Ring Oss : kontakta oss via email

Regler & Villkor

Du bör noggrant läsa och granska villkoren nedan.

Ditt köp visar ditt godkännande och avtal med dessa villkor.

Inte bekräfta köpet om du inte godkänner eller accepterar dem.


OBSERVERA

Du måste vara 21 år gammal minst eller äldre för att beställa på denna webbplats.

GODKÄNNANDE AV AVTAL

Du är helt överens om att den fowling villkor sammanfattas i denna Villkor för användning Avtalet ("AVTALET") med avseende på vår webbplats kop-steroider.com ("Webbplatsen"). Detta AVTAL, liksom hela och det enda Avtalet mellan vårt team och dig, och ersätter alla tidigare Avtal, garantier, överenskommelser och utfästelser till Webbplatsen, innehåll, produkter som tillhandahålls av eller genom Webbplatsen, och det ämne av detta AVTAL. Detta KONTRAKT kan revideras när som helst utan föregående meddelande till dig. Up-to-date AVTAL kommer att publicera på Webbplats och du måste se över detta AVTAL innan du använder Webbplatsen.

BESTÄLLNINGAR OCH BETALNINGAR

Tillgängligheten för produkter kan ändras utan någon förvarning.

Köp ogiltigförklaring efter betalningen har bearbetats och paket har levererats är inte accepterat.

När du köper det kommer att skickas en elektronisk faktura som kommer inkludera ditt ordernummer och specifikation.

INKÖPSVILLKOR

kop-steroider.com inte ta något ansvar för import regler och krav i köparens hemland. Kunden samtycker till att inte bryta några lokala apotek lagar och är bekanta med lokala Ministeriet för Hälso-och förordningar, som består av nödvändigheten av obligatorisk recept när läkemedel importeras.

ANSVARSFRISKRIVNING

kop-steroider.com accepterar inget ansvar för användning av tillhandahållna produkter. Det material och all information som finns på denna webbplats är för allmän information mål, och inte för att stödja och främja att ta anabola steroider eller andra droger. Genom att läsa och visa detta AVTAL och köpa steroider du samtycker till att spara kop-steroider.com ofarliga dess personal och chefer.

kop-steroider.com inte råd, uppmuntrar, äger, eller försök att skaffa anabola steroider. Det är därför denna webbplats kan inte ta ansvar för de åtgärder som vidtas av tittarna och köpare.

Information och beskrivningar som erbjuds på denna webbplats är inte enskilda professionell medicinsk rådgivning eller förslag, men de är ofta baserade på subjektiva och spekulativa värden. Varje person som tar dessa läkemedel först konsultera en legitimerad läkare som felaktig och felaktig användning kan orsaka skada och varaktiga biverkningar. Vi ogillar helt administrering av steroider av minderåriga för högre prestationsförmågan.

Information från kop-steroider.com tillhandahålls "som de är tillgängliga"/ "SOM-den-ÄR". Den information som används på den här domänen kan innehålla fel, problem, buggar eller andra begränsningar. Vi däribland alla våra anslutna parterna inte ta ansvar för vad din användning av tjänsten eller information. Vi och våra närstående parter är inte ansvarig för några som helst speciella, indirekta, eller följdskador (såsom skador, förlust av vinst, eller företag och rättegång). Förnekandet av skadestånd ställa fram ovan är grundläggande aspekter på grundval av uppgörelsen mellan oss.

PRODUKTER LEVERANS

Order levereras till den adress som du inom 7-12 arbetsdagar. Det måste nämnas att förseningar i leverans från tid till tid är utanför vår kontroll. Alla datum som vi ger dig för leverans beräknas endast och vi kommer inte att ansvara för eventuella avgifter, skadestånd, kostnader, förluster av Posttjänster, eller avgifter på grund av alla förseningar i leverans, om inte orsakats av vår vårdslöshet.

Du blir ägare av de produkter som du har köpt när de har levererats till din detaljerade leverans adress. När paket har levererats vi inte längre ta ansvar för någon skada eller förlust av godset. Beställda produkter kan inte returneras eller återbetalas.

ANSVAR

I fallet när fel leveransadress eller mottagarens namn som tillhandahålls av kunden, kan vara miss levereras. kop-steroider.com inte ta något ansvar för förluster av order som orsakas av sådana misstag.

Om du inte har mottagit beställningen inom 30 dagar från den tidpunkt då du gjort din betalning, du måste låta oss veta genom att skriva på vår adress inom 10 dagar all information om beställning, betalning och frakt uppgifter.

Om det levererats felaktig kvantitet eller andra fel varor du måste meddela oss inom 7 dagar från leverans, och vårt enda krav kommer att vara att skicka paketet eller att betala tillbaka pengarna.

Vissa länder kräver att du har ett giltigt recept från läkare före användning och beställning av olika droger på nätet. Begränsningar kan variera från land till land.

Om en viss produkt som skyddas av lokala lagar, det är ditt ansvar att kontrollera och att få ett sådant recept. Om du är osäker, rekommenderar vi dig att konsultera din lokala FDA, Customs House eller Läkare.

Priser och Tillgänglighet av produkter kan ändras utan ytterligare varsel.

Efter din slutför processen av att köpa, det kommer att skickas ett e-postmeddelande som innehåller ditt beställningsnummer, specifikation av din order, full belopp som ska betalas etc.

Vi tar inte ansvar för att kontrollera import regler och krav som gäller för inköp och sitt ursprungsland.

Kunden helt samtycker till följande:

Jag är minst 21 år gammal eller mer.

Jag är medveten om den farmakologiska verkan och biverkningar av alla de punkter som jag köper.

Jag är inte beroende av alla droger som jag köper.

Jag är medveten om korrekt dosering och instruktioner för vart och köpt läkemedel.

Jag bekräftar att jag köper för LAGLIG ANVÄNDNING.

Jag lärde känna och förstå det lokala lagarna i mitt land ansluten för att köpa receptbelagda läkemedel krävs och samtycker till att hålla ägarna av kop-steroider.com webbplats oskyldiga för mina egna handlingar.

Jag har sant och giltigt recept för beställda droger och jag tar alla av dem under läkares kontroll.

HÄLSA RELATERAD INFORMATION

De data som finns på Webbplatsen tillhandahålls endast för informationssyfte mål och är inte tänkt att ersätta de rekommendationer som ges av din personliga läkare eller hälso-och sjukvård expert. Vi rekommenderar starkt att du inte använder den information som publiceras på Webbplatsen för att behandla antingen att diagnostisera problem med hälsan, eller föreskriva något läkemedel.

Påståenden om eventuella förmåner som bildas på de enskilda resultaten av användare som beskrivs i okontrollerade former. Individuella resultat kan skilja sig från användare till användare. Produkter är inte för användning av personer under 21 år.

Den information som presenteras på Webbplatsen kan inte betraktas som medicinska råd och rekommendationer. Lagligheten om anabola steroider och andra liknande mediciner kan variera från land. Om dessa droger är olagliga, enligt lokala lagar, kan du inte ta ett intresse i deras användning. Genom att gå in på denna hemsidan, du har fått veta friskrivning av ansvar och samtycker till att hålla ägarna och de anställda av kop-steroider.com GRATIS från brottsliga antingen skadeståndsansvar.

Förutsatt att droger inte föreslår en föreskrift-behandling eller förebygga någon sjukdom. Denna information har inte varit föremål för granskning av din lokala läkemedelsverket. Vår hemsida och domännamnet "kop-steroider.com" representerar vissa produkter som kan öka nivåerna i blodet av steroidhormoner i kroppen, kan vara giftiga för vissa mänskliga organ, och får inte användas av minderåriga.

Internationella Tull-Lagstiftning är Det ditt ansvar att avgöra om köp av läkemedel i ditt område som är förbjudet enligt lokala lagar.

BEDRÄGERIER

Genom att ta antalet medlemmar, du kan bevisa att den information som ges i olika former är korrekt och att du förbinder dig att uppfylla villkoren i användarvillkoren för denna webbplats. Ditt medlemskap kan avbrytas när som helst utan föregående meddelande om det visar sig att falska eller lura information har givits, eller Villkoren för Användning har kränkts. Om medlemskapet har ställts in, kop-steroider.com förbehåller sig rätten att neka till att återställa rättigheterna till medlemskap programmet.

ICKE-ÖVERLÅTBARA

Din rätt att navigera kop-steroider.com är inte överlåtbara. Någon rätt eller lösenord som du fått för att få information eller för att ladda ner dokument är inte överlåtas till tredje part och får bara användas av dig.

RETURRÄTT

Du kan inte returnera produkterna, det är inte säkert för dig som köpare och för oss att lämna tillbaka dem.

I händelse av beslag det bättre valet är att sända din beställning för Dig, vi kommer att behöva skicka beslag brev ENDAST söka på 300 dpi (för att undvika bedragare).

KONTROLLERA MEDLEMMARNAS ADRESS

kop-steroider.com förbehåller sig rätten att ta kontakt med en Medlem via Skype eller e-post för att kontrollera riktigheten av kontoinformation (inklusive Medlem är korrekta adressen och namn) som behövs för att ge av Medlem vid registrering på kop-steroider.com.