Ring Oss : kontakta oss via email

Leverans Information

Hur skickar ni produkterna?

Just nu kan vi levererar över hela Världen. Vi använder snabb kurirer (som FEDEX, TNT, och DPD för att leverera till Europeiska kunder och EMS för att leverera till resten av världen.

Du kommer att få din produkt i en vanlig, enkel, vanlig, diskreta paket. Storleken på våra paket är inte större än vad som skulle producera misstankar. Om beställningen är mycket stor för att passa en av dessa paket, så kommer delas upp i två eller flera paket. Transporten sker från flera rederier platser i olika Europeiska länder. Vi inte levererar på helger och helgdagar.

Hur mycket kostar frakten?

Kostnaden för frakt är 28 dollar.

Har du en minsta ordervärde gräns?

Nej, vi har inte en gräns för minsta beställning. Men det bör noteras att vi har skapat vår butik speciellt för din trevlig och bekväm användning, så försökte fastställa den minimala för så små som möjligt.

Så snälla, känn dig fri att placera din beställning här och vi ska vara tacksamma för att ta hand om det och för att göra dig nöjd.

Har du garantera leverans?

Visst har vi att göra! Vi är ansvariga för varje order någonsin placeras på vår online-steroid butik. Vi ger dig en garanti för att du får vad du har beställt. Så om du inte får det inom 20 dagar efter förväntat datum, måste du meddela oss omedelbart, och vi kommer att sända på den helt gratis.

Vad gör jag om mitt paket är beslagtagits av Tullen?

Vi har idag 97% leverans framgång. Vi ger vederbörlig hänsyn till vår säkerhet metoder och packningen är så diskret som möjligt, därför leveransen framgång är stora. I fallet när ditt paket har tagits i beslag kan vi försäkra er om att vi kommer att sända på den. Kontakta oss genast med en kopia av beslag brev från Tullen, ny adress och rena alternativa namn.

Mitt paket är försenat, hur mycket jag har att vänta?

Tyvärr förseningar uppstå. Det händer ibland som e-tjänsten är inte lika stabil som önskas. Så vi rekommenderar dig att vänta upp till 3 veckor efter beräknat datum för ankomst, och låt oss veta om paketet inte kommit fram. Efter att du kommer att bli ytterligare uppdrag.