligt företag. Dessutom finns det en större chans för leveransframgång).

 

 

 

Gör bulkbeställningar

 

 

      Om beställningen är för stor för att få plats i ett paket garanterar vi att beställningen delas upp i ett nödvändigt antal paket för att minska risken. Oavsett hur stor din beställning är, försäkrar vi dig om att den kommer att behandlas med samma diskretion samt med hjälp av ompackning som används för små beställningar.