Ring Oss : kontakta oss via email

Om Oss

Vårt företag är verksamt sedan 2006. Nu expanderar vi vår verksamhet i online-läkemedel försäljning. Vi är säkra på att vi kommer att förtjäna våra kunders förtroende.

Det finns flera viktiga principer:

  • Bästa kvaliteten på våra produkter.
  • Bästa möjliga vård och service för våra kunder.
  • Låga priser.


Din stora fördelar med att köpa på kop-steroider.com:

  • Inget recept krävs!
  • Läkemedel utan tidsbeställning!
  • Ingen väntetid rum! Köpa utan att skämmas!
  • Privat, säkert och konfidentiellt!
  • Diskret förpackning! Få din medicin hemma!


Våra kunder får den bästa servicen på internet: varje medicin för, stora eller små, får personlig uppmärksamhet från en högt kvalificerad kundtjänst specialist.

kop-steroider.com vill hjälpa dig att spara pengar och tid genom att leverera läkemedel till din dörr-till de bästa priserna. Vi skickar droger i hela världen utom i de länder och regioner där de är förbjudna enligt lag.Känn dig fri att förse oss med korrekt information om skatter och förbud i ditt land.Steroider till salu Det kommer att hjälpa oss att förbättra vår service. De flesta läkemedel som finns tillgängliga och färska levereras till din dörr inom ett genomsnitt på 10 - 15 dagar, beroende på land och region. På grund av den positiva skattesystem där vi ligger du kan dra nytta av billiga läkemedel priser du använde för att betala för flera år sedan. Vår butik utgör en kombination av de bästa steroider för försäljning lägsta priser och hög kvalitet. Vi tar alltid hand om våra återkommande kunder. Den enda information som vi lagrar i vår databas är ditt födelsedatum som vi använder du för att verifiera åldern och också för att ta tillfället i akt att fira och ge dig en present på din födelsedag. I trots av det faktum att vi tar emot mer än 1000 ordrar per dag, vi behandlar varje kund steroider för försäljning som exklusiva. Också vi kommer att vara mycket glad att få höra din åsikt om våra tjänster och vår internet-butik, och vi kommer att lyssna till några av dina förslag för att förbättra kvaliteten på våra tjänster. Så tveka inte att kontakta oss på [email protected]